تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: افتر شیو محلول ژیلت

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

واااای
    بازم بحث جوش...
    فکر کنم رو هم یه 15 صفحه ای تو این انجمن در مورد جوش صحبت کردم
    از نظر علمی ثابت نشده که تغذیه در بروز جوش ها صورت موثره ولی خیلیا به این اعتقاد دارن و روش قسم میخورن ولی از نظر پزشکی هیچ ربطی نداره این دو به هم دیگر
    بهترین کار پرهیز از غذاهایی هست که احساس میکنید بهش حساسیت دارید
    شما چند سالتون و جنسیت؟

2. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

نه نه نه..من اصلا نمیخوام بحث رو ادامه بدم..خیلی از بحث های این انجمن رو خوندم و دنبال کردم..خیلی هم اطلاعات کسب کردم..

من پسرم و 18 سالمه..

آخه خیلی امتحان کردم..هر بار صورتم خوب میشد میگفتم دیگه جوش تموم شد و تا یخورده سس مایونز میخوردم دوباره روز از نو روزی از نو..

اره دیگه باید پرهیز کنم...

ممنون

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

من واسه جوش صورت قطره کلیندامایسین 1%استفاده میکنم عالیه

5. این کاربر از s2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

دقیقا منم الان حدوده 1 ساله که از کلیندامایسین استفاده میکنم و واقعا جوش هام خوب شده...البته از کرم acne derm هم استفاده میکنم...

7. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

رمبو جان دستت درد نکنه..نجاتم دادی...نمیدونی تاحالا چند بار دم خطمو به خاطر بخار آینه حموم به فنا دادم..لامذهب همه چی رو تنظیم میکنی تا میخوای کار رو شروع کنی همه جا بخار میشه...
    کوچک شما امیرم اینم خودم شانسی یاد گرفتم یه روز که هوا بارونی بود سلمونی بودم ، بخار خفنی رو شیشه نشسته بود یارو به شاگردش گفت یکم مایع ظرفشویی بزن به دستت بزن به شیشه دیگه بخار نمیکنه منم همینو تو خونه امتحان کردم بجای مایع ظرفشویی از شامپو استفاده کردم و شیشه رو هم با آینه !!! فقط اگه شامپو یا هرچیز دیگه ای زدید به آینه دیگه با آب تمیزش نکنید اولش یکم کفش میمونه رو آینه ولی 45 ثانیه شفاف شفاف میشه
    من از یه صابون واسه جوش استفاده میکنم که اسمش دقیقا نمیدونم چی بود..فکر کنم کاپوس یه همچین چیزایی بود...روش آلمانی نوشته بود..قیمت 2500

از نو باکتر و خرچنگ هم به مدت زیادی استفاده کردم..ولی این از همشون بهتر بوده..
    این یارو نوباکتر 5500 واسم حساب کرد یعنی گرون داده
    ضمنا از Match 3 turbo هم استفاده نکن
    راستی ناخدا دلیل این حرفت چیه؟
    دوستان دستتون درد نکنه جواب سوالتمو خیلی زود گرفتم مچکرم مخصوصا feli و nakhoda bibak

9. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام به بروبکس عزیز
    من صورت فوق العاده حساس دارم و تند تند نمیتونم اصلاح کنم اگه مرتبا و مداوم اصلاح کنم زیر گردنم پر جوش میشه ( خیلی ضایع و بیریخت)

ولی تاحدود زیادی تونستم مشکلمو حل کنم. حالا چطوری؟
    آها: ... با اجازه اساتید
    اول اینکه قبل از اصلاح حتما صورتتون رو کامل با آب داغ بشورید (زیاد) با این کار هم ریش هاتون نرم میشه (راحت تر اصلاح میشه) هم اینکه از ورود میکروب از طریق منافذ پوست و ایجاد جوش جلوگیری میشه.
    بعدش اینکه حتما 10 دقیقه قبل از اصلاح پریشیو بزنید (Preshave) در موقع اصلاح هم از خمیر ریش sensitive ژیلت ( برای صورت های حساس) استفاده کنید .
    ریش هاتون رو هم ابتدا در جهت رویش مو اصلاح کنید و بعد از اینکه صورتتون کامل تمیز شد برای 3 تیغ شدن آروم در جهت مخالف رویش مو اصلاح رو انجام بدبد.
    هرگز از افترشیو های محلول الکل دار استفاده نکنید چون هم باعث ایجاد حساسیت و جوش زدن میشه همیکنه سرطان زا هست. به جاش از افتر شیو های بدون الکل مخصوص صورت های حساس استفاده کنید .
    در پایان اصلاح حتما ریشتراش رو با الکل ضدعفونی کنید( هرچند از جنس استیل هست و میکروب نمیذاره) ولی گاهی اوقات در لابه لای بدنه میکروب جمع میشه . ریشتراش رو بعد از ضدعفونی کردن در کیسه فریزر بپیچید و در فریزر بگذارید ( اکثرا این ریش تراش ها مثل چاقو لیزری میمونن وبا این کار دیر تر کند میشن و درضمن میکروب هم نمیگیرن).

