ای کاش پولتو نگه می داشتی یه سیستم i7 میگرفتی.
البته بازم تصمیم با خودتونه
ای کاش پولتو نگه می داشتی یه سیستم i7 میگرفتی.
البته بازم تصمیم با خودتونه
سلام. من q9550 رو پیشنهاد می کنم ، چون q9650 هم در بازار بسیار کم شده و هم قیمتش بسیار بالا و غیر واقعی هست (همین 9550 هم با قیمت 270000 تومان از phenom2x4 955 که قیمتش حدود 190000 تومان هست ، در بعضی موارد ضعیف تر عمل می کنه!!) در کل اگه کمی اورکلاک انجام بدین ، بسیار به نفعتون هست و یک کارایی خارق العاده رو خواهید دید!
mr6767 جان اون رو تو برنامه دارم اما منتظر 6 هسته ای هستم حتماً باهاش چیسپ جدید و گرافیک جدید هم میاد![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ _
تمام وجودم فدای سخت افزار جدی می گم![]()
Last edited by hassan_jr; 30-03-2010 at 14:21.
alborz_k جان ممکنه 1 بنچمارک که مقایسه Q9650 و Q9550 باشه بزاری می خوام بدونم چقدر فرق قدرته شونه!
با تشکر فراوان
اولا اون دوستاني كه گفتند I5 و I7 بگير آخه مگه مادربرد ايشون سوكتش 1156 ,1366 هست كه بره اينا رو بخره همون 9650 بهتره در ضمن شما ميتونيد از سايت ANANDTECH.COM مقايسه ي هر دو شونو ببيني (سمت چپ سايت)![]()
به نظر من پوله خودت رو بزار با فروش مادربرد و رم و سی پی یو ! بعد یه برو سمت سوکت 1156 !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خیلی ممنون از همکاریتون اما در حال حاظر می خوام اینو بالا ببرم بعد برم سمت 1156 یا 1366 !!! حل شد Q9650 رو سفارش میدم![]()
این مدلیش رو ندیده بودم ،شما الان می تونید سنگین ترین بازی ها رو بدون اور هم اجرا کنید ، اور کلاک هم نیاز ندارید
میشه بپرسم این سی پی یو کدوم بازی رو اجرا نکرده
دوست عزیز نظرات بعضی از دوستان کاملا درست هست
1-به قول خودتون اهل اور کلاک نیستید پس نباید برای مولتی پلایر باز(اکستریم) خرج کنید
2- CORE 2 EXTREME QX9775 قیمت زیادی داره
اما پیشنهاد میکنم پردازنده Q9650 بخرین سپس یک سی پی یو کولر خوب تهیه کنید و توسط مادربورد بسیار خوبی که دارین تا 4000 Mhz به راحتیه خوردن آب اورکلاکش کنید و از بازی کردن لذت ببرید.
در مورد ارتقائ سیستم هم در گام بعدیتون فقط به سوکت 1366 فکر کن که در غیر اینصورت کلاهه بزرگی سرت رفته
اولا که صلاح مملکت خویش را خسروان دانند در ضمن همه بچه ها دیگه ماشالله جای توضیح باقی نذاشتن دست همشون درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)