دستت درد نکنه
دستت درد نکنه
1- (ويرايش شد : حذف ! )
2- مي خوام سر ساعت 12:01:30 رو فرمم A پرينت كنم ، كدي كه ميزارم نميدونم كجاش ايراد داره ، راهنمايي كنيد :
لطفا به سايت هاي ديگه پاس نديد ، اگه مي دونيد همينجا راهنمايي كنيدPrivate Sub Timer_Timer()
If Time = #12:01:30 PM# Then
Print "A"
End If
End Sub
Last edited by شـیـفــو; 16-04-2010 at 22:20.
1- تو تاپیک دیگه جواب دادن !
2- Timer.Interval = 1000 به اول کدتون اضافه کنید !
Last edited by M i L @ D; 16-04-2010 at 20:03.
خوب اينكه هر 1 ثانيه "A" رو پرينت ميگره !!2- Timer.Interval = 1000 به اول کدتون اضافه کنید !
قبل از اينكه به اونجا سر بزنم متن رو تايپ كردم ، بعد از ديدن يادم رفت اين قسمت رو جذف كنم و ارسال رو زدم ( ويرايش شد )1- تو تاپیک دیگه جواب دادن !
اشتباهي نوشتمش !!!
نه ، من گفتم به اول کدتون اضافه کنید ... یعنی اون رو در FormLoad بنویسید + کد خودتون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* این کد باعث میشه هر ثانیه تایم سیستمتون رو چک کنه و وقتی به 12:01:30 رسید حرف A رو چاپ کنه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* راستی PM و AM با هم فرق میکنند ... به این نکته هم توجه کنید !
AM = قبل از ظهر
PM = بعد از ظهر
Last edited by M i L @ D; 17-04-2010 at 09:47.
مرسي ممنون !* این کد باعث میشه هر ثانیه تایم سیستمتون رو چک کنه و وقتی به 12:01:30 رسید حرف A رو چاپ کنه !
* راستی PM و AM با هم فرق میکنند ... به این نکته هم توجه کنید !
AM = قبل از ظهر
PM = بعد از ظهر
2تا سئوال فني ديگه :
الف) من دوتا تكس باكس دارم كه توي اولي اسم و توي دومي نام خانوادگي رو تايپ ميكنيم تو درايو C با اسم 1.TXT ذخيره ميكنه ، تكس1 = نام ، تكس2= نام خانوادگي و وقتي اونو سيو ميكنه نام خط اوله و فاميلي خط دوم . ( تا اينجاشـو بلدم)
حالا ميخوام يه دكمه بذارم كه وقتي طرف رو اون كليك كرد اون فايل رو بخونه و خط اول رو تو برچسب1 نشون بده و خط دوم رو تو برچسب2 .
چيكار كنم ؟
ب) حالا همين متن كلش تو يه برچسب نمايش داده بشه ؟
خواهش میکنم ! ( ولی مشکلتون حل شد ؟ )
----
خب شما متن رو بصورت ترتیبی سیو کردید یا تصادفی ؟
بله ، يه پروژه تقويم داشتم ، ميخواستم پيغام "صبح به خير" و "شب خوش" و از اينجور پيام ها بده .خواهش میکنم ! ( ولی مشکلتون حل شد ؟ )
راستش نميدونم ، كدي كه ازش استفاده ميكنم اينه :خب شما متن رو بصورت ترتیبی سیو کردید یا تصادفی ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترتیبیه !
====
برای سوال اولتون :
و برای سوال دومتون :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* a(1) را در بخش جنرال تعریف کنید و کد بالا را بنویسید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخوام برای Command1 که در رویداد کلیک آن form2 نمایش داده میشه یک میانبر از صفحه کلید بزارم مثلا Shift+A
لطفا کمکم کنید.
یک سوال دیگه:
این Option Explicit چی کار میکنه که در جنرال وارد میکنند.
----------------------------------------
Last edited by Mohsen.Sh_PC; 18-04-2010 at 16:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)