برای جلوگیری از جوش زدن هم از خوردن مواد چرب و شیرین خودداری کنید (مخصوصا سس ها و شیرینیجات و آجیل) . در ضمن شست و شو مداوم صورت و اطراف گردن با صابون های بدون اسانس و مواد شیمیایی اضافی ( چندین بار در روز) در جلوگیری از ایجاد جوش موثر هست چون با این کار چرب های جمع شده روی پوست از روی منافذ پوست کنار میره و صورت کمتر جوش میزنه.

خوردن میوه و سبزی هم برای پوست خیلی خوبه و از پیر شدنش جلوگیری میکنه ( دارم مثل دکتر ها حرف میزنم)

من خودم به شخصه همه این کار هارو انجام میدم و خیلی موثر بوده.

راستی از ریش تراش ژیلت فیوژن هم استفاده میکنم. قطعا ماشین ریش تراش برای پوست خیلی بهتر از تیغ هست ولی من به شوک الکتریکی که در اثر مالش به سطح پوست ایجاد میشه حساسیت دارم و زیر گردنم پر جوش میشه.

خوش به حال اونایی که پوست کلفتن و با همون تیغ تبری های قدیمی و بدون هیچ افتر شویو فلان و... اصلاح میکنن وهیچیشون هم نمیشه
    Last edited by hummer_1990; 14-04-2010 at 14:22.

11. 2 کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

رگز از افترشیو های محلول الکل دار استفاده نکنید چون هم باعث ایجاد حساسیت و جوش زدن میشه همیکنه سرطان زا هست. به جاش از افتر شیو های بدون الکل مخصوص صورت های حساس استفاده کنید .
    من هفته پیش اینو گرفتم 8500 پول دادم واسش روش هم نوشته 65% الکل!!! حالا شما میگید بیخیالش شم؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

من هفته پیش اینو گرفتم 8500 پول دادم واسش روش هم نوشته 65% الکل!!! حالا شما میگید بیخیالش شم؟؟؟

اتفاقا من هم از همین افتر شیوهای ادکلنی الکل دار ژیلت داشتم مدلش چی چی استورم بود(یادم نیست دقیقا) هیچ تاثیر که روی کم کردن جوش نداشت هیچ پوست رو هم حساس و خراب میکرد این افتر شیو ها بیشتر به درد این میخورن که بعد از اصلاح استفاده کنی و به مجلس مهمونی و... بری پیشنهاد میکنم در غیر این موارد ازش استفاده نکن افتر شیو های کرمی بدون الکل بگیر که برای پوست حساس هستن که پوستت رو خراب نکنه.

14. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام به بروبکس عزیز
    مرسی از وقتی که گذاشتی.یه مقدار ایراد داشت مطالبت اصلاح میکنمش

اول اینکه قبل از اصلاح حتما صورتتون رو کامل با آب داغ بشورید (زیاد) با این کار هم ریش هاتون نرم میشه (راحت تر اصلاح میشه) هم اینکه از ورود میکروب از طریق منافذ پوست و ایجاد جوش جلوگیری میشه.
    در نرم کردن صورت بله.دومی خیر.تاثیری ندارهوبهتره با آب ولرم بشوره!آب داغ منافذ پوست رو باز میکنه...

