اسید با درصد کم رو هم امتحان کن ، شاید جواب بده![]()
یه فکری برات کردم
برو یه دی وی دی خام مثل خودش پیدا کن. ظاهری. بعد توش فایل های سیستمی ویندوز و ... چیزای عجیب غریب که باز نمیشه رایت کن بذار جای قبلی![]()
خوب چه کاریه دی وی دی رو از وسط دو نصف کن
با این که با یه چیزه تیز دور دی وی دی رو خط خطی کن
اگه موقع رايت DVD
ته DVD رو نبسته باشي
مي شه اطلاعات رو پاك كرد حتي اگر DVD شما RW نباشد
با Nero مي توني اين كار رو بكني
اگه هم نشد
بگير DVD رو بشكون
من خيلي از اين كارا كردم
فقط يادت باشه كه به طرف خودت نشكوني
چون من يه بار اين كار رو كردم نزديك بود كه كور بشم
يه تيكه از DVD پريد تو چشمم
يا با چاقو بگير DVD رو نابود كن
![]()
نه میگه نمی خوام علائم ظاهری داشته باشه.بشکون چیه.
اما فکر کنم راهی به غیر اونی که گفتم نداشته باشه. با nero هم پاک نمیشه میگه.![]()
موقعی که dvdداره رایت میشه ejectش کن همین dvd میسوزه
خیر با isobuster و یا نرم افزار های مشابه فایل ها در دسترس خواهند بود مگر سکتور 0 را پاک کنید
من رو دی وی دی امتحان نکردم ولی رو سی دی وقتی که حتی بسته شده باشه اگه سی دی رایتر داشته باشی (رایترم سامسونگه) اونوقت وقتی تو ایکس پی دقیقا یه پوشه یا فایل رو با همون نام های داخل سی دی توی درایو سی دی کپی می کنی ازت می پرسه که میخای overWrite بشه! بعد اگه تایید کنی و دکمه رایت سی دی رو بزنی فایل ها جایگزین میشن.
فقط مشکل اینجاست که تو درایو دی وی دی رایتر نمیدونم چی میشه که مثل سی دی رایتر برات پیغام اور... رو نمیاره. البته شما خودت امتحان کن شاید جواب داد.
اگه
جواب نداد بشکونش!!!
بهترین راهش اینه که با یه سوزن خیلی باریک و تیز از پشت dvd و جایی که معلوم نشه مثل نقطه یک نوشته که البته نزدیک به وسط دی وی دی باشه یک یا چند نقطه (با آزمایش و خطا باید بفهمی ) سوراخ ایجاد کنی به شرطی که نوک سوزن به لایه حساس وسط دو لایه محافظ برسه و اونو لااقل کج کنه .
تو سیدی خیلی راحته ولی تو دیویدی به علت دولایه بودن کار سخت تره!!
حالا بگو ببینم واسه چی میخوای روش خراب کردن دیویدی رو یاد بگیری . لازم نیست بگی چون یه امکان بیشتر وجود نداره اونم اینه که یه نفر دی وی دی مستحجن داره و تو هم میخوای بدون اینکه بفهمه خرابش کنی نه؟ D:
اگه با این روش مشکلی داشتی بگو تا یه روش دیگه هست که رد خور نداره برات بزارم..D:
دوست عزیز dvd را بزار جلوی نور آفتاب
طوری بزار که نور ازش رد بشه . یعنی پشتش خالی باشه
دو سه روز بزار بمونه
اگر ذره بین قوی هم داری می تونی چند تا خال کوچیک کنار نقاط مرکزی (کنار سوراخ) بندازی
بعد دستت را بزار روی سی دی یه فاتحه بخون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)