مودم هايي كه الان هست براي ADSL خودش چهار پورت Ethernet و ... هم داره مثل Pheenet
ديگه احتياجي به هاب و ... نيست
مودم هايي كه الان هست براي ADSL خودش چهار پورت Ethernet و ... هم داره مثل Pheenet
ديگه احتياجي به هاب و ... نيست
احتیاجی به هاب نیست در ضمن نمی شه از هاب استفاده کرد.
اون موقع مودمها فقط یه پورت داشتن و ما مجبور بودیم از هاب استفاده کنیم
ممنون از همه جواب ها...نوشته شده توسط danger_boy_sh
من دنبال همچين راهي بودم..اميد هنوز امتحانش نكردم.. اميد وارم كار كنه![]()
در ضمن در باره روشي كه ebinem گفت.. منظورت این بود که من بیام از مودم دو تا سیم بدم به کامپیوتر ها؟...نمی دونم بشه یا نه.. مودم من فقط یک پورت usb می خوره...آیا می تونم تبدیلش کنم به دو تا lan ؟
Last edited by fareed_tam; 08-04-2006 at 06:49.
از دوستان عزيز خواهش مي كنم اگر در اين زمينه اطلاعي ندارند دوستان ديگر را دچار سردرگمي نكنند.
البته اساتيد محترم ببخشيد قصد توهين ندارم.
دوست عزیز شما به 3 روش میتونی از این اینترنت بهره مند بشی در ضمن گفته بودی که الان با هم شبکه هستید.نوشته شده توسط fareed_tam
1.طبق روش جناب mafia از مودمهایی با چند پورتEthernet استفاده کنی که در این صورت قیمت این مودمها 45000 تومان طبق گفته شرکت داتک میباشد که به نظر من بهترین روش میباشد.
2.از مودم با یک پورت لن بعلاوه هاب استفاده کنی که نسبت به روش اول مقرون به صرفه نیست و پیشنهاد نمیکنم
3.کانکشن اینترنت در کامپیوتر اول را share کنی که کامپیوتر دوم از اون استفاده کنه که با اینکه این کار هیچ هزینه ای برای شما نداره ولی ایراد زیاد داره که مهترینش اینه که در مواقعی که کامپیوتر اول خاموش باشه شما نمیتونی از اینترنتش استفاده کنی.
با توجه به مودم کنونی شما غیر از روش سوم راه دیگه ای نداری
امیدوارم که جواب گرفته باشی.
Last edited by ebinem173; 08-04-2006 at 16:44.
سلام.. با تشكر از دوستان..
آقا من هر كاري مي كنم نميشه.. ميشه يكي دقيق بهم بگه که ip ها رو چه جوری ست کنم..
yahoo id خودت رو تو پیام خصوصی به من بده شاید بتونم مشکلت رو حل کنمنوشته شده توسط fareed_tam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)