در پایان اصلاح حتما ریشتراش رو با الکل ضدعفونی کنید( هرچند از جنس استیل هست و میکروب نمیذاره) ولی گاهی اوقات در لابه لای بدنه میکروب جمع میشه .
    بهتره این عمل رو قبل اصلاح انجام بده

برای جلوگیری از جوش زدن هم از خوردن مواد چرب و شیرین خودداری کنید (مخصوصا سس ها و شیرینیجات و آجیل)
    10000 بار گفتم!باز هم میگم!تغذیه هیچ تاثیری در ایجاد آکنه نداره و اینا همش باور غلط هستش.ولی شاید بعضی افراد به بعضی غذاها حساسیت داشته باشند که باید پرهیز شه.

ر ضمن شست و شو مداوم صورت و اطراف گردن با صابون های بدون اسانس و مواد شیمیایی اضافی ( چندین بار در روز) در جلوگیری از ایجاد جوش موثر هست چون با این کار چرب های جمع شده روی پوست از روی منافذ پوست کنار میره و صورت کمتر جوش میزنه.
    شستن زیادی صورت با صابون علاوه بر قلیایی کردن صورتت و آسیب رسوندن به پوست اون رو محل خوبی واسه تجمع باکتری های مولد آکنه میکنه.

در بقیه موارد ایرادی ندیدم!البته شرمنده که ایراد گرفتم.ولی باید درست اطلاع رسانی شه

برای جوش بعد از اصلاح یه راه ساده وجود داره.استفاده از افترشیو Seagull

16. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

مرسی از وقتی که گذاشتی
    خیلی ممنون.

توضیحات تکمیلی:

در مورد اول بنده فراموش کردم صابون رو اضافه کنم ( شستشو صورت قبل از اصلاح با آب داغ و صابون که باعث از بین رفتن میکروب ها میشه در ضمن هر چی منافذ پوست باز بشه چربی ها خارج میشه و جوش کمتر میشه.)

در مورد ضد عفونی کردن بله درست میفرمایید ولی در هر صورت انجام بشه خیلی خوبه چه قبل چه بعد از اصلاح.

ولی اصل مطلب: شما میفرمایید ثابت نشده که تغذیه در ایجاد آکنه تاثیر داره. پس بهتره بگم که چندین سال قبل( خیلی سال پیش) هنوز متخصصین نتونسته بودن ثابت کنن که مواد شیمیایی داخل سیگار سرطان زا هست ولی مشاهده میشد که امار افراد سیگاری مبتلا به سرطان از افراد ی که سیگاری نیستن خیلی بیشتر هست و چندین سال بعد متخصصین بالاخره تونستن ثابت کنن که استعمال دخانیات رابطه مسقیمی با گرفتن سرطان داره.
    حالا قضیه ایجاد آکنه در اثر تقضیه هم مثل همون هست. هنوز ثابت نشده ولی کاملا مشخص هست که خیلی از افرادی که در حالت عادی جوش نمیزنن یا خیلی کم جوش میزنن وقتی موادی مثل سس ها یا مواد غذایی دیگه استفاده میکنن جوش میزنن البته به شرایط شمیمیایی بدن هم مربوط میشه و بعضی افراد هستن که با هر نوع تغذیه چرب یا شیرین اصلا جوش نمیزنن ولی خوب احتیاط کردن و پرهیز از این گونه غذاها ضرری نداره که هیچ احتمالا موثر هم هست. باید دید که معمولا فرد بعد مصرف چه نوع غذاهایی جوش میزنه و مصرف اون غذاها رو محدود کنه من خودم بلا استثناء بعد از خوردن سس و آجیل جوش میزنم ( برام ثابت شده) و از وقتی مصرف سس رو قطع کردم خیلی خیلی کمتر جوش میزنم.

شستن زیادی صورت با صابون علاوه بر قلیایی کردن صورتت و آسیب رسوندن به پوست اون رو محل خوبی واسه تجمع باکتری های مولد آکنه میکنه.
    حالا نه در حد افراط ولی حد اقل دو بار در روز به نظر من نیاز هست.( یک بارشو با صابون) من امتحان کردم خیلی تاثیر داشته.

البته شرمنده که ایراد گرفتم
    اختیار دارید دوست عزیز اتفاقا خوب کاری کرید درستشم همینه که خطا ها اصلاح بشه.
    برای جوش بعد از اصلاح یه راه ساده وجود داره.استفاده از افترشیو Seagull

حتما امتحانش مینکنم.
    من از افتر شیو کرمی نیوآ استفاده میکنم.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •