سلام ،ممنونم، من در حال حاضر کرم پلی ویتامینه سی گل رو استفاده میکنم نظرتون چیه؟
سلام ،ممنونم، من در حال حاضر کرم پلی ویتامینه سی گل رو استفاده میکنم نظرتون چیه؟
کرم بدی نیست.ولی خب.شما خودتون که میگید من نمیتونم ازش جدا شم...پس...؟؟؟؟؟نسخه ای که نوشتم به نظرم خوبت کنه..
خوبه ولی داروهایی که اثر طولانی تر داشته باشند و یا اگر بتوانند ریشه ای درمان کنند بهترند. درمان ریشه ای هم که تصور نمیکنم بدون رعاایت مناسب و دوری از مواد حساسیت زا امکان داشته باشه. اکثر درمانها کنترل کننده مشکل شما هستند نه درمان کننده قطعی مگر علت اصلی پیدا بشه و درمان بشه و یا خودبخود علت آن رفع بشه
دقیقا. نکته ای که من هم در پاسخ به پیغام خصوصی این دوستمون عرض کردم و در مورد سایر بیماریهای آلرژیک هم صدق می کنه.
این هم هست.
کلا کورتونها برای درمان کوتاه مدت یا درمان موارد حمله ای تهدید کننده حیات ( مثل Paroxysmal Asthma ) مناسب هستند و گرنه مصرف طولانی مدتشان مصداق از چاله به چاه افتادن است.
ممنونم از همه دوستای خوبم بخاطر راهنمایی هاتون امیدوارم همین طور با حوصله به حرفهای مریضاتون تو مطب گوش کنین و با دقت جزیییات بیماری رو ازش بپرسین و برای مریض کامل در مورد بیماریش توضیح بدین چون من خودم برا این بیماری به دکتر مراجعه کردم دکتره اصلا حاضر نبود به حرفام گوش بده تازشم اصلا در مورد جزییات (مثلا گذاشتن دستکش نخی ، یا استفاده کمتر آب و صابون بهم نگفتن فقط برام یه صابونی نوشتن بعدش منم فکر میکردم شستن با این صابون به درمان بیماریم کمک میکنه حالا هی دستامو میشستم فکر میکردم مفیده در حالیکه خودم کم کم فهمیدم این صابونها فقط قلیاییتشون کمتر و کمتر به دستم آسیب میرسونه خلاصه خودم خیلی چیزهای مضر و مفید رو به مرور کشف کردم در حالیکه دکترا همه اینها رو میدونستن و حوصله نداشتن به من بگن شاید واقعا اگه از همون اول اینا رو میدونستم و اینقدر رعایت میکردم دستم ریشه ای خوب میشد)بهم توضیح ندادن. ممنونم موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)