اگه پاور نیاز هست چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
دوستان آخر نگفتید با سیستمی که من دارم این گرافیکها جواب میدن و آیا MB , pci-ex 2.0 هست هرچی تو کتابش خواندم چیزی دستگیرم نشد![]()
اگه پاور نیاز هست چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
دوستان آخر نگفتید با سیستمی که من دارم این گرافیکها جواب میدن و آیا MB , pci-ex 2.0 هست هرچی تو کتابش خواندم چیزی دستگیرم نشد![]()
دوست من پاورتون هم باید عوض بشه ...........
همون 5770 گزینه ی مناسبیه ..........
شما رزولیشن مانیتورتون چنده اگه 1680*1050 باشه همین 5770 کافیه........
خوب اگه من بخوام full HD کار کنم فکر کنم بهترین گزینه 4890 باشه البته میخواستم اگه بشه یه پاور بگیرم که بعدا بتونم از کراس فایر استفاده بکنم اگه لطف کنید یه پاور هم بهم معرفی کنید ممنون میشم
(البته قیمت یادتون نره)![]()
hd 4890 forc3d 1g =240
power gp685b =105
5770 کم مصرف تر، ارزونتر، با پشتیبانی Dx11 است که از این جهات از 4890 بهتره در ضمن بهتر اورکلاک میشه
همچنین توی بازی های موجود هم در تمامش حتی با رزلوشن فول اچ دی فریم ریت قابل قبولی میده و در کل به نظرم انتخاب بهتریه.
مطمئناَ توی بازی با رزولوشن بالا به مشکل میخوره.
پاورشم برای 4890 فکر نمی کنم کافی باشه.
خوب فکر نمیکنم از بازی Crysis بازی سنگینتری از لحاظ گرافیکی موجود باشه خوب حالا یه بنچمارک می ذارم با AntiAliasing فعال و جزئیات بالا High Details
همون طور که مشخصه 5770 توی رزلوشن 1900 * 1200 که تقریباً با فول اچ دی 1920*1080 برابره فریم ریت قابل قبولی میده و کاملاً قابل قبوله.
همچنین یه نکته دیگه هم هست که با توجه به مشخصات سیستمتون یه مقدار شما اونجا گلوگاه دارین یعنی مثلاً سی پی یو نمی تونه هم پای کارت گرافیک بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)