- من از اول تا حالا راجع به 3 تجربه با این گوشی ها که 3 تجربه موفق هم بوده صحبت کردم.
- اتفاقا توی چین که همه همین گوشی ها هست. شک ندارم توی بازار های جهانی هم هستند یک جستجو توی اینترنت بکن !
- ببخشید شما همان گوشی نوکیا یا هر گوشی دیگری هم که می خری چینی یا مالزی هست با کد گوشی می توانی این را بفهمی
- شما محصول چینی تا حالا نخریدی ؟!!! خوب دست بزنی سرطان پوست می گیری ؟ بو کنی مسموم می شوی ؟ شما یک جوری حرف می زنید انگار فقط موبایل توی جینی توی ایران هست و بقیه همه درجه اول !
ارزون ! رنج قیمت گوشی ها همین مقدار است .امواج که دو روزه نباید اثر بزارن. اما خوب اگه گوشی های خوبی بودن که اون قدر ارزون نبودن.
بعدش هم من خودم به عنوان موبایل دوم یه دونه e 72 چینی دارم. ازنظر ظاهری خود خودشه اما هیچ تعریفی نداره.
دوربینش که انگاره 2 تا دونه پیکسل بیشتر نیست.
قربون باتریش برم که هر تمام روز تو شارژه.
اینترفیس هم که منوش مثل گوشی های 5 سال قبله.
اینم از تجربه ما!
درمورد امواج هم شنیده بودم که اپل و سامسونگ از همه بهترن.
من هم باتری گوشیم حدود 5 روز کار می کنه ! هیچ مشکلی با شارژ ندارم حتی موقع تماشای تلویزیون !
اینترفیسش ! خوب عزیزم شما یک بار دیگه یک نگاه به گوشیت بکن شاید عطیقه باشه !
اون که 100 درصد هیچ فرقی ندارهشما تو اظهار نظر آزادی ، زور من به کسی نمی رسه اینجا . فرقی با بقیه ندارم.
ولی بی اطلاع صحبت نمی کنم. خیلی بیشتر از شما تو گوشی و تکنولوژی اون و بازار تجربه دارم. خیلی از دوستانم هم خریدن و به 1 ماه یا 2 ماه خراب شده گوشیشون . تعمیرگاه های موبایل پر از گوشی های چینی غیر استاندارده که درست هم نخواهند شد.
بازم استثنا هست! گوشی خوب هم شاید توشون در بیاد! پیغام های خصوصی من پر از پست ها و تاپیک های حذف شده بخاطر تعریف از این گوشی ها است یکی باید سر صبر این پیغام ها را پاک کنه !
گفتم گوشی های چینی خوبند گفتید گمراه نکنید افراد را = پست هایم را پاک کردید
گفتم من توی تصویر گوشیم را با آیفون مقایسه می کنم = پست هایم را پاک کردید
از گوشیم کنار آیفون عکس گرفتم و آپلود کردم = پست ها را که پاک کردید هیچ اخطار هم می دید !!!!
خوب ببخشید آقای مدیر باید چکار کنم ؟! می خواهید یک آیفون بخرم با گوشی چینیم پست کنم خدمتتون تا شخصا مقایسه کنید ؟!!!
بهتر هست که من بیشتر از این وارد بحث نشوم چون نمی خواهم 2 هفته از انجمن دورم کنند !