تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 56

نام تاپيک: خرید دوربین دیجیتال (تا 250 تومن)

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

3

نظرتون درباره دوربین های Panasonic Lumix چیه ؟
    خوبه
    ولي نسبت به كارايي كه داره قيمتهاي خيلي بالايي هم داره
    مثلا دوربينهاي هم مدل ( از نظر كارايي ) از ماركهاي ديگه مثل كانون يا نيكون و ...
    كه حتي در بعضي از مدلها كيفيت بهتري هم دارند قيمت پايينتري دارند
    بهتر بگم به نظر من پاناسونك الكي گرونه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون بابت اطلاعاتت !
    220 تا شات تو روز هست ! با فلاش چندتا میشه ! فیلمبرداری چی ؟؟ یه عدد حدودی میخوام ! مثلآ 1 ساعت یا 2 ساعت یا ...
    راستی راسته که نمیشه حین فیلمبرداری زووم کرد ؟؟
    220 شات با یه فول شارژ منظوره .. یعنی بین یه باتری شارژ کامل تا وقتی که شارژش تموم بشه، حدود 200 شات می گیره .. معمولاً سعی می کنن یه حالت استاندارد ایجاد کنن که یه کارکرد معمولی رو شامل بشه... من این تست ها رو انجام نداده ام و همونطور که گفتم، از ریویوهای معتبر نقل قول کرده ام، طبیعتاً میشه فرض کرد که عدد پایین تر (170 شات) مال وقتی بوده که از دوربین کار بیشتری کشیده شده (که اصولاً یعنی استفاده از فلاش و روشن نگه داشتن مداوم صفحه نمایش)...

//

بسیاری از دوربین های رده متوسط این قابلیت رو ندارن، این دوربین هم همینطوره و قابلیت زوم اپتیکال هنگام فیلمبرداری رو نداره.. زوم دیجیتال داره که اون هم به این معنیه که با افزایش زوم، از کیفیت تصویر کاسته میشه و چندان ارزشی نداره.

* حرفی که دوستمون در مورد رابطه بین مگاپیکلس و کیفیت زد هم کاملاً درسته ..مگاپیکسل بالاتر لزوماً به معنی کیفیت بالاتر نیست... این یه فریب تبلیغاتیه که هی روی مگاپیکسل مانور میدن.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

خاب میشه یه توضیح کلی راجع به سنسورها بدین !
    مثلآ CCD یا CMOS و ...
    البته ما تو بخش موبایل زیاد سروکاری با دوربینا نداریم ولی فرق بین زووم اپتیک و دیجیتال و فول شارژ و ... اینا رو میدونیم
    ولی من خواستم فقط یه حدود کلی از نظر فیلمبرداری داشته باشم !
    آخه اصلآ نمیتونم تصور کنم که چقدر میتونه فیلم بگیره !
    راستی اون تبدیلها رو شما تو بازار ایران دیدین ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خاب میشه یه توضیح کلی راجع به سنسورها بدین !
    مثلآ CCD یا CMOS و ...
    البته ما تو بخش موبایل زیاد سروکاری با دوربینا نداریم ولی فرق بین زووم اپتیک و دیجیتال و فول شارژ و ... اینا رو میدونیم
    ولی من خواستم فقط یه حدود کلی از نظر فیلمبرداری داشته باشم !
    آخه اصلآ نمیتونم تصور کنم که چقدر میتونه فیلم بگیره !
    راستی اون تبدیلها رو شما تو بازار ایران دیدین ؟؟
    جای توضیح در مورد سنسورها که البته اینجا نیست (در تاپیک مربوطه اگه دوست داشتی مطرح کن) .. اما فکر می کنم اونچه موردنظر شما باشه این نکته اس که هر چه سنسور دوربین بزرگتر باشه یعنی عکس های باکیفیت تر و با نویز کمتری ثبت خواهد شد...

عدد مربوط به این قضیه هم بصورت کسری بیان میشه؛ مثلا 1/2.5 که خب پس هرچه مخرج کسر کوچکتر باشه، یعنی عدد بزرگتره .. بنابراین یه دوربین با سنسور 1/1.8 از یه دوربین با سنسور 1/2.5 سنسور بزرگتری داره و میشه با قطعیت خوبی گفت که عکس های بهتری ثبت می کنه .. البته بسیاری از دوربین های هم رده، فارغ از اینکه مال چه مارکی هستند سنسورهای هم اندازه دارن... صرفاً بحث اینه که اونچه در کیفیت تاثیر میذاره، پارامترهایی مثل این هستش، نه فرضاً مگاپیکسل دوربین.

//

میزان فیلمی که میتونه بگیره طبیعتاً بستگی به کارت حافظه ای داره که روش سوار می کنی ... اگه از نقطه نظر بیت ریت منظورته، فرض کن هر 10 دقیقه 2 گیگ.

//

تبدیل کارت حافظه: من ندیده ام؛ یعنی تبدیل برعکس اش رو دیدم!(از استیک به SD) ولی این رو ندیده ام-- ولی اگه باشه، باید بتونی جمهوری یا پاساژهای کامپیوتری سمت چهارراه ولیعصر پیداشون کنی ... بگو آداپتورش رو میخوام.. ایشالا پیدا بشه.

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بازم ممنون !
    من که آخر هم جواب سوالم که باتری هست رو نگرفتم
    فک کنم باید خودم بخرم تا بفهمم
    من میگم اگه فرضآ مشکل مموری نداشته باشیم برای فیلم (مثلآ یه 16 گیگ انداخته باشیم !) این دوربینا با فول شارژ چند ساعت میتونن فیلم بگیرن ؟؟ 1 ساعت ؟ 2 ساعت ؟ 3 ساعت ؟ .... 10 ساعت ؟؟؟
    یه عدد حدودی میخوام
    راستی ممنون بابت مطلبت که راجع به اندازه سنسور بود !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

امروز رفتم نمایندگی آفومار تو شهرمون
    ایکسوس 120 رو داشت ! 292 تومن با یک رم 2 گیگ که تو جعبش بود
    الانم داشتم تو نت سرچ میکردم رسیدم به این سونیه
    Sony Cyber Shot W350

علاوه بر HD بودن و جمع و جور بودنش 2 مگا پیکسل هم بالاتره ! 14.1 مگا پیکسل هست
    قیمتش هم همین هست ! البته تو نمایندگی این مدلو نداشت ! و فقط خرید اینترنتی داره ! قیمت رو هم زده 297 تومن
    نظرتون راجع به W350 چیه
    لطفآ جواب پست بالایی رو هم بدین :

به نظر من اصلا سراغ sony نرو نسبت به قیمتش کیفیت نداره

8. این کاربر از khaniyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    به نظر من تا این قیمت SX120 انتخاب بهتری میتونه باشه. البته اینکه باطری قلمی میخوره و خیلی بهتره (سلیقه ای)
    مثلا من H20 دارم و باتری لیتیومی داره من تو یه شارژ 500 عکس تو یه روز گزفتم و باطریم تمام شد و لی اگه باطری قلمی داشته یاشی هم میتونی چندتا همرات ببری و هم اینکه توانش از باطری لیتیوم بیشتره.
    دوربین من طبق استاندارد CIPA میتونه 290 شات بگیره. که من تا 500 تا هم گرفتم ولی اگه فقط بخوام فیلم بگیرم حداکثر 40-45 دقیقه با یه شارژ بیشتر فیلم نمیگیره.

10. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم ممنون !
    من که آخر هم جواب سوالم که باتری هست رو نگرفتم
    فک کنم باید خودم بخرم تا بفهمم
    من میگم اگه فرضآ مشکل مموری نداشته باشیم برای فیلم (مثلآ یه 16 گیگ انداخته باشیم !) این دوربینا با فول شارژ چند ساعت میتونن فیلم بگیرن ؟؟ 1 ساعت ؟ 2 ساعت ؟ 3 ساعت ؟ .... 10 ساعت ؟؟؟
    یه عدد حدودی میخوام
    راستی ممنون بابت مطلبت که راجع به اندازه سنسور بود !
    همونطور که گفتی، این رو باید خودت تست کنی!! (که یه جور تناقضه -- چون احتمالا وقتی طرف تست کنه، دیگه یعنی خریده ادش و نتیجه تست تاثیری توی چیز خاصی نداره!!) ...

ضمن اینکه اگه هم عددی اعلام بشه (حتی بصورت حدودی) به هیچ وجه قابل اتکا نیست .. الان من داشتم می خوندم، PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتری اش 290 شات عکس می گیره با یه شارژ! ... در نظر بگیر بعضی ریویوها گفته ان 160 تا و این گفته 290 تا ... یعنی تقریباً دو برابر!! .. پس دیگه دامنه تقریب ما انقدر گسترده شده که ارزش خودش رو از دست داده! .. همین مساله در مورد ارزیابی مدت زمان فیلمبرداری هم وجود داره.

بهرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نفر که تست کرده گفته با یه شارژ، 30 دقیقه تونسته فیلم بگیره.

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ممنون رفقا !
    استفاده کردیم !
    اس ایکس120 هم خوبه ! ولی من کامپکت میخوام
    احتمالآ همین ایکسوس 120 رو بگیرم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سری هم به دوربین های فوجی بزن.
    مدل f80exr,f70exr

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •