[/QUOTE]دوستان بنده برای P2250 سرچ کردم و نقل قولهای زیر رو آماده کردم:
1-نقل قول:
"من یه ماه پیش p22500 رو 215 خریدم که گارانتیش از مهر شروع شده بود گارانتیه p22500 شما از کی شروع شده؟!؟ وقتی زنگ زدم گفت از تاریخ فکتور حساب میشه ولی سام سرویس گفت از لیبل پشت مانیتور!!
هیچ کارتی به غیر از قرعه کشی داخلش نبود!"
2-نقل قول:
"سوال بعدی این که فیلم های دی وی دی رو مثلا قسمت مشکی رو شطرنجی میکنه این طبیعیه؟"
3-و نقل قول دیگر:
"مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )"
4-و نقل قولی دیگر:
"منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند "
5-ونقل قولی دیگر:
"سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟"
6-و نقل قولی دیگر:
"دوستان یه سوال:
همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟"
7-و نقل قولی دیگر در مقایسه P22500 samsung با LG 2261v:
"در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید!و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید."
8-و نقل قولی دیگر:
" رنگها در سامسونگ قبل از كاليبراسيون داراي انحراف از معيار بيشتري بودند"
(حالا این کالیبراسیون رو ما انجام میدیم؟)
9-و نقل قولی دیگر:
"شما باید موقع خرید یک LCD میخریدی که زاویه دید بیشتری داشت."
10-و نقل قولی دیگر:
"اي بابا . خوب از من ميپرسيدي ديگه. منم همين بلا سرم اومد گوش نكردم به حرف دوستام. اين زاويه ديد سامسونگا اينطوريه. من كه عوضش كردم خيالم راحت شد. اين سامسونگا هم همش خالي بندي ميكننااااا.
ولي جدي ميگم زاويه ديد 170 خيلي خوبه اگه واقعي باشه. LG زاويه هاش واقعي تره"
11-و نقل قولی دیگر:
"من یه مانیتور سامسونگ P22500 دارم و وقتی رزولوشن رو روی 1080*1920 میزارم وقتی میخوام وارد ویندوز بشم ویا از ویندوز خارج بشم صفحه حالت بریده بریده میشه و حالت Aero نداره
این مورد در یک رزولوشن پایینتر یعنی در 1000*1776 مشکلی نداره اما در این رزولوشن کل تصویر در تمام صفحه مانیتور پخش نمیشه و یه کادر سیاه دورش رو میگیره
از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده تا بحال ؟
به نظرتون چرا اینطور میشه ؟"
[/QUOTE]
-1مشکل اول اگر از نمایندگی معتبر خرید بشه این مشکلات پیش نمیاد و ریطی هم به برند نداره و هر برندی رو اگر از فروشگاه نا معتبر بخرید این مشکل احتمالش هست و باید موقع خرید دقت کرد.
2-دومی که اصلا مشکل نیست و همون فرمتهای نسبت سایز تصویر هست.
3-سومی هم خب ایشون اینفدر اطلاعاتشون کمه که اصلا نمیدونن LCD به بالاتر از 60 هرتز احتیاج نداره و اصلا گزینه ای بالاتر از 60 نیست.
4-چهارمی هم مثل سومی.
5-پنجمی هم من تو کار تعمیرات تجربه ندارم ولی مسلما چیزیه که گارانتی بهش توجه میکنه.
6-ششم هم با تنظیم مانیتور روی 2 میلی ثانیه مشکل حل میشه.
7-هفتمی که اصلا مشکل نباید بهش گفت و کاملا سلیقه ای هست و اگر هم میخواید رنگهای گرمتری داشته باشید توی تنظیمات کمی قرمز رو میشه بیشتر کرد و حتی خودش یه گزینه داره به اسم warm که تصویر رو براتون گرم میکنهدرست مثل کاری که توی تمام مانیتورها میشه انجام داد.
8-هشتمی هم من ترجیح میدم به سایتهای تخصصی توجه کنم تا نظرات شخصی افراد و همونطور که سایتها گفتن سری P سامسونگ رنگهای دقیقی دارن.
9-نهمی هم دیگه همه میدونن که زاویه دید مانیتورهای سامسونگ از LG بهتره اگر هم خواستید عکسی از همین مسئله براتون میذارم که توی سایت CNET با هم زاوی دیدهارو مقایسه کرده بود و برتری سامسونگ به وضوح مشخص بود.
10-دهمی هم مثل نهمی
11-و یازدهمی هم دیگه کاملا معلومه که مشکل از کارت گرافیک یا درایور یا ویندوز هست و تحت هیچ شرایطی به مانیتور مربوط نیست.
اون اخریا هم که دیگه همشون در حد ابتدایی هست و دلیلی برای دادن جواب به اونها نمیبینم.
این پست رو قبلا داده بودم ولی چون دوباره همون سوالها تکرار شد منم پست رو اینجا کپی کردم.