تا حدودی درسته . چون دیگه زمان xp گذشته و تمامی سخت افزارها با ویندوزهای جدید سازگاری بهتری دارن
از باسشون میشه فهمید .دوم اینکه DDR3 یا DDR2 بودن رم چطوری مشخص میشه؟
در ضمن در مورد کیفیت اسوس به هیچ وجه شک نکنید
تا حدودی درسته . چون دیگه زمان xp گذشته و تمامی سخت افزارها با ویندوزهای جدید سازگاری بهتری دارن
از باسشون میشه فهمید .دوم اینکه DDR3 یا DDR2 بودن رم چطوری مشخص میشه؟
در ضمن در مورد کیفیت اسوس به هیچ وجه شک نکنید
به نظر من asus k52 jk رو بگیر که سی پی یوش cori5 هست و جای شکی رو دیگه نمیزاره
asus k52 رو انتخاب کردم ولی خیلی کم و گرون شده و همه میگن تا اردیبهشت باید صبر کنم به نظرتون چکار کنم؟ اگه صبر کنم میتونم با قیمت پایین تر یا حتی با کانفیگ های بهتری بخرم ؟ به خدا گیج شدم در حد بارسلونا!
به نظر من هم ایسوز رو انتخاب کنی خیلی بهتره چون درصد خرابی ایسوز پایین تر از ایسر هست
به هر حال هر دو مدل کانفیگ مناسبی رو دارن
آقا اگه تونستی ایسوس رو پیدا کنی همون رو انتخاب کن ولی من خیلی دنبالش بودم و آخر سر هم مجبور شدم ایسر بگیرم . البه من ایسوس رو ندیدم و نمی دونم چطور ی هستش ولی بعید می دونم تو یه قیمت برابر ایسوس مقابل ایسر وایسه چون ایسر ارزونتره . البته من واسه این بیشتر رو این کار تاکید کردم چون خودم معمولاً هر 2 یا 3 سال یه بار لپ تاپ عوض می کنم و برام عمر طولانی لپ تاپ مهم نیست . البته به نظر این حالت بهتره چون هر لپ تاپی یه عمری داره حالا کار نداریم چند سال عمر می کنه ولی از این طرف فناوری هم داره هی پیشرفت می کنه و این یعنی لپ تاپی که الآن یلیه واسه خودش سه سال دیگه اندازه یه موش هم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)