تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: سوال در مورد اورلاک

داره خودمونی میشه Smoke_1110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

CPU تنها قطعه ای هست که واقعا دارای عمر طولانی هست اما باز هم یه مثال میزنم فرض کنید یه فانوس هست که پرش نفته حالا فانوس رو در یک خانه بزار و روشن کن میبینی که تا زمانی که نفت داره کار خودش رو میکنه و وقتی سوختش به پایان رسید طبیعتا خاموش میشه ولی حالا همون فانوس نفت فول رو روشن کن و بزار جلوی باد ملاحضه میشه که دوامش 1 یا شاید هم 30 ثانیه باشه اور کلاک کردن سی پی یو شاید به خودش ضربه نزنه ولی باعث میشه سایر قطعات جلوی باد قرار بگیرند .
    شما هم موفق باشید .
    Last edited by Smoke_1110; 12-04-2010 at 21:56. دليل: املا

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب با این بحث معلوم میشه که شما چیزی از Over Clocking نمدونید

در یک اورکلاک قرار نیست که ولتاژ های سنگین به پردازنده داده بشه که حالا بر فرض در 30sec خاموش بشه.
    اگر به سایت ها سازنده پردازنده Intel/AMD مراجه کنید میبینید که برای هر مدل پردازنده که عرضه کردند یک محدوده ولتاژ رو برای مصرف 24/7 قرار دادن.
    بریا مثال برای پردازنده PhenomII X4 955 3.2GHZ حداکثر ولتاژ 1.5 کذاشتند! ولی در حالت دیفالت روی تمام مادربرد ها با انواع چیپ ها این پردازنده با ولتاژ 1.35V روی 3200MHZ کار میکنه.
    در صورتی که این پردازنده ولتاژ حدودی 1.5V که شرکت AMD حداکثر ولتاژ متناسب این پردازنده قرار داده میتونه به فرکانس 5.5GHZ البته روی Xtreme Cooling برسه!
    پس هر ولتاژی نمیتونه اونقدر در عمبر یک پردازنده محسوس باشه.
    در ضمن همونطور که خودتون هم اشاره کردین CPU عمر طوالانی داره! آیا به نظر شما افراد آماتور هم OC میکنند؟! نه
    پس هرکس که OverClock میکنه قطعه یک پردازنده رو به مدت نگه نمیداره و دائما در حال تعویض پردازنده هست.
    پس هر چقدر هم ایشون به طور سنگین پردازنده رو OC کنند برای خودشون هیچ فرقی نداره!

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

خوب با این بحث معلوم میشه که شما چیزی از Over Clocking نمدونید

در یک اورکلاک قرار نیست که ولتاژ های سنگین به پردازنده داده بشه که حالا بر فرض در 30sec خاموش بشه.
    اگر به سایت ها سازنده پردازنده Intel/AMD مراجه کنید میبینید که برای هر مدل پردازنده که عرضه کردند یک محدوده ولتاژ رو برای مصرف 24/7 قرار دادن.
    بریا مثال برای پردازنده PhenomII X4 955 3.2GHZ حداکثر ولتاژ 1.5 کذاشتند! ولی در حالت دیفالت روی تمام مادربرد ها با انواع چیپ ها این پردازنده با ولتاژ 1.35V روی 3200MHZ کار میکنه.
    در صورتی که این پردازنده ولتاژ حدودی 1.5V که شرکت AMD حداکثر ولتاژ متناسب این پردازنده قرار داده میتونه به فرکانس 5.5GHZ البته روی Xtreme Cooling برسه!
    پس هر ولتاژی نمیتونه اونقدر در عمبر یک پردازنده محسوس باشه.
    در ضمن همونطور که خودتون هم اشاره کردین CPU عمر طوالانی داره! آیا به نظر شما افراد آماتور هم OC میکنند؟! نه
    پس هرکس که OverClock میکنه قطعه یک پردازنده رو به مدت نگه نمیداره و دائما در حال تعویض پردازنده هست.
    پس هر چقدر هم ایشون به طور سنگین پردازنده رو OC کنند برای خودشون هیچ فرقی نداره!

