ممنون عزیز. لینک یا مشخصات از این نوکیای جدید داری؟
ممنون عزیز. لینک یا مشخصات از این نوکیای جدید داری؟
به نظر من ال سي دي ميلستون به تنهايي به گوشي هايي مثل n900 يا hd2 و ... ميارزه !
چون وقتي شما اسمارت فون با ال سي دي به اين بزرگي ميخري انتظار داري كه يه تصوير استثنايي توش ببيني
من كه ديشب ميلستون رو خريدم و واقعا" گوشيه استثنايي هستش![]()
مایلستون همین که مولتی تاچ داره خیلی خوبه . یه گوشی کامل مخصوصا واسه وبگردی . ولی از خوبی ان900 هم نمیشه گذشت . خیلی گوشی انعطاف پذیر و کاملیه.من خودم نوکیا رو دوست دارم ولی بدون تبعیض باید گفت در حال حاظر مایلستون بهترین انتخابه
این هم خبر سایت Meego
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
johnypersian1656 آقا من غلام ادبیاتتم!
از بقیه دوستان هم بابت راهنماییشون ممنون
فقط سوالم اینه این باگ هایی که بحث شد. مثل مشکل پخش موزیک موقع در آوردن هندزفری یا پچ آنتن دهی و غیره از یه شرکت بزرگ مثل موتورولا عجیبه ! بعید نیست مشکلات دیگه هم پیدا بشه. البته راه حل داره و آپدیت و پچ خوب میرسه
ولی به نظرتون نگران کننده نیست و جای سوال نداره؟
به نظر من n900 بگیر فقط نظر شخصی منه
NOKIA N900
گوشی کشویی از جانب با صفحه کلید کامل، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی، سیستم عامل Maemo نسخه ۵، صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی لمسی با وضوح بسیار بالا و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، مسیریاب جیپیاس، دوربین ۵ مگاپیکسل، لنز Carl Zeiss، فلاش، فوکوس اتوماتیک، فیلمبرداری با وضوح WVGA، ثبت موقعیت جغرافیایی به همراه تصویر، حسگر شتابسنج جهت دوران خودکار صفحه، حسگر مجاورتسنج، پایه نگهدارنده، فرستنده رادیویی، شبکه بیسیم، خروجی تلویزیون، خروجی صدای استاندارد، بلندگوهای استریو، نمایش پروندههای پیدیاف، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو، ...
نوکیا که میخواد n98 یا همون N8 رو هم تولید کنه. اونم گوشی خیلی توپیه.
اما در مورد بحث خودمون،
milestone صفحه نمایش بهتری داره اما لمسیش خیلی ضعیفه البته باز هم از n900 قوی تره.
اگه صفحه نمایش لمسی قوی میخواین حتما اپل یا htc بگیرین.
ضمنا تو ایران موتورولا تقریبا هیچ گونه خدمات نداره. اگه تهران هم نباشین که دیگه اصلا اسم موتورولا هم به گوش کسی نخورده انگار. یعنی اگه خراب شد باید بندازیش دور.
در مورد سیستم عاملش که خیلی عالیه اما هنوز یکم کار واسش مونده. راستی من نمیدونم میشه آپدیتش کرد یانه. اما اگه بشه که مطمئنم بهترینه.
سلام بر شما
من از سال 80 تا حالا 23 تا گوشی عوض کردم
اوائل اسفند 88 هم یه n900 خریدم تجربه کار با مایلستون رو ندارم ولی چون تو ایران زندگی میکنیم خدمتت عرض میکنم گوشی هایی غیر از برند نوکیا و سونی اریکسون و البته اخیرا" به لطف پارس مایکروتل سامسونگ تو این مملکت مثل ماشین خارجی میمونه گرون میخری ارزون باید رد کنی اگرهم کار به تعمیرات بکشه حسابش با کرام الکاتبینه
مایلستون و برند موتورولا حتما" گوشی خوبیه ولی حکایتش شبیه ماشین مدل بالای بدون خدماته گرچه نوکیای n900 هم واسه خیلی ها هنوز شناخته شده نیست ولی پشتیبانی نرم افزاری از سیستم عاملش عالیه چون سیستم عاملش اپن سورسه خیلی جای مانور داره نسبت به تاچهای مقاومتی اسکرینش خیلی خوبه گوشی خر جونیه من خیلی انگولکش میکنم ولی حتی یه بارم هنگ نکرده
سخت افزارشم که با مایلستون یکیه تازه هارد این 32 گیگه و اون 133 مگ حکایت این دوتا مثل زانتیا و پرشیای elx میمونه فقط بزرگترین عیب n900 اینه که باطریش خیلی کم ظرفیته انگار واسه یه ماشین 6 سیلندر یه باک 30 لیتری بذاری کلا" فکر کنم یه سالی نگهش دارم
یه جا خوندم سیستم عامل میگو هم روی n900 نصب میشه تو همون صفحه ای که دوستمون بالا لینکش رو داده هم یه چیزای از meego واسه n900 هست
حتی یکی از اساتید در فکر نصب دو یا سه سیستم عامل همزمان روی این گوشی بود حالا چه شود الله و اعلم
من بودم با در نظر گرفتن امکان تصادف گوشی میخریدم که خرج بدنه اش هم کمتر باشه
به گارانتی هم کاری نداشته باش نوکیای e75 من مشکل قاطی کردن رنگها رو داشت که بردم گارانتی درستش کردن ولی به قیمت ایجاد یه ته سوزن ته گرد پیکسل سوخته رو صفحه نمایشش بعدم زیر بار که نرفتن هیچ میخواستن کاردیمون هم بکنن
آخرشم وقت فروش 30-40 تومن ضرر همین صفحه نمایشش رو دادم
در هر صورت هر کدوم خریدی دیگه تو این صفحه نیا امیدوارم چرخش برات بچرخه
Last edited by aryakhan; 13-04-2010 at 11:40.
ممنون عزیز.
دوستان باتری Milestone چطوره؟ کم نمیاره؟
سلام اگه کشور دیگهای جز ایران بود به نظر من میلستون حتی عراق
اما اینجا ایرانه یعنی....
اگههیچی برات مهمنیست وفقط میخوای حال کنی میلستون
اما اگه به فکر ساپورت و فروش بعداو...هستی n900
درباره باتری میلستون من فقط شنیدمکه نقصی نداره اما شنیدن کی بود مانند کار کردن!!!!!![]()
مرسی عزیز.
این مایلستون بد جوری نظرم رو جلب کرده ولی اگه بخوام نوکیا بخرم مجبورم صبر کنم N8 بیاد چون این N900 یه کم ضعیفه.
البته باز مسئله اینه که نوکیا تاچ همراه با کیبور چیز بدرد بخوری نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)