رم میتونه باشه حتما با یک رم سالم تست کن
عزیز من اینجوری که نمیشه فهمید از BGA هست!!
با یه مشکل اینجوری که سری 300-400 تومن نمیزارن رو دس صاحب بیچاره لپ تاپ که مادر برد باید تعویض شه!اینجوری که اسمش تعمیرکار نیست میشه تعویض کار!
در ضمن لپ تاپ که فقط یه چیپ BGA نداره شمالی- جنوبی- گرافیک و تو بعضی لپ تاپا I/O چیپ BGA هست و احتمالشم هست که از کانورتورهای منطقه ای یا سلف ها هم باشه!
اون چیزی که من احتمال میدم باشه اول بایوس بعد یا پل جنوبی یا I/O چون به مموری ریدر فشار اومده احتمال اتصالی اونجا هست!
خواهشن دوستان دیگه هم نظر بدن مشکل دوستمون حل بشه داداش سامان عزیز هم که نیست چند وقته!
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
ممنون از یاد آوری این دوستمون
اینو یادم رفت واسه دستگاه هایی که بعد از چند ثانیه خاموش میشن اول باید رم و سی پی یو اونا با اسپری خشک شسته بشه و اگه نشد تعویض بشه بعد بری سراغ اتصالی تو مدار
Last edited by hamid.7003; 05-07-2010 at 16:40.
گرافیک چی ؟ مشکل گرافیک میتونه باشه؟
امکانات فعلی تعمیر من خیلی محدوده ، الان تو شهرستانم و هفتهی آینده هم باید برم پروژهام رو تحویل بدم که تو همین لپتاپه!!!!
گرافیک چی ؟ مشکل گرافیک میتونه باشه؟
امکانات فعلی تعمیر من خیلی محدوده ، الان تو شهرستانم و هفتهی آینده هم باید برم پروژهام رو تحویل بدم که تو همین لپتاپه!!!!
یچه ها کسی نیست دیگه که تو سخت افزار حرفه ای باشه؟
ممنون از آقاحمید بابت اشارشون
اگه سیستم روشن میشه بعد چند ثانیه خاموش میشه فکر نمیکنم از گرافیک باشه
خروجی مانیتور ازش گرفتی؟
اگه مانیتور PC دم دستت هست یه سوکت داره بغل لپ تاپ مانیتور رو به اون بزن ببین تصویر تو مانیتور داره؟ که بعید میدونم!
اگه فعلا نمیتونی این کارا رو انجام بدی هارد لپ تاپت رو در بیار مستقیم بزن به PC مثل خود هارد PC یه کابل دیتای ساتا و یه کابل برق ساتا بزن بهش هارد رو میشناسه و میتونی اطلاعاتت رو از توش در بیاری و پروژتم تحویل بدی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)