تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: آموزشگاه مناسب در تهران براي CCNP و دوره هاي پيشرفته سيسكو

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

دانستن network+ قبل از ccna حتما لازم است ولی اجباری نیست که طرف حتما بره ولی باید به network+ و پروتکل های اینترنتی تسلط کافی داشته باشه ! در مورد سیسکو توی سایت جناب شفق خوندم انگاز از کنکور ایران خیلی خیلی سختره !
    تنها 3 در 100 از افرادی که ccna را دارند می تواند ccnp را پاس کنند !
    ازمون های جدید سیسکو رو هم کسی دیگه نمی تونه پاس کنه !
    من این طور متوجه شدم که برای مدارک بالای سیسکو باید روزی 8 9 ساعت مفید مطالعه کرد و منابع مختلف را خوند !
    کافی هست توی ازمون سیسکو چند تست رو غلط بزنید یا سفید که دیگه ردید ! ولی خب درامدی بالایی داره سیسکو !

در کل سیسکو مخ می خواد !

نرم افزار semsim router simulator خودش یسری تمرین داره همزمان که cli روتر جلوتان هست می توانید آن را تست کنید !

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دانستن network+ قبل از ccna حتما لازم است ولی اجباری نیست که طرف حتما بره ولی باید به network+ و پروتکل های اینترنتی تسلط کافی داشته باشه ! در مورد سیسکو توی سایت جناب شفق خوندم انگاز از کنکور ایران خیلی خیلی سختره !
    تنها 3 در 100 از افرادی که ccna را دارند می تواند ccnp را پاس کنند !
    ازمون های جدید سیسکو رو هم کسی دیگه نمی تونه پاس کنه !
    من این طور متوجه شدم که برای مدارک بالای سیسکو باید روزی 8 9 ساعت مفید مطالعه کرد و منابع مختلف را خوند !
    کافی هست توی ازمون سیسکو چند تست رو غلط بزنید یا سفید که دیگه ردید ! ولی خب درامدی بالایی داره سیسکو !

در کل سیسکو مخ می خواد !

نرم افزار semsim router simulator خودش یسری تمرین داره همزمان که cli روتر جلوتان هست می توانید آن را تست کنید !
    اتفاقا به نظر من هيچ لزومي نداره.
    تو كتاب هاي آموزشي CCNA قبل از اينكه وارد مفاهيم switching/routing بشه در مورد مباني internetworking و پروتكل هاي ابتدايي و TCP/IP و OSI و همينطور ديوايس هاي شبكه و توپولو‍ژي ها توضيحات كافي داده شده.
    اگر لازم بود خود سيسكو براي CCNA پيش نياز اعلام مي كرد. مطالبي كه در مورد انواع OS ها و cabling و... داده شده نه به درد دنيا و نه آخرت يه متخصص مايكروسافت كاربرد ميخوره و نه سيسكو! بيشتر براي يه تكنسين مفيدتر ميتونه باشه.
    چه براي CCNA و چه براي MCSE/MCITP هيچ پيش نيازي لازم نيست! گذروندن network+ هم وقت تلف كردنه و هم انباشته كردن جيب مبارك آقايون!

درباره سختي امتحانات سيسكو حق با شماست، جالبيش اينه كه تا الان حتي يك نفر در دنيا نتونسته امتحان ورژن جديد CCIE رو پاس كنه! (البته LAB منظورمه و نه Written).

نرم افزاي كه معرفي كرديد اگر اشتباه نكنم Boson Netsim بايد باشه چون من اسم semsim تا الان به گوشم نخورده.
    GNS3 بهتر از همه ايناست چون شبيه ساز نيست و يه emulator واقعيه. شما IOS يه روتر رو وارد نرم افزار ميكنيد و دقيقا مثل اينه كه پشت يه روتر واقعي نشستيد. يعني يجور كپي برداري كامل از يك دوايس و نه شبيه سازي صرف.
    اون قابليت netsim رو packet tracer هم داره.

3. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

جالب بود !

