مادربرد ddr2معرفی کنید با سوکتam3
GIGABTE 770-UD3P 100000
GIGABYTE 770-UD3 95000
MSI 770T-C45 88000
MSI - 770-C45
GIGABYTE - MA770-UD3
این دوتا کدوم بهتره؟
راستش جفتشون خوب هستند
انتخاب بینشون سلیقه ای هست
من به سلیقه خودم مدل گیگابایت را انتخاب می کنم
البته یک نکته ظریف را شما توجه نکردی :
در اون مادربرد MSI اگر بعد از 770 از T استفاده شده باشه از رم DDR2 پشتیبانی می کنه ولی اگر T نداشته باشه از رم DDR3 ساپورت می کنه
در مورد برد گیگا دقیقا عکس این موضوع صادق هست
این چیپ 740 به خاطر گرافیک آنبرد ضعیفش خیلی اعصاب منو خراب میکنه . G41 اینتل برنده ی بازی گرافیک آنبرد قوی و ارزون این رده قیمتیه .به هر حال وقتی که در همین رده قیمتی میشه چیپهای 740 و تا حدودی 760 از AMD را که مشکل خاصی هم ندارند تهیه کرد پس ارزش ریسک کردن روی انی چیپ خاص را اصلا نداره
g41 با شتاب دهنده ی 3 بعدی 4500 ، فقط به درد خوندن text و یا دیدن فیلم های sd می خوره!!! و هیچ کارایی بیشتری نداره!! اوج بازی که می تونه اجرا کنه هم کانتر و وارکرفت هست ، حالا شما چه جوری به این مخلوق ناقص ، می گین قوی و برنده برای بازی ، خدا می دونه!!
نظر همه همینه . آخه 740 حتی یه pixel shader 3 نداره . در ضمن من ویدیوی بازی کردن cod4 روی همین 4500 رو دیدم که نصف 9300 جیفورس فریم میداد ولی روون بود .
مین من 740 هست و من تستش کردم همون کانتر و وارکرافت رو هم بزور جواب میده . در حالی که حتی 3500 اینتل قبلا دیدم از این بهتر عمل میکرد .g41 با شتاب دهنده ی 3 بعدی 4500 ، فقط به درد خوندن text و یا دیدن فیلم های sd می خوره!!! و هیچ کارایی بیشتری نداره!! اوج بازی که می تونه اجرا کنه هم کانتر و وارکرفت هست ، حالا شما چه جوری به این مخلوق ناقص ، می گین قوی و برنده برای بازی ، خدا می دونه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)