من از این جور بازیا خیلی خوشم میاد![]()
من از این جور بازیا خیلی خوشم میاد![]()
ایول ! بازی توپی باید باشه! خدا کنه دو روز دیگه راحت قابل دانلود باشه!
این gamespot فقط تو ذوق آدم میزنه...یکی نیس بگه آخه بی انصاف چرا ... تو بازی. مثه قضیه Kane&Lynch که لعنتی همش 6میده بهش : دی (یه پیغام بش دادم هر چیو نمیشد اینجا بگم بهش گفتم: دی)
جناب Tom Mc Shea از gamespot لطف کردن و بازی رو نقد فرمون و نمره 6.5 دادن!
مبارزات بازی ساده و تکراریه و زیاد خوش دست نبودن کنترل بازی از جمله ایرادتیه که ایشون به بازی گرفتن و اینکه در تمام مراحل نمیشه بصورت co-op بازی کرد ولی همون اندک مراحلی رو که میشه co-op رفت سرگرم کننده و جذابه. همچنین همکاریه باس فایت ها مثکه رو مخه! در عوض فرمودن باس فایت ها در حالت تکنفره جذابن بعلاوه طراحی محیط بازی رو خوب ارزیابی کرده و اون رو چشم نواز توصیف کردند!
نمرات سایر سایتها:
IGN 7 / 10
1UP A
Game Revolution B+
Game Informer 8 / 10
بازی اومده ؟
لینک دانلودش رو میزارین ؟
بازی برای xbox و ps3 اومده ولی توی gamespot برای pc رو تاریخ انتشارشو زده q4 2010
بعد از عمری ترک و ..... یه پست بدیم !!
تا اونجا که یاد دارم این بازی برای live , psn , steam بود و بیرون نمیاد بلکه برای کنسولهای j-tag شده !
تو یه سایتی دیدم لینک دانلود رو واسه 360 گزاشته بود ولی نمیشد ازش دانلود کرد . حجمش هم 1.9 gb بود
ایناهاش
کسی میتونه از این دانلود کنه ؟؟؟ خبر ما هم بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hessi19; 27-08-2010 at 16:53.
عجب بازی بشه این بازی.من که هنوز بازی نکرده دیوونه اش شدم.
یک پست بالاتر رو میدیدی گفته بودم !تو یه سایتی دیدم لینک دانلود رو واسه 360 گزاشته بود ولی نمیشد ازش دانلود کرد . حجمش هم 1.9 gb بود
تا اونجا که یاد دارم این بازی برای live , psn , steam بود و بیرون نمیاد بلکه برای کنسولهای j-tag شده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)