موفق باشید.
    البته قصد توهین ندارم ولی نباید ناراحت بشین چون نسبت به این علم(الکترونیک) متاسفانه حرفی برای گفتن ندارید و هنوز سطح ولتاژهای منطقی رو نمی دونید من باید چه کار کنم بیام اینجا کلاس مدار منطقی بزارم یا معماری کامپیوتر مثل اینکه باید بنویسه High Voltag: 380V تا شما بگید ولتاژ بالا و فکر کنم یه نیروگاه برق به جای پاور باید به کیستون وصل بشه تا بگید ولتاژ زیاد در ضمن برادر گرامی اول مطلب رو بخون , بفهم و بعد بیا پست بده من نگفتم سی پی یو گفتم سایر قطعات در ضمن من با اور کلاک هم پدر کشتگی ندارم که بخوام رد کنم و این رو هم بدون چیز خاصی نیست که کسی بدونه یا ندونه .
    همین که شما میدونی بسمونه نوش جونت ما بی سوادیم
    Last edited by Smoke_1110; 12-04-2010 at 23:11.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته قصد توهین ندارم ولی نباید ناراحت بشین چون نسبت به این علم(الکترونیک) متاسفانه حرفی برای گفتن ندارید و هنوز سطح ولتاژهای منطقی رو نمی دونید من باید چه کار کنم بیام اینجا کلاس مدار منطقی بزارم یا معماری کامپیوتر مثل اینکه باید بنویسه High Voltag: 380V تا شما بگید ولتاژ بالا و فکر کنم یه نیروگاه برق به جای پاور باید به کیستون وصل بشه تا بگید ولتاژ زیاد در ضمن برادر گرامی اول مطلب رو بخون , بفهم و بعد بیا پست بده من نگفتم سی پی یو گفتم سایر قطعات در ضمن من با اور کلاک هم پدر کشتگی ندارم که بخوام رد کنم و این رو هم بدون چیز خاصی نیست که کسی بدونه یا ندونه .
    همین که شما میدونی بسمونه نوش جونت ما بی سوادیم
    دوست عزیز منم رشتم برق هست و تمام این درس هایی که گفتین رو گذروندم ، یا دارم می گذرونم . حرف ولتاژ شد ، فکرنکنم که کسی این جا ولتاژ بیش از 1.4 ولت رو حتی برای اورکلاک طولانی مدت پردازنده های 4 هسته ای توصیه کرده باشه!! و در حالت های خاص هم حتمأ می گیم که باید از خنک کننده های خاص استفاده کرد و جانب احتیاط رو نگه داشت!!
    پست شما طوری بود که انگار علم الکترونیک و یا کسی که رشتش برق هست ، دلایل محکمی برای رد اورکلاک داره! و باید بگم که این نظر غلطه!! و در کل آتش اورکلاک رو این جماعت به جان ملت انداختن!!
    در ضمن فرمودین سایر قطعات ، می شه منظورتون رو دقیق تر بگین که ممکنه چه اتفاقی بیفته؟!
    و آخرین حرف: ببین دوست عزیز این جا یک فروم عمومی هست که هر کسی حق داره نظرات و عقاید خودش رو بیان کنه ، و دیگران با خوندن دلایل اون فرد ، می تونند نظرش رو بپذیرند و یا نه ، استفاده از لحن تند و زود جوش آوردن هیچ دردی رو دوا نمی کنه!!

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

دوست عزیز منم رشتم برق هست و تمام این درس هایی که گفتین رو گذروندم ، یا دارم می گذرونم . حرف ولتاژ شد ، فکرنکنم که کسی این جا ولتاژ بیش از 1.4 ولت رو حتی برای اورکلاک طولانی مدت پردازنده های 4 هسته ای توصیه کرده باشه!! و در حالت های خاص هم حتمأ می گیم که باید از خنک کننده های خاص استفاده کرد و جانب احتیاط رو نگه داشت!!
    پست شما طوری بود که انگار علم الکترونیک و یا کسی که رشتش برق هست ، دلایل محکمی برای رد اورکلاک داره! و باید بگم که این نظر غلطه!! و در کل آتش اورکلاک رو این جماعت به جان ملت انداختن!!
    در ضمن فرمودین سایر قطعات ، می شه منظورتون رو دقیق تر بگین که ممکنه چه اتفاقی بیفته؟!
    و آخرین حرف: ببین دوست عزیز این جا یک فروم عمومی هست که هر کسی حق داره نظرات و عقاید خودش رو بیان کنه ، و دیگران با خوندن دلایل اون فرد ، می تونند نظرش رو بپذیرند و یا نه ، استفاده از لحن تند و زود جوش آوردن هیچ دردی رو دوا نمی کنه!!
    ببین دوست عزیز من, اگه چند پست قبلی رو مطالعه کرده باشی من گفتم دلیل علمی که موءید و تایید کننده اور کلاک باشه اینجا بیا بیان کن . حالا که شما رشته ات برقه چه بهتر نمی دونم چه مقطعی هستی و چه قدر در رشته خودت اطلاعات داری خواهشا اگه دلیل علمی برای تایید این کار داری بیار بسم الله ما هم استفاده کنیم و از هرگونه اینجوری کردم اونجوری شد جدا بپرهیز چون میشه تجربی و من اصلا در زمینه الکترونیک تجربه تو کتم نمیره .
    من که جوش نیاوردم شاید شما که دائم اور کلاک میکنید دیگه همه چیز رو اور می بینید و فکر کردید من داغ کردم ولی نه سیستم خنک کننده من قویه و اصلا هم اور نشدم
    Last edited by Smoke_1110; 13-04-2010 at 14:48.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز من, اگه چند پست قبلی رو مطالعه کرده باشی من گفتم دلیل علمی که موءید و تایید کننده اور کلاک باشه اینجا بیا بیان کن . حالا که شما رشته ات برقه چه بهتر نمی دونم چه مقطعی هستی و چه قدر در رشته خودت اطلاعات داری خواهشا اگه دلیل علمی برای تایید این کار داری بیار بسم الله ما هم استفاده کنیم و از هرگونه اینجوری کردم اونجوری شد جدا بپرهیز چون میشه تجربی و من اصلا در زمینه الکترونیک تجربه تو کتم نمیره .
    من که جوش نیاوردم شاید شما که دائم اور کلاک میکنید دیگه همه چیز رو اور می بینید و فکر کردید من داغ کردم ولی نه سیستم خنک کننده من قویه و اصلا هم اور نشدم
    در مورد رشتم و کتاب هایی که مطالعه می کنم این قدر می دونم که همشون (از مدار و ال1 و الکترو و تجزیه تحلیل و ماشین و سیگنال و ............ ) تألیف قبل از 1975 هستند و همشون هم مباحث کاملأ پایه ای رو بررسی می کنند و نتیجه گیری مستقیم از این کتاب ها ، برای پردازنده های نسل حاضر که از علم روز و حتی مرز های علم استفاده می کنند ، شدنی نیست (شاید من دانشجو ی ضعیفی باشم! )
    کلأ اورکلاک یک عمل تجربی هست و اگه جانب احتیاط رو در مواردی مثل ( حداکثر حرارت و ولتاژ )رعایت بشه ، هیچ آسیبی به قطعه وارد نمی شه.(شما که انتظار نداری کسی قلم کاغذ برداره و مقاومت هر یک از ترانزیستور ها و میزان جریان الکترومغناطیسی درون هسته و آستانه ی فروپاشی ترانزیستور ها رو بدست بیاره؟!!! و از اونجایی که امعلومات لازم ، مثل مواد به کار رفته در هسته و .......... رو شرکت سازنده در اختیار همگان نمی زاره ، افراد معمولی ، در صورت سواد و وقت ، نمی تونند به شکل دقیق اون رو محاسبه کنند . اگه دقت کنید بودجه ی های میلیارد دلاری شرکت های اینتل و amd هم برای بدست اوردن همین جزئیات هست ، و کسی تو خونش نمی تونه همچین کاری بکنه . )
    Last edited by alborz_k; 13-04-2010 at 18:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

در مورد رشتم و کتاب هایی که مطالعه می کنم این قدر می دونم که همشون (از مدار و ال1 و الکترو و تجزیه تحلیل و ماشین و سیگنال و ............ ) تألیف قبل از 1975 هستند و همشون هم مباحث کاملأ پایه ای رو بررسی می کنند و نتیجه گیری مستقیم از این کتاب ها ، برای پردازنده های نسل حاضر که از علم روز و حتی مرز های علم استفاده می کنند ، شدنی نیست (شاید من دانشجو ی ضعیفی باشم! )
    کلأ اورکلاک یک عمل تجربی هست و اگه جانب احتیاط رو در مواردی مثل ( حداکثر حرارت و ولتاژ )رعایت بشه ، هیچ آسیبی به قطعه وارد نمی شه.(شما که انتظار نداری کسی قلم کاغذ برداره و مقاومت هر یک از ترانزیستور ها و میزان جریان الکترومغناطیسی درون هسته و آستانه ی فروپاشی ترانزیستور ها رو بدست بیاره؟!!! و از اونجایی که امعلومات لازم ، مثل مواد به کار رفته در هسته و .......... رو شرکت سازنده در اختیار همگان نمی زاره ، افراد معمولی ، در صورت سواد و وقت ، نمی تونند به شکل دقیق اون رو محاسبه کنند . اگه دقت کنید بودجه ی های میلیارد دلاری شرکت های اینتل و amd هم برای بدست اوردن همین جزئیات هست ، و کسی تو خونش نمی تونه همچین کاری بکنه . )
    اور کلاک مبحثی جزئی از معماری کامپیوتر هست همانطور هم که میدونی ولتاژ در دیجیتال بسته به استاندارد استفاده از نوع خانواده TTL و یا CMOS هست که هرکدوم از اینها یک میزان سطح ولتاژ منطقی دارند که اینها به بحث ما زیاد ربطی نداره چیزی که مهمه افزایش فرکانس هست . مطمئنا در مورد AVR چیزهایی میدونی با افزایش فرکانس در برنامه نویسی اونها باعث ایجاد سرعت میشه به عنوان مثال اگه در ساخت یک ربات مسیریاب با استفاده از AVR فرکانس رو بالا ببرید شاهد افزایش سرعت میشی ولی این افزایش فرکانس که باعث افزایش سرعت میشه همواره با عیوبی مثل حرارت , جریان کشی بالا و در نتیجه نرسیدن توان لازم به قسمتهایی مثل بافر وغیره میشه که سیستم رو ناپایدار میکنه .
    حالا برگردیم به اور کلاک فرق بین یک میکروپروسسور و میکروکنترلر رو حتما میدونی حالا فکر بکن وقتی تو یک میکروکنترلر با وجود داشتن رم روم تایمر و... داخلی به این شکل با افزایش فرکانس بیشتر از توانش کم میاره میکروپروسسوری که نیاز به رم روم خارجی داره و هرکدوم هم از اونها نیازمند تغذیه لازم هستند چه جوری میتونه تحمل فرایند افزایش فرکانس رو داشته باشه . گیریم که تمام جوانب احتیاط رعایت بشه آیا به نظر شما سیستم دچار مشکل نمیشه ؟
    متاسفانه ما عادت کردیم که باید با عواملی چون سوختگی, دود , ری استارت شدن های پیاپی رو برو بشیم تا بگیم بله سیستم خراب میشه .
    خوبه خودتون فرمودید احتیاط . چرا باید کاری بکنیم که این همه نیازمند به احتیاط است فرض رو بر این بزاریم که شما تمام این کارها رو خودتون انجام دادید نتیجه لازمه رو هم گرفتید حالا یکی از کاربران انجمن که اطلاعات زیادی در این زمینه نداره بیاد این کارو بکنه این آیا همون احتیاطی رو رعایت میکنه که شما کردید ؟ همون میزان افرایش فرکانسی که شما محاسبه و پیاده کردید رو میکنه ؟ آیا همون قطعاتی که شما جمع کردید رو کرده ؟
    با افزایش ولتاژ و وجود یک پاور نسبتا معمولی شما تضمین میکنید که تمامی ولتاژهای مورد نیاز سایر قطعات یکسان توزیع بشه ؟ و اگه نشه چی میشه ....
    توصیه همین جوری اورکلاک امر مناسبی نیست باید مزایا و معایبش گفته بشه تا یوزر بتونه تصمیم درست رو بگیره
    کلام آخر : چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

نخیر بنده نیاز ندارم که میزان مقاومت ها برام حساب بشه بنده می خوام وجه علمی این کار برام ثابت بشه که هنوز بغیر از چندتا حرف تجربی که مربوط به خوده شخصه چیزی دیگه نشنیدم و ثابت شد که کسایی که ایران تحصیل میکنند صرفا دنبال درس پاس کردن هستند و کسی که بیاد بگه این به الکترونیک ربط نداره واقعا نوبرشه فکر کنم اور کلاک به عمران ربط داشته باشه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نخیر بنده نیاز ندارم که میزان مقاومت ها برام حساب بشه بنده می خوام وجه علمی این کار برام ثابت بشه که هنوز بغیر از چندتا حرف تجربی که مربوط به خوده شخصه چیزی دیگه نشنیدم و ثابت شد که کسایی که ایران تحصیل میکنند صرفا دنبال درس پاس کردن هستند و کسی که بیاد بگه این به الکترونیک ربط نداره واقعا نوبرشه فکر کنم اور کلاک به عمران ربط داشته باشه ؟؟؟؟
    خب من اول جواب قسمت اخر حرفتون رو می دم ، که آسون تره!! شمابه من بگو که وجه علمی رو چی می دونی؟! تا من بدونم که از چه منظری باید صحبت کنیم!

من نگفتم که اورکلاک به الکترونیک ربط نداره ، من فقط گفتم که با درس هایی که ما می خونیم ، نمی تونیم پردازنده های intel core2dou , amd ohenom2 رو بررسی کنیم!! شماد خودتون تو آزمایشگاه میکروپروسسور روی چی کار کردین؟!
    و حالا صحبت های پست قبلیتون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هیچ کسی نمی گه که بیش از توان قطعه ازش کار بکشید ، ما فقط می خوایم از توان قطعه درست استفاده بشه .
    من وقتی کلی حرف می زنم ، شما متوجه نمی شی ، پس بزار برات مثال بیارم:
    intel core2quad q6600 در فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار می کرد ، همین پردازنده یک برادر بزرگتر هم داشت به نام q6850 که در فرکانس 3 گیگاهرتز کار می کرد ، این دو پردازنده ، به جز فرکانس ، هیچ تفاوت دیگه ای با هم نداشتند!! و البته با یک اختلاف قیمت یک میلیونی!! حالا من می گم که کسی که وارده ، می تونه با کمی تغییر ،6600 رو در فرکانس 3 گیگاهرتز استفاده کنه، با افزایش کارایی بسیار بالا و با کمترین میزان ناپایداری!!
    در مورد رم و روم خارجی هم اگه از معماری کامپیوتر های امروزی اطلاع نداری ، توضیح بدم.
    کد:
    ما هیچ وقت همچین عادتی نکریدم ، استفاده از نرم افزار occt به مدت 2 ساعت که فشاری بسیار بیشتر از هر نرم افزاری رو به سیستم وارد می کنه و بررسی دقیق عملکرد پردازنده و سایر قطعات ، از هر نظر ، کار کرد سیستم رو تضمین می کنه .
    دود و سوختی لازم نیست ، با کوچکترین ناپایداری ای ، سیستم بد عمل می کنه و خیلی زود همه چیز معلوم می شه (و الزامأ وجود ناپایداری ، معنی آسیب دیدن قطعه رو نمی ده)

کد:
    دیگران رو نمی دونم ، ولی من هیچ وقت کسی رو به اورکلاک تشویق نمی کنم ، ولی اگه ازم کمک بخواد ، حتمأ کمکش می کنم تا بتونه از این تجربه بیشترین مقدار استفاده رو ببره و احتمال کوچکترین آسیبی هم وجود نداشته باشه!
    در کل تو پست اول هم ذکر شده که اورکلاک یک عمل ریسک محسوب می شه و عواقبش به پای کاربر هست!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

alborz_k جان اینکه من بگم شما بگی نشد کار حالا ببین من جواب مختصر بدم :
    1- در مورد رم و روم خارجی هم اگه از معماری کامپیوتر های امروزی اطلاع نداری ، توضیح بدم.نیاز نیست زحمت بکشید فکر کنم کافی باشه مدرک دکترا در رشته مهندسی برق - الکترونیک
    2-
    (و الزامأ وجود ناپایداری ، معنی آسیب دیدن قطعه رو نمی ده).کسی نگفته ناپایداری یعنی آسیب ولی نمی دونم چه جوری با ناپایداری میشه کار کرد ؟
    3-
    ما فقط می خوایم از توان قطعه درست استفاده بشه .
    خیلی جالبه و شاید در حد یک کشف که برای دسترسی به توان قطعه باید اور کلاک بشه توانش رو سایت سازنده مشخص کرده اونم درستش !!!معنی اور کلاک یعنی توان بیشتر مهندس نه توان قطعه فرق اینا خیلی مهمه خودش اور داره خواهش میکنم معنی فارسی اور رو بدونید
    4-intel core2quad q6600 در فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار می کرد ، همین پردازنده یک برادر بزرگتر هم داشت به نام q6850 که در فرکانس 3 گیگاهرتز کار می کرد ، این دو پردازنده ، به جز فرکانس ، هیچ تفاوت دیگه ای با هم نداشتند!! و البته با یک اختلاف قیمت یک میلیونی!! حالا من می گم که کسی که وارده ، می تونه با کمی تغییر ،6600 رو در فرکانس 3 گیگاهرتز استفاده کنه، با افزایش کارایی بسیار بالا و با کمترین میزان ناپایداری!! و بعدش ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •