با این جملت خیلی حال کردمبا سلام و خسته نباشید
من بالاخره صبر نکردم و رفتم از بانه خریدم .
حساب کردم g20 اواخر تابستون یا مهر بیاد . تازه اولاش مثل g10 قطعا گرون خواهد بود تا در نهایت سال آینده به همین قیمت g10 برسه . افت باز تولید رنگ مشکی هم دل شیر میخاست که من دارمشتازه من فرومهای زیادی خوندم به نتیجه ای نرسیدم تازه cnet هنوز نمره بسیار خوب به این پنل داده . بستگی به سلیقه و نیاز داره . من با ال سی دی اصلا حال نمیکنم. تازه من cccam میخرم و میخام کانالهای hd رو رابندازم
مال دنیا رو ولش . زیاد وضع مالی خوبی ندارم ولی تو نوجوانی که هیچی ندیدیم جز جنگحالا میخام عشقشو ببرم بویژه با پکیج sky .
تو سن 37 سالگی میخام چند سالو عشق کنم با تصاویر hd . شنیدم تو تصاویر hd فوق العاده است . تازه من و خانمم بیشتر نیازمون فوتباله ( خانمم فوتسالیسته و بیشتر فوتبال نگاه میکنه
) تو فوتبال هم که بسیار روانه . تازه من این پنل رو با چونه بسیار حرفه ای از بانه به قیمت 1050000
خریدم . اونقدرم تست کردم ( نیم ساعت باهاش ور رفتم) یارو صذاش در اومده بود . داداشم یه دوربین پاناسونیک داره کارت sd اون رو برده بودم قشنگ اونم تست کردم ) جالبیش اینه که موقعی که آوردش نایلون کارخونه به حالت فشاری دورش همه جاش با دستگاه بسته بندی شده بود و معلوم بود که باز نشده . فقط از یه مغازه تونستم پیداش کنم اونم تلفنی برام آورد . اولش قیمت سایت سقزشاپ رو میگفت 1150000 ولی من تا عصر 4 بار رفتم مغازش تا اینکه راضیش کردم . مثل اینکه طرف حسابی مقروض بود و اینطوری که متوجه شدم هی تلفنی سراغ پول نقد میگشت به همین دلیلم راضی شد
من اگه میرفتم یه پنل گران قیمت میخریدم با الان هیچ تفاوتی نمیکرد . فرض کنید من میرفتم یه سری x سونی میخریدم یا مثلا سری 8 سامسونگ که خیلی هم تعریفشو میکنن یا مثلا led sharp یا lh900 lg .یقینا اختلاف قیمت 500 تومانی با اینی که خریدم داشت . حساب کنید تفاوت فیش برق من با یه ال سی دی در گرانترین حالت به ماهی 6000 تومن برسه که در سال میشه 72 تومن و با حاب تورم و ... هم بعد 5 سال میرسه به اختلاف قیمت این پنل با اونایی مثال زدم( ولی خدایی چطور خر تو خری شد
)
تازه فیش برقها رو قراره یواش یواش بدیم ولی این اختلاف قیمت رو یکدفعه ای میپردازیم .
پس نتیجه میگیریم با این قیمت که من خریدم اصلا تو مسئله مصرف برق ضرر نکردم .
یه مسئله دیگه اینکه من و خانمم هردو شاغلیم و روزانه بیش از 4 ساعت ( نهایتش 5 ساعت ) وقت نمیکنیم مگر روزهای تعطیل .
موفق باشید . از راهنمکایی های دوستان هم تشکر میکنم . در پایان من واقعا از خریدم راضیم
از آقامهدی - رامین جان - آقا ی zed2 همکار انجمن و سایر دوستان بابت راهنماییها تشکر و قدردانی میکنم .
اونایی که قصد سفر به بانه دارن دو تا نکته رو دقت کنن
1- وسط هفته برن
2- پلیس اجازه آوردن بیش از یک ی رو نمیده . من یک samb550 اروپایی --- دار هم واسه برادرم خریده بودم . تو راه دوبار مارو میخواستن مارو برگردونن . باز کردیم و گذاشتیم عقب ماشین یکی از فامیلا که با من اومده بود
امیدوارم در کنار همسرتون عشقش رو ببرید
![]()