تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: Spider-Man: Shattered Dimensions

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان می بینم که یه بار ما پست دو بار ارسال شد همه قشنگ به همون صورت نقل قول می کنن

قابل توجه امیر. این مطلبی که سینا گفتش صد در صد تایید میشه. به این میگن حرف کاملا منطقی.

امیر جان باور کن این مطلب خوندم من فکر کردم یه بازی مثل Uncharted2 یا Heavy rain قراره بیاد یه جوری گفتی انگار این بازی قرار بهترین بازی سال بشه. خوب لازم شد یک نامه رسمی من بنویسم

به نام خدا
    اینجانب vahidgame در روز سیزده به در به اطلاع عموم می رسانم که بازی Batman:Arkham Asylum که در تاریخ 15 سپتامبر 2009 منتشر شد در سال 2009 جایزه های بسیار زیادی از جاهای مختلف تصاحب کرد و میانگین امتیازهای اون از 19 سایت مختلف 9.2 از 10 است و میانگین امتیازهای مردمی این بازی هم از اکثر سایت ها بالای 9 است .بسیاری سایت ها این بازی را به عنوان بهترین بازی اکشن سال و بعضی سایت ها حتی آن را به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کردند.لذا اینجانب اعلام می نمایم که جناب امیر معروف به gap حرفهایی می زند که بعدا پشیمان خواهد شد و حرفهای آن بیشتر به April fool شبیه است بازی Spider-Man: Shattered Dimensions از لحاظ اینکه از داستان های کمیک ساخته شده به بازی Batman:Arkham Asylum شبیه است ولی احتمال اینکه شبیه آن بازی شود صفر درصد است.
    به خاطر همین من از همین الان روزی را می بینم که بازی منتشر شده و به حرف من می رسید که این بازی به هیچ وجه در حد شاهکاری مثل Batman:Arkham Asylum نبوده است .پس همین الان من به جناب آیت ا... امیر تسلیت عرض می نمایم
    ابتدا جواب سینا رو میدم:
    سینا جان،این بازی هنوز منتشر نشده،نباید اینجوری دربارش حرف بزنیم،اگر این بازی ارزشش رو نداشت،مطمئنا نسخه های قبلش برای pc نمیومد،شما میدونی که مثلا بازی هایی مثل Prison break The conspiracy هستند که برای pc عرضه میشن و همه میدونن بازی که مثلا نمره 4 میگیره به هیچ وجه بازی خوبی نیست،ولی آیا یه سری معدودی به این بازی علاقه مند نیستن؟100% یه سری معدودی از افراد به این بازی علاقه مندن!
    آیا این بازی از ارزش pc کم کرد؟آیا سازندگانش گفتن که چون pc قدرت بالایی داره،با این بازی خراب میشه؟نه که نگفتن!حالا شما،خودت حساب کن چقدر هوادار داشته اسپایدر من؟(در اوایلی که عرضه شد)،خب،کم کم از هوادارانش کم شد،چرا؟چون بازی هاش کم کم بد و بدتر شدن...کم کم اسپایدر من داشت فراموش میشد...شخصیتی داشت فراموش میشد که یه روزی بر سر همه زبونا بود!حالا برای اینکه هوادارن قبلی خودش رو برگردونه،باید یک شاهکار ارئه بده،قطعا Beenox تمام سعی خودش رو میکنه....قطعا....بتمن هم هوادارن بسیار زیادی داره،شاید بشه گفت اون اوایل اندازه اسپایدر من داشت،ولی کم کم از هوادارن بتمن هم کاسته شد!سال پیش تعدادی از این هوادارن برگشتن،چون بازیش تقریبا یک شاهکار شده بود(به نظر بعضیا)ولی چرا نباید این بازی شاهکار باشه؟شما درسته نظر خودت رو گفتی،و قطعا نظر اشخاص با هم فرق میکنه،ولی عقل حکم میکنه که برای بازی زحمت بکشن،مرد عنکبوتی رو دوباره زنده کنن!ما هنوز هیچی نمیدونیم،ولی چرا این بازی نباید یه شاهکار مثل بتمن یا حتی از اون بهتر نباشه؟چرا؟بتمن هم همین حال رو روز رو داشت تا عرضه بازیش....
    ،
    جواب وحید جان:
    چرا احتمال اینکه شبیه اون بشه 0 هست؟!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب وحید جان:
    چرا احتمال اینکه شبیه اون بشه 0 هست؟!
    توضیحات من که مشخص بود
    من منظورم این هست که مثل Batman:Arkham Asylum نمیشه که این همه جایزه ببره و بعضی جاها هم حتی اونو به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کنن و از سایتی مثل گیم اسپات امتیاز 9 بگیره.
    شاید در سطحی پایین تر بتونه باشه و مثلا در حد امتیاز 8 باشه ولی افتخارات بازیی مثل Batman:Arkham Asylum رو نمی تونه بدست بیاره. خلاصه اینکه یه بازیی که شاهکار می خواد بشه مشخصه که چه جوری هستش. درسته اطلاعات زیادی از بازی ارائه نشده ولی دیگه معلومه بازی یه شاهکار نمی تونه باشه.
    حالا امیر جان عیبی نداره وقتی بازی منتشر شد می فهمی بازی چه جوری هستش.هر وقت بازی مثلا در حد یه شاهکار بود بیا اون حرفایی که زدی بازم بزن
    Last edited by vahidgame; 02-04-2010 at 20:18.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوستان می بینم که یه بار ما پست دو بار ارسال شد همه قشنگ به همون صورت نقل قول می کنن

قابل توجه امیر. این مطلبی که سینا گفتش صد در صد تایید میشه. به این میگن حرف کاملا منطقی.

امیر جان باور کن این مطلب خوندم من فکر کردم یه بازی مثل Uncharted2 یا Heavy rain قراره بیاد یه جوری گفتی انگار این بازی قرار بهترین بازی سال بشه. خوب لازم شد یک نامه رسمی من بنویسم

به نام خدا
    اینجانب vahidgame در روز سیزده به در به اطلاع عموم می رسانم که بازی Batman:Arkham Asylum که در تاریخ 15 سپتامبر 2009 منتشر شد در سال 2009 جایزه های بسیار زیادی از جاهای مختلف تصاحب کرد و میانگین امتیازهای اون از 19 سایت مختلف 9.2 از 10 است و میانگین امتیازهای مردمی این بازی هم از اکثر سایت ها بالای 9 است .بسیاری سایت ها این بازی را به عنوان بهترین بازی اکشن سال و بعضی سایت ها حتی آن را به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کردند.لذا اینجانب اعلام می نمایم که جناب امیر معروف به gap حرفهایی می زند که بعدا پشیمان خواهد شد و حرفهای آن بیشتر به April fool شبیه است بازی Spider-Man: Shattered Dimensions از لحاظ اینکه از داستان های کمیک ساخته شده به بازی Batman:Arkham Asylum شبیه است ولی احتمال اینکه شبیه آن بازی شود صفر درصد است.
    به خاطر همین من از همین الان روزی را می بینم که بازی منتشر شده و به حرف من می رسید که این بازی به هیچ وجه در حد شاهکاری مثل Batman:Arkham Asylum نبوده است .پس همین الان من به جناب آیت ا... امیر تسلیت عرض می نمایم
    همينه ديگه ! 

