برای اینکه هم من و هم شما مطمئن بشید، از تنظیمات عکس گرفتم.خودتون مشاهده کنید:
![]()
برای اینکه هم من و هم شما مطمئن بشید، از تنظیمات عکس گرفتم.خودتون مشاهده کنید:
![]()
Last edited by Dr.FANOOS; 08-04-2010 at 08:02.
راستی یادم رفت بگم.وقتی سیستم شروع به دانلود می کنه هر 4 تا هسته ی cpu من 100 در صد پردازش می کنند.از طریق گجتی که نصب کردم متوجه شدم.خیلی عجیبه.....من وقتی که kasper اسکن می کنه mozila سایت داره مباره و در حال آهنگ گوش کردن هستم هیچ وقت همچین اتفاقی نمی افته ولی وقتی ی هبرنامه ای مثلidm شروع به دانلود کردن می کنه .....
لطفا کمک کنید که بدجوری اعصابم خرد شده چند شبه دانلود نکردم....دانلود خونم کم شده!
من از پچ زیر استفاده میکنم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کانکت شدن ، با برنامه adsl autoconnect امتحان کردم ، روی ویندوز 7 جواب نمیده (یا حداقل ورژنی که من دارم ، جواب نمیده)
ولی برنامه Reconnect جواب داد و اگه نیمه شب ، به هر دلیلی ارتباط شما قطع شد ، سریع کانکت میکنه و اگه رادیال دانلود IDM رو روی یه عدد زیاد بذاری (که گذاشتی) و یا از periodic synchronization استفاده کنی ، احتمال خطا پایین میاد
برای periodic synchronization ، باید یه new queue جدید بسازی
کانکت مجدد IDM ، برای من توی اکس پی هم کار نمیده
در مورد مرورگر هم اپرا نسخه 10.52 رو توصیه میکنم ، موزیلا معمولا بیشتر cpu رو اشغال میکنه ولی یه مزیت هایی نسبت به اپرا داره
البته فکر نمی کنم اشغال شدن سی پی یو شما ربطی به IDM یا فایرفاکس داشته باشه
مشکل وصل شدن به صورت اتومات حل شد.دیشب فکر کنم توی امسال اولین شبی بود که درست حسابی دانلود کردیم.نمی دونم چی شد که حل شد ولی به احتمال زیاد وقتی کرک کردم درست شده! اما مشکلی که با cpu دارم هنوز پابرجاست.عکس زیر رو ببینید. اگر دلیلش رو بگید ممنون می شم.
![]()
آره فکر کنم ، آخه من همیشه از همون نسخه trial استفاده میکنم!
sharmande.rastesh farsiye computeram kharab shode.aslan alan ruye systemam download manager nadaram. hich kodum az in do ta ro. va haghighatesh man ba dial up vasl misham internet. baraye hamin ziyad be injur chiza deghat nakardam. vali 90% motmaenam ke free download manager ye hamchin tanzimati dasht. orbit ro motmaen nistam, vali fekr konam unam dashte bashe. emtehan kon. hajmeshun bala nist!! foghesh uninstalleshun mikoni dige. vali hamun tor ke goftam fekr konam har 2 tashun dashte bashan. vali shomda avval fdm ro emtehan kon.
فارسی تایپ کن دوست عزیز /این جز قوانین انجمن است
![]()
دوست عزیز. شما درست می گید. ولی اون موقع که تایپ کردم فارسی ویندوزم مشکل دار شده بود و مجبور شدم فینگلیش بنویسم. اگه بخونیدش می بینید که همون اول معذرت خواهی کردم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)