تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: اوضام خیلی داغونه.با شرایط من می تونم پزشکی ازاد یا سراسری قبول بشم.کمک کنید.کمک.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بسیجی مدرسه به درد نمی خوره!
    موقع ثبت نام کد سهمیه بسیجی رو وارد کردی؟
    با سهمیه تراز خود فرد حداکثر 1000 تا میره بالا و به رتبه ربطی نداره.
    یعنی اگه خودت 5500 آورده باشی ترازت رو مینویسن 6500 حداکثر و حداقل هم 6200
    بله کد را وارد کردم.
    اگه کل دبیرستان وپیش فعال باشید می توانید از این سهمیه استفاده کنید.
    شما مطمئنید که این قدر تراز را بالا می بره؟چون در دفترچه نوشته که باید 95 درصد نمره آخرین فرد قبولی را کسب کنم.
    یعنی الکی نوشته؟؟!!
    یه چیز دیگه این حداقل وحداکثر تراز که بالا میره بر چه اساسیه؟

2:
    من هیچ کدام از مسئولیت هایی که مسئول بسیج مدسه برام نوشته بوده و فرستاده اداره نمی دونم فقط هر سال یه فرم پر میکردیم و بهش میدادیم.موقع انتخاب رشته دانشگاه آزاد هم رفتم آموزش پرورش یه نامه گرفتم بعد رفتم ستاد اونجا بمم کد دادند.
    من آدم بدی نیستم به خدا!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

همون بالایی
    اشتباه شد دو بار فرستادم
    Last edited by mehdi_mh71; 07-04-2010 at 21:39.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب بهتره يه بار ديگه دفترچرو بخونيد چون اونطور كه شما گفتيد بسيج عادي حساب ميشيد و سهميه اي به شما تعلق نمي گيره.مگر اينكه تو رزمايشا و از اين جور چيزا كه هر 2 3 ماه يه بار شركت كرده باشي!
    موفق باشي!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب بهتره يه بار ديگه دفترچرو بخونيد چون اونطور كه شما گفتيد بسيج عادي حساب ميشيد و سهميه اي به شما تعلق نمي گيره.مگر اينكه تو رزمايشا و از اين جور چيزا كه هر 2 3 ماه يه بار شركت كرده باشي!
    موفق باشي!
    سال دوم هم اردو آمادگی دفاعی نرفتیم.یعنی نبردنمون.به جاش امتحان کتبی ازمون گرفتند.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب مشكلت ديگه حل شدديگه پس برو بچسب به درس ان شا ... امسال قبول شي!

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببین عزیز اگه شما فعال باشید بهتون کد رهگیری و ... میدن که حتما بودید که بهتون دادن
    به نظر من تو این مدت میتونید روی دین و زندگی و عربی و فیزیک و زیست ( یه سری از فصول مهم ) تمرکز کنید ادبیات هم که نخونده 40-50 باید بزنید زبان و ریاضی هم که خیلی سخته ، شیمی هم که ضریبش پایینه اگر وقت اوردی شیمی رو بخون ( چون تقریبا حجیمه ولی ضریبش کمه ) مطمئن باش میتونی ولی خوب خیلی باید تلاش کنی از خواب شبت هم باید بزنی و تنها چیزی که میتونه بهت انگیزه بده امید به ساخت اینده ای بهتر برای خودت هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست گرامی

اولااز همه در مورد سهمیه بسیج ، بگم که هیچ کدوم از بچه های مدرسه ما جای خاصی نرفتن شرکت کنن اما چون مدیر مدرسه پارتی داشت واسه همه بچه ها از اول راهنمایی بسیج گرفت ، از موقع میدون تیر به بعد فعال و قبلش عادی بود. جالب اینجا بود کسانی که تازه از دبیرستان اومدند مدرسه ما بازم از اول راهنمایی بسیج گرفتند.
    (البته من و دو نفر دیگه نگرفتیم.....)

امتیاز آدم باید به 100 برسه تا تاثیر داشته باشه.
    هر ماه بسیج عادی 1 امتیاز و هر ماه بسیچ فعال 1.5 یا 2 امتیاز بود(یادم رفته ....)

در مورد مقدار تاثیرش ببینید ، فرضا اگر یک رشته تراز آخرین فرد قبولی 6500 باشه شما باید 90درصد اون تراز که میشه 5900 بیارید. این موردی که گفتم بر اساس دفترچه اتنخاب رشته دانشگاه آزاد بود ، اما از بچه های پارسال که پرسیدم بره هر کی یه مقدار زیاد شده بود( مثل همه چی خرتوخر....)

درضمن سهمیه بسیج ترازی که با درصدهاتون کسب میکنید تغییر نمیده ، تراز و رتبه آخرین فرد قبولی رو براتون میاره پایین که قبول بشین

داره خودمونی میشه terminator 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    سرزمین سبز

پيش فرض نگران نباش.

سلام
    راستش رو بخای من الان دانشجو هستم اما نه پزشکی و هم درس می خونم هم کار می کنم از صبح تا 9 شب.
    اول از همه سعی کن به سهمیه امیدی نداشته باشی و بیشتر به دانسته های خودت امید داشته باشی.
    اینکه یه نفر بعد از کار درس بخونه کار سختی نیست و فقطو فقط نیاز به یه عامل مشوق داره که باعث بشه به سمت درس بره.
    اول از همه سعی کن عامل مشوق رو پیدا کنی .به نظر من بهترین عامل مشوق خودت و آینده ات میتونه باشه
    باز هم اگر نظر خواستی حاضرم.
    راستی سعی کن درس ها رو با جدیت و درصد تمر کز 100% بخونی وگرنه نتیجه خوبی نمی گیری.
    ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از terminator 2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kian28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم با حرفهای بالا موافقم
    انگیزه قوی و اینکه آرامش داشته باشی و از صمیم قلب ایمان داشته باشی به هدفت می رسی
    جدا از این، روی دروس تخصصی و به ویژه، یعنی به ویژه زیست و شیمی تمرکز کن و در اولویت قرار بده اما نه اینکه بقیه کنار برن اما توی این مدت این دو درسن که برات مهم تر محسوب میشن هم در سراسری و هم در آزاد
    با تلاش به همونی که می خوای می رسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از همه کسانی که کمک کردند متشکر هستم.
    دم همتون گرم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •