تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: LH500 ! یک درخواست و چند سئوال !

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دوستان چقدر واسه ال اچ 500 تاپیک مختلف میزنن خوب همه باید تو تاپیک (  کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!! ) مشکلات ، سوالات و هرچی در مورد این مارک بود اونجا سوال کنن تا هم تاپیک ال اچ 500 به روز باشه و هم این همه پراکندگی نباشه

از این به بعد دوستانی هم که مثل من این مارک رو دارن و میخوان به خریداران یا کسایی که به تازگی گرفتن کمک کنن با جواب اینکه سوال خود رو در تاپیک (  کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!! ) همراه با لینکش بدن تا کاربر به اونجا مراجعه کنه

2. 2 کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saman.killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

7 پارازیت

ای بابا وقتی آنتن معمولی داشتیم به جای تلویزیون داشتیم باریدن برفک رو تماشا می کردیم رفتیم ماهواره خریدیم حالا هم پارازیت امونمون رو بریده هرچی تو پی سی می گردم هیچ چیزه به درد بخوری برای مقابله با پارازیت ننوشته وقتی هم تاپیک جدید می دی فهشت می دن که ما خودمون این همه تاپیک داریم تاپیک نده تورو خدا یکی منرو راهنمایی کنه برای مقابله با پارازیت چی کار باید کرد تو رو خدا یه روش به درد بخور بهم بگید مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من الان crt 29" Sony دارم که میخوام lcd بردارم لطفاً یکی از دوستان بگه اگه با کابل معمولی ----- بخوام یه lh500 یا lh200 بردارم کیفیت تصویر خوبی بهم میده یا مثل همون 29سونی که حالا دارم?

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام من الان crt 29" Sony دارم که میخوام lcd بردارم لطفاً یکی از دوستان بگه اگه با کابل معمولی ----- بخوام یه lh500 یا lh200 بردارم کیفیت تصویر خوبی بهم میده یا مثل همون 29سونی که حالا دارم?
    فكر ميكنم توي تصاوير SD شما از CRT29 سوني خودتون تصوير بهتري بگيريد تا هر گزينه LCD ديگه اي

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •