ولی ببخشید جواب سوال 2 و 4 منو ندادین.
ولی ببخشید جواب سوال 2 و 4 منو ندادین.
کسی جواب منو نمیدونه؟
ببخشید که اینهمه سوال میکنم.یه سوال دیگه داشتم که من بعد نصب ویندوز درایورای بلوتوثشو هم نصب کردم .لی تو device manager هنوز 3 تا bluetooth peripheral device هست که نشناخته ان.درایور بلوتوثو از خود سایت hp گرفتم.قبلا تعدادشون بیشتر بود بعد نصب درایور 3 تاش مونده.ممنون میشم به سوالام جواب بدین.
اصلا و ابدا مهم نیست ... مثلا درایور گرافیکت ممکنه آپدیت بوده و ... نمره بیشتر داده !!!.قبلا ویندوز 7 به سی پی یو من نمره 7.2 داده بود ولی دیشب بعد نصب ویندوز نمره 7 داد.امروز هم دوباره ریکاوری کردم باز همون 7 هست.دلیلش چیه؟
بارها گفته شده که 640 گیگ که مربوط به دو هارد 320 هست ، این نیست که ظرفیت واقعی هارد ها 230 باشه ... این ظرفیت تجاری هست و باینریو و واقعی اون در حدود چند گیگ کمتره.هارد من 640 هست ولی الان فقط حدود 590 تاشو میتونم استفاده کنم.چه جوری میتونم بفهمم اون بقیه مال چیه؟
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
ممکنه مربوط به درایورهای کانکشن و ارتباطی ها بلوتوث و یا هدفون بیسیم استاندارد HP باشند
اهمیت زیادی نداره همین که کار میکنه کافیه![]()
آخه حتی ریکاوری هم کردم به همون ویندوز اورجینال باز امتیاز 7 رو داد.سی پی یو من core i7 1.6 up 2.8 ولی الان میرم تو device manager مینویسه q720 @1.6GHZ 1.6GHZ در صورتیکه فکر کنم قبلا به جای 1.6 دوم 2.8 مینوشت..راجع به بلوتوثم بگم که چون اونا نصب نیستن سرعت انتقال فایلم پایین اومده.یه بار دیگه که ویندوز ultimate نصب کرده بودم اونارو هم با بدبختی نصب کرده بودم.ولی اصلا یادم نیست چه جوری.
ممنون میشم راهنماییم کنین
Last edited by armin_punisher6; 02-04-2010 at 10:31.
این به خاطر این هست که سی پی یو شما توسط سیستم عامل مدیریت میشه : اینجا رو ببین :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید ولی جواب سوال پایینم مونده
من بعد نصب ویندوز درایورای بلوتوثشو هم نصب کردم .لی تو device manager هنوز 3 تا bluetooth peripheral device هست که نشناخته ان.سرعت بلوتوثم الان خیلی پایینه.
درایور جدید کارت صدا رو نصب کنی درست میشه. منم به این مساله برخوردم قبلا.
اینجا بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این مال مدل DV6-2170ee هست. (دو حرف آخر مدلش رو چک کن با مدل لپ تاپت)
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
شما قبل از پاک کردن ویندوزت بهتر بود درایور هاشو کپی میکردی
توی درایو C یو فولدر بود همه درایور هات توش بوده
اگر درایو ریکاوری رو پاک نکرده باشی توی اون هم هست درایور هاش
با تشکر از چواب شما.من این مشکلمو حل کرده بودم الان فقط مشکلم با بلوتوثه که تو پست بالام نوشتم.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
اون درایورها مربوط به گوشیتون میشه
PC Suite گوشیت رو نصب کن
از توی Device های بلوتوٍث، گوشیت رو پاک کن و دوباره Add
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)