تا تو باشي ديگه دو بار پست ندي 
    ببين وحيد جون در اين كه Batman :Arkham Asylum يك بازي شاهكار به تمام معنا بود هيچ  حرفي نيست . ولي اينم بدون كه ممكنه تا سال هاي سال هيچ بازي نتونه شبيه اين بازي بشه ( البته بعيد ميدونم چون صنعت گيم روز به روز داره پيشرفت ميكنه ) ! ولي من به شخصه ميگم اگه سازندگان بازي  سعي كنند بازي رو  خوب بسازن  با سابقه اي كه از  Activision داريم ( البته بازي بد هم  داشته ) ؛ ممكنه اين بازي بتونه جايگزين خوبي براي اين بتمن  بشه ... نه اين كه جاي بتمن رو بگيري ! چون بازي از نظر سبك گرافيكي كاملا با بتمن متفاوته !‌اينو كه قبول داري ؟  
    البته اگه دقت كرده باشي من از همون اول گفتم :‌
    اميدوارم مثله Batman : Arkham Asylum يك بازي خوب از روي كميك هاي Spider man بشه !
    من منظورم اين بود كه بازي خوبي از آب در بياد ... 

نه اين كه بشه مثله بتمن بهترين بازي سال و از اين حرفا ... 
    در كل موفق باشي دوست من 

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

ابتدا جواب سینا رو میدم:
    سینا جان،این بازی هنوز منتشر نشده،نباید اینجوری دربارش حرف بزنیم،اگر این بازی ارزشش رو نداشت،مطمئنا نسخه های قبلش برای pc نمیومد،شما میدونی که مثلا بازی هایی مثل Prison break The conspiracy هستند که برای pc عرضه میشن و همه میدونن بازی که مثلا نمره 4 میگیره به هیچ وجه بازی خوبی نیست،ولی آیا یه سری معدودی به این بازی علاقه مند نیستن؟100% یه سری معدودی از افراد به این بازی علاقه مندن!
    آیا این بازی از ارزش pc کم کرد؟آیا سازندگانش گفتن که چون pc قدرت بالایی داره،با این بازی خراب میشه؟نه که نگفتن!حالا شما،خودت حساب کن چقدر هوادار داشته اسپایدر من؟(در اوایلی که عرضه شد)،خب،کم کم از هوادارانش کم شد،چرا؟چون بازی هاش کم کم بد و بدتر شدن...کم کم اسپایدر من داشت فراموش میشد...شخصیتی داشت فراموش میشد که یه روزی بر سر همه زبونا بود!حالا برای اینکه هوادارن قبلی خودش رو برگردونه،باید یک شاهکار ارئه بده،قطعا Beenox تمام سعی خودش رو میکنه....قطعا....بتمن هم هوادارن بسیار زیادی داره،شاید بشه گفت اون اوایل اندازه اسپایدر من داشت،ولی کم کم از هوادارن بتمن هم کاسته شد!سال پیش تعدادی از این هوادارن برگشتن،چون بازیش تقریبا یک شاهکار شده بود(به نظر بعضیا)ولی چرا نباید این بازی شاهکار باشه؟شما درسته نظر خودت رو گفتی،و قطعا نظر اشخاص با هم فرق میکنه،ولی عقل حکم میکنه که برای بازی زحمت بکشن،مرد عنکبوتی رو دوباره زنده کنن!ما هنوز هیچی نمیدونیم،ولی چرا این بازی نباید یه شاهکار مثل بتمن یا حتی از اون بهتر نباشه؟چرا؟بتمن هم همین حال رو روز رو داشت تا عرضه بازیش....
    حرف مفت نزن ایندفه میدم سینا بنت کنه ها. نوشته ی منو ببین:

من کلا ازش خوشم نیومد.همون بهتر واسه pc ندن.pc قدرته بالایی داره و نباید با همچین بازیهایی خراب شه.البته نظر شخصیه من اینه.ممکنه خیلی ها از بازی خوششون بیاد. Batman یه شاهکار به تمام معنا بود.
    من کاملا نظر شخصیمو گفتم.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همينه ديگه ! 

تا تو باشي ديگه دو بار پست ندي 
    ببين وحيد جون در اين كه Batman :Arkham Asylum يك بازي شاهكار به تمام معنا بود هيچ  حرفي نيست . ولي اينم بدون كه ممكنه تا سال هاي سال هيچ بازي نتونه شبيه اين بازي بشه ( البته بعيد ميدونم چون صنعت گيم روز به روز داره پيشرفت ميكنه ) ! ولي من به شخصه ميگم اگه سازندگان بازي  سعي كنند بازي رو  خوب بسازن  با سابقه اي كه از  Activision داريم ( البته بازي بد هم  داشته ) ؛ ممكنه اين بازي بتونه جايگزين خوبي براي اين بتمن  بشه ... نه اين كه جاي بتمن رو بگيري ! چون بازي از نظر سبك گرافيكي كاملا با بتمن متفاوته !‌اينو كه قبول داري ؟  
    البته اگه دقت كرده باشي من از همون اول گفتم :‌

من منظورم اين بود كه بازي خوبي از آب در بياد ... 

نه اين كه بشه مثله بتمن بهترين بازي سال و از اين حرفا ... 
    در كل موفق باشي دوست من 
    شهاب جان این بحث ها ادامه پیدا نکنه بهتره
    تقصیر امیر بودش چونکه گفتش باید pc رو دیگه جمع کرد. بخاطر اینکه مثلا این بازی برای pc نمیاد. این حرف یعنی مثلا این بازی می خواد یه بازی فوق العاده و شاهکار باشه و مثلا برای pc نیاد خیلی بد میشه در صورتی که این بیشتر شبیه دروغ ماه آپریل هست. در کل بی خیال بشید. جوجه رو آخر پاییز می شمارن
    Last edited by vahidgame; 02-04-2010 at 20:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شهاب جان این بحث ها ادامه پیدا نکنه بهتره
    تقصیر امیر بودش چونکه گفتش باید pc رو دیگه جمع کرد. بخاطر اینکه مثلا این بازی برای pc نمیاد. این حرف یعنی مثلا این بازی می خواد یه بازی فوق العاده و شاهکار باشه و مثلا برای pc نیاد خیلی بد میشه در صورتی که این بیشتر شبیه دروغ ماه آپریل هست. در کل بی خیال بشید. جوجه رو آخر پاییز می شمارن
    من از 1 ماه پیش دارم میگم باید بیخیال pc بشیم!!خدایی بازی هایی که انحصاری کنسول هست کجا،و بازی هایی که انحصاری pc هست کجا(خیلی کمن)،حالا شاید کنسول گرافیک کمتری داشته باشه،ولی از خیلی از جهات بهتره،در ضمن باید بگم که من خودم طرفدار pc هستم و یکی از دشمنان سرسخت کنسولم

پروفشنال slambovich's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Spider-Man: Shattered Dimensions - Reveal Trailer

HD

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by slambovich; 03-04-2010 at 15:26.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Spider-Man: Shattered Dimensions - Reveal Trailer

HD

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام،ممنون ولی من این تریلر رو گذاتشم پست اول لطفا اول مطالعه کنید،بعدش بزارید

9. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال slambovich's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تاریخ تریلر 31 (march) بود فکر نمیکردم باشه بعدش فهمیدم که تاریخ ایجاد شدن تاپیک 1(april) هست
    به هر حال معذرت با تریلر های بعد جبرانش میکنم
    Last edited by slambovich; 03-04-2010 at 15:36.

11. این کاربر از slambovich بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

این بازی هم لینک هاش برای xbox 360 اومد اونم free
    تاپیک هم منتقل بشه

گرچه ظاهرا اینقدر کم طرفداره که اخرین پستش مربوط به 150 روز قبل هست
    شماره های قبلی این بازی هم همین بوده همیشه

ویرایش :

راستی نمیدونم بحث سر چیه pc بوده چون الان gamespot تو قسمت also گزینه PC هم گذاشته
    ظاهرا 3 ماه قبل نبوده که این 2 صفحه به بحث راجع به این قضیه گذشته

البته تاریخ عرضه PC رو زده TBA یعنی هیچی مشخص نیست ازش
    Last edited by pedram_sad; 30-08-2010 at 16:22.

13. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •