اول زن بابا بعد چهار دیواری ولی کلا رو هم هردوشون فقط بدرد خنده میخوردن و بس! چیز زیادی برای گفتن نداشتن!
اول زن بابا بعد چهار دیواری ولی کلا رو هم هردوشون فقط بدرد خنده میخوردن و بس! چیز زیادی برای گفتن نداشتن!
سلام دوستان
دقیقا
وجود نظر سنجی برای بالا بردن سطح برنامه های تلویزیونی خیلی ایده ی خوبیه و اگر صاحبنظران تلاش در بهبود کارایی حقیقت طنز ببرند باعث شکوفایی طرز زندگی جامعه مون میشه .
چیکار کنیم که طنزهامون بهتر بشه .یا علت خوب بودن و بد بودن سریالها و جنبه های مثبت و منفی رو در کنار نظر هامون ذکر کنیم بهتر ه..
ممنون
بنظر م سریال زن بابا مزخرف بود و خانواده های ایرانی رو متشکل از زن های خاله وارس و خان باجی باز و کولی ، مردها همه شارلاتان و دو به هم زن، یکبار یک همسر با لطافت و مهربانی با هم حرفی نداشتند ..! همه مدام در یک خانه جمع شوند زندگیهای خانه های پنج دری گذشته که همه باهم و مدام دور هم باشند ، استقلالی در زندگیها مشهود نبود
اینها از نظر من نقص شمرده میشه،
سریال چار دیواری؛ جذاب تر بود مشکلات خاص جوانا و سختیهای زندگی رو نمایش داد ، طنزها به جا، انتخاب بازیگران خوب ، دروغ ها و دوبه هم زنی ها و خاله وارسی ها قابل قبول تر و اصالت بیشتری داشت.
و نادر شخصیت از خود راضی که چون فقط دیواری کوتاه تر از خیری نمیبیند تمام فشار را روی این مهربان یاور می آورد بدون حمایت یا محبتی شاید تمام گرفتاریها از نگاهی حقش هم بوده
سریال دارا و ندار !! بسیار جای حرف دارد... معنی جمله = نظر ندهم راحت ترم.
چار ديواري از همه بهتر بود.
زن بابا كه فقط براي خنده بود و چيز خاصي نداشت.
دارا و ندار بعضي قسمتاش خوب و بعضياش خيلي بد.اين اشتباهي حرف زدنشون هم رو اعصاب بود ديگه!!!
با تشکر از دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردن .
شخصا اصلا از مسعود ده نمکی خوشم نمیاد اما به نظر من درسته که دارا و ندار زیاد در جذب مخاطب موفق نبود ولی حرف های خوبی لابه لای دیالوگ های فیلم گفته میشد .
چاردیواری از همش بهتر بود.همه می دونند به چه دلیلی
چه دلیلی؟![]()
کدوم دلیل؟ کدوم همه؟
به نظرم چون چهار دیواری کارگردان با تجربه تری داشت کار بهتر از آب در اومد ولی داستانش خیلی کش دار بود.
زن بابابیشتر روی بازیگراش می چرخید و داستانش زیاد خوب نبود.
در مورد دارا و ندار هم که دوستان بهتر از من میدونن.کارگردانی ضعیف،اغراق های بیش از حد از قشر فقیر جامعه و .....
در کل امسال نسبت به پارسال بهتر بود گر چه تلویزیون سیما خیلی وقته دیگه مثل سابق نزد مردم محبوب نیست.....
اگه بخوام بر حسب علاقه نظر بدم :
اول زن بابا چون خيلي خنده دار بود بازيگري و اداهاي علي صادقي حرف اول رو ميزد البته داستانش آبكي و تكراري بود و لي طنز كلامي و بازي خوب هنرپيشه ها تونست مخاطب زيادي رو جذب كنه ...
دوم چارديواري كه طنز سنگين تر و داستان جالب تري داشت ولي طنز كلامي كمتري داشت...
سوم دارا و ندار كه پر از طنز تلخ بود و بنظر من اصلا" جاش توي عيد نبود البته كارگردان حقايق رو در قالب طنز بخوبي ادا كرده بود.نكته منفيش هم هجو زياد از حد بازيگرا بود كه رو اعصاب آدم جفتك چاركش ميرفتن...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)