دوستان عزیز برای این که دیکشنری آریانپور در ویندوز ایکس پی کار بده فایل SETUP\Support\RICHED32.DLLرا از روی سی دی داخل فولدر windows\SYSTEM32در درایوی که ویندوز ایکس پی نصب شده کپی کنید و انو با فایل اصلی Replace کنید.
باتشکر
دوستان عزیز برای این که دیکشنری آریانپور در ویندوز ایکس پی کار بده فایل SETUP\Support\RICHED32.DLLرا از روی سی دی داخل فولدر windows\SYSTEM32در درایوی که ویندوز ایکس پی نصب شده کپی کنید و انو با فایل اصلی Replace کنید.
باتشکر
Last edited by masoud_a; 15-05-2006 at 07:04.
آقا مسعود ممنون ولی من قبلا اين کار رو کردم ولی جواب نداده.
-------------------
مرسی
نسخه مخصوص ایکس پی هم اومده که 25000 تا 35000 هزار تومان قیمتشه.....البته یکی از دوستام خریده....من رایتش هم کردم....ولی میگه سی دی اصلی رو بزار....شاید من بلد نیستم راهش رو....
این اریان پور حال من را هم گرفته
من قبلا يه سي دي از آريان پور داشتم كه نسخه صادراتي بود و رو همه ويندوزها به درستي كار مي كرد.
بابا والله منم همین کار رو کردم اصلا هر وقت ویندوز می ریزم همین کار رو میکنم حتی همه ی unicode ها رو هم فعال می کنم ولی باز جواب نمیده. در ضمن، من در ویندوز 2000 همزمان فارسی و انگلیسی دارم و توش خیلی راحت اجرا میشه بدون هیچ مشکلی ولی نمیدونم چرا تو اکس پی اجرا نمیشه.نوشته شده توسط mydelphi
جون من SOS !!!![]()
میشه بگی کجا زندگی می کنی؟ تو ایران یا نیوزیلند؟ توی تهران یا ولینگتن؟؟!!نوشته شده توسط shahabmusic
![]()
اگه تو تهرانی که چه بهتر! بهت کد پستی میدم یه نسخه ازش برام بفرست.
راست ميگه
مال من روي ام اي كار ميكنه
درسته. هم رو ام ای و هم رو 2000 کار می کنه. ولی توی اين اکس پی ..... کار نمی کنه.
دوستان اين برنامه كلا با ويندوز ايكس پي مشكل داره نه با زبان ويندوز.
من روي پارسا 99 به صورت كامل نصب كردم و كار كرد. هم زبان فارسي داشتم هم انگليسي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)