SemSim Router Simulator اسم کاملش هست ! تمام جنبه های Router Configuration را در بر می گیره !
    من به اکثرا دوستان توصیه می کنم که MCSE Network Essentials و Network + رو یاد بگیرند چون این ها intro ای برای ردهای بالاتر هستند ! در این کتاب ها مبانی شبکه سیمی و بی سیم بررسی شده است و برای یک فرد مبتدی می تونه عالی باشه !
    Packet Tracer هم عالیه ؟!!

راستی اون عکس که گذاشتی از لابراتور مال کجاست ؟

5. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

جالب بود !

SemSim Router Simulator اسم کاملش هست ! تمام جنبه های Router Configuration را در بر می گیره !
    من به اکثرا دوستان توصیه می کنم که MCSE Network Essentials و Network + رو یاد بگیرند چون این ها intro ای برای ردهای بالاتر هستند ! در این کتاب ها مبانی شبکه سیمی و بی سیم بررسی شده است و برای یک فرد مبتدی می تونه عالی باشه !
    Packet Tracer هم عالیه ؟!!

راستی اون عکس که گذاشتی از لابراتور مال کجاست ؟
    بله نرم افزار جالب و كامليه. البته تا دوره CCNP و CCNP به بعد شبيه سازي از طرف سيسكو ارائه نشده.
    كلا من GNS3 رو توصيه ميكنم. جناب زندي يه آموزش به زبان فارسي براي كار با GNS3 دارن كه اينجا آپلود كردم. خود نرم افزار هم open source هستش و راحت ميشه DL كرد.

::آموزش GNS3 به زبان فارسي، نويسنده: آقاي شفق زندي::

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عكس رو از وبلاگ آقاي زندي برداشتم. Lab خونگي ايشونه.
    Last edited by paranoid_android; 04-04-2010 at 12:44.

7. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

من توی خونه یک لابراتور Hacking/Networking دارم ساده هست چیز خاصی نداره !

کتاب هایی که در زمینه -- و نفوذ دیدم نوشته بود نیاز به یک روتر هم هست ؟!

نظرم بود اط روتر RB450 میکروتیک استفاده کنم ! نظر خاصی دارید ؟؟ ( اینم تجریه ای بشه ) __ سیسکو رو هم که با همون شبیه ساز ها کار می کنم !!

9. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

من توی خونه یک لابراتور Hacking/Networking دارم ساده هست چیز خاصی نداره !

کتاب هایی که در زمینه -- و نفوذ دیدم نوشته بود نیاز به یک روتر هم هست ؟!

نظرم بود اط روتر RB450 میکروتیک استفاده کنم ! نظر خاصی دارید ؟؟ ( اینم تجریه ای بشه ) __ سیسکو رو هم که با همون شبیه ساز ها کار می کنم !!
    بله، روتر رو بصورت نرم افزاري هم ميشه پياده سازي كرد. مثلا ميكروتيك يا استفاده از RRAS خود ويندوز سرور.
    البته روتر هاي سخت افزاري ميكروتيك هم گمان ميكنم قيمت هاشون پايينتر از روترهاي سيسكو باشه..

11. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mbfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    كيس خراب

پيش فرض

کجا کلاس بریم اینو بگید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

خب من همينجا رضايت كامل خودمو از رميس اعلام مي كنم. شك نكنيد براي برگزاري دوره هاي سيسكو بهترين هستن، به دلايل مختلف:
    مدرسين خودشون تو مهمترين و بزرگترين پروژه هاي ملي درگير هستن.
    و دوم اينكه به عنوان مهترين فروشنده تجهيزات سيسكو و البته HP به حساب ميان.
    براي شبكه هاي بزرگ و پيچيده و همينطور ديتاسنترها دوره هاي در حد CCIE رو براي مديران اين شبكه ها برگزار ميكنن.

من دوره CCNA رو يكبار ديگه شركت كردم كه استادشون آقاي مهندس علي حامدي هستن. داراي مدارك CCNP و همينطور مدارك مختلف HP و مدرك VMware Certified:VCP410.
    به جرات ميتونم بگم رميس مجهز ترين Lab سيسكو رو داره و تجهيزاتشو خيلي راحت در اختيار دانشجوهاش قرار ميده و من نوعي حداقل هر هفته اي كه مجبور بودم بخاطر برگزاري كلاس از تبريز تا تهران رو طي كنم تو محيط موسسه كاملا احساس راحتي مي كردم.
    الان هم خودمو براي دوره هاي CCNP آماده ميكنم.

اينو فراموش نكنيد: مركز آموزش هاي پيشرفته رميس

14. 3 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.
    می خواستم بدونم بعد از گذراندن دوره CCNP و CCNA و...
    اینکه شما این دوره ها رو در کجا می گذرونید در مورد پیدا کردن کار تاثیر داره؟ یعنی برای یک مدیر عامل مهمه که شما کجا دوره دیدین یا مهم سواد و تجربه عملی شماست ؟
    و سوال بعدیم اینکه بین مجتمع فنی و کهکشان به نظرتون کدوم یکی بهتر هستند....؟
    چه در زمینه مایکروسافت و چه در سیسکو؟
    اساتید کدوم یکی بهترن؟
    و لابراتواری که اونجا باهاش کار می کنن؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.
    می خواستم بدونم بعد از گذراندن دوره CCNP و CCNA و...
    اینکه شما این دوره ها رو در کجا می گذرونید در مورد پیدا کردن کار تاثیر داره؟ یعنی برای یک مدیر عامل مهمه که شما کجا دوره دیدین یا مهم سواد و تجربه عملی شماست ؟
    و سوال بعدیم اینکه بین مجتمع فنی و کهکشان به نظرتون کدوم یکی بهتر هستند....؟
    چه در زمینه مایکروسافت و چه در سیسکو؟
    اساتید کدوم یکی بهترن؟
    و لابراتواری که اونجا باهاش کار می کنن؟
    خب در مورد سيسكو، خيلي خلاصه عرض كنم كه اين شركت عمده ترين توليد كننده سوييچ و روتر و تجهيزات وايرلس و همينطور تجهيزات امنيتي (مثل فايروال و ASA) و... در دنيا هستش. البته در زمينه امنيت و سوييچينگ تقريبا بازار و جايگاه اصلي خودش رو در حضور شركت هايي مثل Juniper و Foundry و ... از دست داره ولي در زمينه Routing كماكان تا 80 درصد سهم بازار دنيا رو در دست داره. تمركز بيشتر دوره هاي سيسكو، چه سوييچينگ و روتينگ و چه امنيت و... در مورد تجهيزات خود اين شركت هستش.
    در مورد كار، هرجايي كه از سيسكو استفاده ميشه شما ميتوني كاربرد داشته باشي! و بيشتر توي ISP ها و ICP ها و شركت هاي مخابراتي و زيرساخت براي متخصصين سيسكو كار فراهم ميشه.

اما در مورد آموزشگاه براي دوره هاي سيسكو فعلا فقط رميس رو پيشنهاد ميكنم. دلايلش رو هم قبلا عرض كردم. براي سيسكو دور كهكشان و مجتمع فني رو ترجيحا قلم بگيريد!
    و تا جايي هم كه مي دونم رميس داراي مجهزترين لابراتوار هستش، كه همه جور تجهيزات سيسكو از سوييچ هاي 2950 و 2960 گرفته تا Core Switch هاي گرون قيمت و روتر هاي 2621 و 2811 و الي آخر و حتي تجهيزات ASA رو ميتونيد در دسترس داشته باشيد و همينطور براي دوره هاي HP.
    غير از رميس، كاريار ارقام و عصر شبكه هم ادعا دارن كه داراي لابراتوار هاي مجهز هستن (رك CCIE) . تو موسسه عصر شبكه فردي به نام آقاي مهندس علي شاهي تدريس ميكنن كه داراي CCIE هستن (CCIE Lab و نه صرفا Written!).

17. 3 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •