خونتو به جوش نیار داداشوالا من از این DVDهای مجموعه نرم افزار گرفتم ، هر برنامه ای که رفتم نصب کنم فحش 64 بیتی داد . منم خسته شدم . رفتم سراغ 32 بیتی .
خونتو به جوش نیار داداشوالا من از این DVDهای مجموعه نرم افزار گرفتم ، هر برنامه ای که رفتم نصب کنم فحش 64 بیتی داد . منم خسته شدم . رفتم سراغ 32 بیتی .
سلام داش سامان
رفتم اون درایور گرافیکو دانلود کردم ، ولی موقع نصب error میده . یه تایپیکی هم آقای Stream واسه حل مشکل در نصب درایور گرافیک گذاشته بود ولی هرچی خوندم هیچی متوجه نشدم.
حالا باید چیکار کنم ؟![]()
ببین عزیز CW2 که شما گفتی همه از پردازش گر گرافیگی NVIDIA geforce 310M پشتیابنی می کنه اینم که من دادم درایور مربوط به همونه !!
سلام
آیا خودت دستی نصب کردی یا زدی اتوماتیک نصب کنه،بهتره شما دستی برید فایل درایورو انتخاب کنید تا نصب بشه.
سلام
یه خطایی هنگام نصب میده که آقای Stream توی یه تایپیکی راه حلشو گفتن ولی واسه من نمیدونم چرا کار نمیکنه . اینم آدرس اون تایپیک :
داش سامان میتونی اون تایپیکو بخونی به زبون خودمونی بگی مشکل از کجاست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تصویر همون Error که گفتم
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
سلام رفیق
هم دستی نصبیدم هم اتومات . ولی فرقی نکرد
الوالفضل جان به زودی برات درایور و EDIT می کنم و برات کاری می کنم که نصب شه فقط اون رو پاک نکن
باشه داش سامان
دمت گرم . من منتظرتم.
بابت زحمات شرمندتم.
ابولفضل جان خوب دقت کن الا تو توی درایو C یه فولدر داری به اسم NVIDIA که توش یه INTERNATIONAL داره این فایل کپی کن اونحا و SETUP همون فولدر رو اجرا کن مشکل حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلاااااااااااام داش سامان
بابا اییییییول ؛ دمت خیلی خیلییی گرم .
بالاخره نصب شد .
حالا یه مشکل دیگه( من کلکسیون سوال و مشکلم؛ شرمنده ) . بعد از اینکه کارت گرافیک نصب شد تصویر تیره شد (سیاه تر شد) . این دیگه واسه چیه ؟
راستی توی Device Manager جلوی قسمت مانیتور نوشته : Generic PnP Monitor ؛ این یعنی چی؟ نکنه واسه مانیتورشو هم باید درایور دانلود کنم و اونم نصب کنم؟
نه نه ربطی نداره عزیز
ماله همه GENERIC ببین برو تو CONTROL PANEL قسمت POWER MANAGMENT ببین نور تا آخره ؟
پیغام خصوصیتم چک کن کارت دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)