milestone
iphone
nexus
x10
n900
ok پس حسابي تحقيق كردي / خوبه در مورد فروش خوبش همين بس كه تنها گوشي بود كه ركورد فروش آيفون تو آمريكا رو شكوند و در انگلستان هم بعد چند ساعت فروش ناياب شد ! اوني كه فاميلتون تو آمريكا داره اسمش droid هست كه نسخه cdma همين ميلستون خودمون هست و فقط با همون شبكه مخابراتي كار ميكنه و اگه بياري اينجا به دردت نميخوره . البته همه چيزشون مثل همه .قيمت ايران هم فروشگاهها هر چي بتونن ميندازن . اما حدود 600 - 640
اینجا حدود 700 هزار تومن . گوشی خیلی خوبیه ، کامل و زیبا
آرهحسابي تحقيق كردم /
فقط نميدونم اينجا بخرم يا اونور آب / چون اگه خدا بخواد دنبال ويزاي تحصيليم كه برم
قبلا " zn5 , v3i داشتم . هر دو استثنايي بودن و يكبار هم خراب نشدن . واقعا" با كيفيتن گوشيهاش
اين بك فليپ و موتوروي و xt800 هم من رو كشتن![]()
.
كلا" اين گوشي هاي جديد موتورولا واقعا" حرف ندارن اگه ميومدن ايران مطمئنم كسي سراغ گوشي هاي ديگه نميرفت .
موتو بعد از يكي دو سال افت / برگشت خوبي داشته
Android OS, v2 (Eclair)
سلام دوستان
این سیستم عاملmilestone که eclair هست چه فرقی با بقیه اندرویدها میکنه؟
سلام دوست عزیز .
خب این نسخه 2.1 هستش . یعنی جدیدترین ریلیز از گوگل .
مالتی تاچ ، صفحه 16 میلیون رنگ ، بازی و برنامه .... با نسخه های قبلی فرق داره .
مخلصیم
زیاد فرقی ندارن همونطور که سامسونگ جان گفت و البته ساختار جدید منوها با انیمیشن های بهتر .محدودیت بلوتوث هم وجود نداره
البته میلستون به ورژن 2.1 آپدیت شده و به live wallpaper / تنظیمات بیشتر دوربین و بهتر شدن کفیت عکسها / 9 homescreen panels
/ Facebook app and Quickoffice/
Motorola Car Home interface for in-car usage of the device
سلام من ديشب گوشي رو ديدم يه تستش هم كردم . واااااااااااااااااااااااا ااااااااااييييييييييييييي ييييي عجب چيزيه
خوب براي 10-20 دقيقه اي كه دستم بود واقعا" عالي بود اصلا" نميخواستم گوشي رو ول كنم ! از بس خوش دسته و احساس خوبي داره كه فكر كنم به خاطر جنسش باشه شايدم به خاطر اينكه قابش فلزيه نميدونم . تا حالا همچين چيزي نديده بودم .بهترين گوشييه كه تا حالا ساخته شده . با كلاس و ابهت خاص و رنگ طلايي قهوه اي كه توري اسپيكرش داره و بلندي صداش هم خوب بود و ال سي ديش هم بيهمتاست .من كه بدون گارانتي ميخرم تا دو روز ديگه 100 تومان كم دارموقتي بسته هست اين حالت بالا و پاييني كه پايين ال سي دي هست جدا" تكه و گوشي رو متفاوت كرده . در كل موتو گوشي هاش متفاوته .مرسي از همه بچه هاي گل اين تايپيك .شما هم مثل موتورولا تك هستين .
مرسي از راهنمايي همه
پس انتخاب را کردی
موفق باشی
به نظره من ایکس10 گزینه ی بسیار خوبیه ولی milestone هم به دلیل داشتن کیبرد و همچنین نیاز شما به ایننترنت که ممکنه که کیبرد هم به کارتون بیاد گزینه ی بسیار خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)