من چیزی حدود 200 تا از این email ها واسم اومده تا حالا !! کلکسیون کردم ! آخه بعضی هاشون داستان های جالبی دارن ، واسه اوقات فراغت !!
من چیزی حدود 200 تا از این email ها واسم اومده تا حالا !! کلکسیون کردم ! آخه بعضی هاشون داستان های جالبی دارن ، واسه اوقات فراغت !!
جالبه ؛ اوقات فراغت ومیل خوانی..
این جور میل ها معمولا برای کشورهای عقب افتاده ای مثل ما می یاد.و هدفشون کلاهبردایه چون اینجور کشورها به راحتی خام وعده های آنها می شوند. برای دریافت پول شما باید مبلغ بسیار زیادی رو به یک حساب که آنها به شما معرفی می کنند باید بریزید.من نامه شما رو نخوندم اما کلی از این نامه ها خوندم که وکیلی برای شما مشخص می کنند و شما باید با ایشون ارتباط برقرار کنید و .....
یک کلاهبرداریه الکترونیکی...شما خودتون اگه فکر کنید متوجه می شید که دلیلی باید باشه که آنها به ماها همچین میل هایی می زنند و چرا به خاطر هیچی ما باید برنده ی چنین جایزه ی بزرگی بشویم از میان این همه میل توی دنیا!
و چرا ما باید کلکسیونی از این میل ها داشته باشیم!
کمی فکر کنید به تمامی جواب ها می رسید.......
با سلام....
برای منم این ایمیل اومده ، یعنی می گید توجهی نکنم!؟![]()
خير.. توجه اي نكنين !
با سلام
بله به قول دوستان به اين ايميل ها اصلا توجهي نكنيد
اينها فقط و فقط جهت اذيت و آزار و گاهي هم سوء استفاده مالي ارسال ميشه
موفق باشيد.
دوست عزیز همونجور که خودتون میگید اینا کلاهبردارن
و کلاهبرداری کشور پیشرفته و عقب مونده نمیشناسه
این ایمیلا broadcast میشه به همه
موفق باشید
برای منم چند وقت پیش همچین ایمیلی اومد گفت18000دلار برنده شدی از طرف یاهو جالب اینجاس که به جیمیلم فرستادن
همش الکیه ولی من اولش باور کرده بودم
تا دلت بخواد از این ها میاد یه سریشم واسه این که توجهت جلب شه و ایمیل رو باز کنی می گن از طرف Yahoo! بردی. تو هم که می گی اووووه Yahoo! ولی همش کشکه به سادگی با نرم افزار میشه فرستنده رو به هر ایمیلی از هر کسی تغییر داد. Yahoo! هیچ وقت از این چیزا نداره. حتی واسه من از طرف Microsoft هم n تا اومده. اما همش کشکه. یه وقت دنبالش نری.
پارسال یکیش برا منم اومد منم کلی سر کارش گذاشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)