تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: بیماری پوستی

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز بدونید که در وهله اول مراقفت از پوست و دوری از موادی که ایجاد واکنش می کنند بهترین درمان و کنترل بیماریه.
    بجای استفاده از کرم از پماد استفاده کنید که چون پایه آن چرب است مدت تاثیر آن روی پوست شما بیشتر خواهد بود .
    اوره 10% در مرحله اول و در صورت نیاز استفاده از 15% . که انواع ایرانی آن هم کارایی خوبی دارند مثل آردن .
    در موارد التهاب شدی پوست کورتون ها مثل کلوبتازول می توانند مفید باشند ولی بسیار کوتاه مدت چون خود این داروها باعت آتروفی و نازکی پوست می شوند .
    موفق باشید
    سلام ،ممنونم، من در حال حاضر کرم پلی ویتامینه سی گل رو استفاده میکنم نظرتون چیه؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کرم بدی نیست.ولی خب.شما خودتون که میگید من نمیتونم ازش جدا شم...پس...؟؟؟؟؟نسخه ای که نوشتم به نظرم خوبت کنه..

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام ،ممنونم، من در حال حاضر کرم پلی ویتامینه سی گل رو استفاده میکنم نظرتون چیه؟
    خوبه ولی داروهایی که اثر طولانی تر داشته باشند و یا اگر بتوانند ریشه ای درمان کنند بهترند. درمان ریشه ای هم که تصور نمیکنم بدون رعاایت مناسب و دوری از مواد حساسیت زا امکان داشته باشه. اکثر درمانها کنترل کننده مشکل شما هستند نه درمان کننده قطعی مگر علت اصلی پیدا بشه و درمان بشه و یا خودبخود علت آن رفع بشه

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

درمان ریشه ای هم که تصور نمیکنم بدون رعاایت مناسب و دوری از مواد حساسیت زا امکان داشته باشه
    دقیقا. نکته ای که من هم در پاسخ به پیغام خصوصی این دوستمون عرض کردم و در مورد سایر بیماریهای آلرژیک هم صدق می کنه.

یا خودبخود علت آن رفع بشه
    این هم هست.

کلا کورتونها برای درمان کوتاه مدت یا درمان موارد حمله ای تهدید کننده حیات ( مثل Paroxysmal Asthma ) مناسب هستند و گرنه مصرف طولانی مدتشان مصداق از چاله به چاه افتادن است.

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنونم از همه دوستای خوبم بخاطر راهنمایی هاتون امیدوارم همین طور با حوصله به حرفهای مریضاتون تو مطب گوش کنین و با دقت جزیییات بیماری رو ازش بپرسین و برای مریض کامل در مورد بیماریش توضیح بدین چون من خودم برا این بیماری به دکتر مراجعه کردم دکتره اصلا حاضر نبود به حرفام گوش بده تازشم اصلا در مورد جزییات (مثلا گذاشتن دستکش نخی ، یا استفاده کمتر آب و صابون بهم نگفتن فقط برام یه صابونی نوشتن بعدش منم فکر میکردم شستن با این صابون به درمان بیماریم کمک میکنه حالا هی دستامو میشستم فکر میکردم مفیده در حالیکه خودم کم کم فهمیدم این صابونها فقط قلیاییتشون کمتر و کمتر به دستم آسیب میرسونه خلاصه خودم خیلی چیزهای مضر و مفید رو به مرور کشف کردم در حالیکه دکترا همه اینها رو میدونستن و حوصله نداشتن به من بگن شاید واقعا اگه از همون اول اینا رو میدونستم و اینقدر رعایت میکردم دستم ریشه ای خوب میشد)بهم توضیح ندادن. ممنونم موفق باشید

6. این کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •