تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: گوشی های چینی برای سلامتی ضرر دارن یا نه؟؟

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

از قضا شما سازنده یا وارد کننده ی این سری گوشی های چینی نیستی ؟
    چرا نظر الکی میدی آخه
    عزیز من 1 دونه از این گوشی های ا شغال و بی کیفیت چینی
    در بازار های اروپا و ایالات متحده موجود نیستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چون هیچ کدام استاندارد sar رو ندارن !!
    اون گوهی هم مثل تمام محصولات کپیه چینی یه تفلب دیگه از مردم بزرگوار و متقلب چینه !
    امیدوارم که شما سلامتت حفظ بشه
    ولی اگه بعدا کسی رو دیدی که بر اثر امواجاین گوشی های شاغال و بی کیفیت دچار مشکل اعصاب روان شده و تو ساقه مغزش تومور در آورده اصلا تعجب نکنین !
    خیال کردی این چینی ها متقلب عاشق چشم و آبروی ما هستند که محصولاتشون رو با این قیمت
    عرضه میکنن ؟؟؟
    - من از اول تا حالا راجع به 3 تجربه با این گوشی ها که 3 تجربه موفق هم بوده صحبت کردم.
    - اتفاقا توی چین که همه همین گوشی ها هست. شک ندارم توی بازار های جهانی هم هستند یک جستجو توی اینترنت بکن !
    - ببخشید شما همان گوشی نوکیا یا هر گوشی دیگری هم که می خری چینی یا مالزی هست با کد گوشی می توانی این را بفهمی
    - شما محصول چینی تا حالا نخریدی ؟!!! خوب دست بزنی سرطان پوست می گیری ؟ بو کنی مسموم می شوی ؟ شما یک جوری حرف می زنید انگار فقط موبایل توی جینی توی ایران هست و بقیه همه درجه اول !

امواج که دو روزه نباید اثر بزارن. اما خوب اگه گوشی های خوبی بودن که اون قدر ارزون نبودن.
    بعدش هم من خودم به عنوان موبایل دوم یه دونه e 72 چینی دارم. ازنظر ظاهری خود خودشه اما هیچ تعریفی نداره.
    دوربینش که انگاره 2 تا دونه پیکسل بیشتر نیست.
    قربون باتریش برم که هر تمام روز تو شارژه.
    اینترفیس هم که منوش مثل گوشی های 5 سال قبله.
    اینم از تجربه ما!

درمورد امواج هم شنیده بودم که اپل و سامسونگ از همه بهترن.
    ارزون ! رنج قیمت گوشی ها همین مقدار است .
    من هم باتری گوشیم حدود 5 روز کار می کنه ! هیچ مشکلی با شارژ ندارم حتی موقع تماشای تلویزیون !
    اینترفیسش ! خوب عزیزم شما یک بار دیگه یک نگاه به گوشیت بکن شاید عطیقه باشه !

شما تو اظهار نظر آزادی ، زور من به کسی نمی رسه اینجا . فرقی با بقیه ندارم.

ولی بی اطلاع صحبت نمی کنم. خیلی بیشتر از شما تو گوشی و تکنولوژی اون و بازار تجربه دارم. خیلی از دوستانم هم خریدن و به 1 ماه یا 2 ماه خراب شده گوشیشون . تعمیرگاه های موبایل پر از گوشی های چینی غیر استاندارده که درست هم نخواهند شد.

بازم استثنا هست! گوشی خوب هم شاید توشون در بیاد
    اون که 100 درصد هیچ فرقی نداره ! پیغام های خصوصی من پر از پست ها و تاپیک های حذف شده بخاطر تعریف از این گوشی ها است یکی باید سر صبر این پیغام ها را پاک کنه !

گفتم گوشی های چینی خوبند گفتید گمراه نکنید افراد را = پست هایم را پاک کردید
    گفتم من توی تصویر گوشیم را با آیفون مقایسه می کنم = پست هایم را پاک کردید
    از گوشیم کنار آیفون عکس گرفتم و آپلود کردم = پست ها را که پاک کردید هیچ اخطار هم می دید !!!!

خوب ببخشید آقای مدیر باید چکار کنم ؟! می خواهید یک آیفون بخرم با گوشی چینیم پست کنم خدمتتون تا شخصا مقایسه کنید ؟!!!

بهتر هست که من بیشتر از این وارد بحث نشوم چون نمی خواهم 2 هفته از انجمن دورم کنند !

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

من هم در رد نظرات بالا به عنوان فردی که هم خودش هم دوستانش گوشی چینی داشتند عرض می کنم که ما حدود 2 سال هست داریم و چیزی حساس نکردیم . در ضمن در جعبه گوشی که من خریدم یک برگه به نام certificate ( گواهی ) وجود داشت.

یک پیشنهاد برای دوستانی که می خواهند گوشی چینی بخرند. افرادی که در مورد این گوشی ها نظر می دهند اکثرا از نزدیک هم ندیدند این گوشی ها را و متاسفانه در مورد آنها اظهار نظر می کنند خوب مدیر هم هستند و زورشون بیشتره و صدای ما به بقیه نمی رسه
    ببخشید که میگم شما یا فروشنده ای یا وارد کننده یا اطلاع درستی از این گوشی ها نداری عزیز این گوشی ها رو میدونی کجا میسازن برات میگم . این گوشی ها رو روی آب توی کشتی میسازند تا دارن از چین میان این ور رو همون آب ساخته شده. به کشورهای جهان سومی که بازار خوبی هم برا خودشون دست و پا کردن میندازند البته اینم بگم که این گوشی ها مثل لپ لپ میمونه شانس در خونت رو بزنه یک دونشم خوب در بیاد که به بخاطر ضربه زدن به سلامتی نمیارزه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

far2009
    نمیدونم چرا شما از گوشیهای بیکیفیت طرفداری میکنید
    فرض کنیم که ما کم تجربه هستیم
    اما دقت کردی که حتی یک نفر هم هم رای شما نیست ؟
    وقتی این همه افراد با تجربه میگند که بیکیفیت هستند دیگه شکی نمیمونه
    موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

یعنی واقعا ضرر دارن ؟؟؟

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا شما از گوشیهای بیکیفیت طرفداری میکنید
    فرض کنیم که ما کم تجربه هستیم
    اما دقت کردی که حتی یک نفر هم هم رای شما نیست ؟
    وقتی این همه افراد با تجربه میگند که بیکیفیت هستند دیگه شکی نمیمونه
    موفق باشید
    با اجازه بزرگتر ها!
    من که تازه وارد تو این فروم هستم شما میتونید من را ((حتی یک نفر هم حساب نکنید)) اما...
    من اصلا نه از کشور چین خوشم میاد نه محصولاتش و نه...میشه گفت نفرت هم دارم ولی به نظر من گوشی های چینی به خصوص اینایی که اواخر تولید میشه در حد خودشون عالی هستند کمتر کسی را پیدا می کنید که جدیدا گوشیش سوخته باشه خلاصه اینکه کیفیت و امکاناتشون نسبت به قیمتشون خیلی خوبه اما در مورد ضرر زدن به سلامتی نظری ندارم البته من فقط برا tv و موزیک پلیر گرفتم سیمکارت هم روش نگذاشته ام(k900)

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •