تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لب تاب

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض تشکر

سلام روز بخیر

اول از همه تشکر می کنم از sshiive که تجربه خودش رو از دید یه گرافیست حرفه ای نسبت به این لب تاب گفت و همچنین ار biostar عزیز که از دید فنی نظر خودش رو گفت

من یه دانشجو هستم تو استان خوزستان. استانی که دمای اون تو تابسنون به 50 درجه هم می رسه
    چون تو شهرستان درس می خونم می خوام لب تاب بگیرم .
    تمام فعالیت من اینترنت ،گوش کردن موزیک ، دیدن فیلم ، کار با افیس هست که تما این موارد هم در حد نرمال انجام می دم

البته محیط فعالیت من هم بیشتر مکان های بسته مثل خونه ، دانشگاه و ... هست

با توجه به توضیحات شما فکر می کنم این مدل برای من ایده ال باشه چون طبق تصاویر biostar عزیز برای محیط زندگی من این مدل خنک ترین هست نسبت به دل و اچ پی و همچنین بهترین تصویر رو برای کارهای عادی داره

باز هم از توجه شما ممنونم

یه چیز دیگه :
    biostar عزیز شما چرا می خوای این تاپیک رو ببندی
    بده داذیم بحث می کنیم یا جای کسی رو تنگ ردیم

اما باز هم خود دانی ...

یا علی...

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

تاپیک ها رو من نمیبندم ، اما وقتی که بحث از مشاوره و راهنمایی خارج بشه و بشه بحث های تعصبی یا کلکل ، خود به خود بسته میشه

من هم فقط از نظر فنی نگفتم ، خودم این مدل را دارم و همچنین طراحی وب و برنامه نویسی بیشترین استفاده من هست.
    Last edited by biostar; 29-03-2010 at 11:12.

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من هیچ مدلی رو نمیتونم پیشنهاد بدم ! ولی من از سونی راضی نیستم و حرفهایی هم که دوستان میزنن رو اصلن قبول ندارم . مدیریت باطری مساله ای هست که اصلن قابل قبول نیست ! شما وقتی بازی میکنین یا با دی وی دی کار میکنین بیشتر باطری خالی میشه تا وقتی که فقط دارین چیزی تایپ میکنین . منم کارم با فتوشاپ هست و از تمام کش و رم داره استفاده میشه و برای همینباطری زود تموم میشه و از طرفی هم چون کانکشن من وایرلس هست خود اونم خیلی توی باطری تاثیر میذاره . در ضمن چون کار من گرافیک هست مجبورم روشنایی تصویر رو حداکثر بذارم که اینم زودتر تمومش میکنه ! پس مشکل از مدیریت نیست و بی کیفیت بودن هست چطور که مک هفت ساعت با بهترین کیفیت تصویری کار میکنه و دلیلش هم استفاده از LED هست !

نکته دم در مورد اندازه مانیتور این هست که منم اولش فکر میکردم هر چی بزرگتر باشه بهتره ولی وقتی خریدم متوجه شدم که توی صفحات بزرگ اینترنت و یا آفیس که کار میکنی ار هر دو طرف حدود 4 سانت خالی میمونه و خب این ضرورتی نداره که بزرگ باشه ! در ضمن وزنش هم خیلی زیاد هست و کافیه شما مثل من دائم کارتون در حال تردد باشه تا بفهمین حمل کردن یه لپ تاپ دو کیلو هشتصد گرمی که با آداپتورش بشه سه کیلو و کوله دوربین و لنزها که هشت کیلو وزن اونهاست یعنی چی !!!!!! از طرفی هم وقتی این لپ تاپ رو توی هواپیما بخواهین باز کنین نصفش می افته روی کنار دستیتون و تازه میز جلوتونن هم طاقت وزنش رو نداره ! پس اشتباه منو تکرار نکنین .

در مورد داغ کردن هم کلن چه روشن باشه چه هر کاری باهاش بکنین داغ میکنه و اینها همه بستگی داره فقط و فقط به اینکه مقدار سی پی یو شما چقدر هست .هر چقدر کلاک سی پی یو قوتر باشه گرما بیشتره . سرعت هارد بیشتر باشه گرما میده . جی پی یو کارت گرافیک بیشتر باشه گرما میده و همه این عوامل یعنی گرم شدن دستگاه . لپ تاپ من وقتی روشن میشه بدون هیچ کاری درست بعد از 15 دقیقه وقتی دستم رو روی تاچ اسکرین میذارم کاملن داغ هست ! پس هر دستگاهی رو با مشخصات خاص خودش باید مقایسه کرد نه با کیلو و مثقال !!!!!!!! دوست پسر منم یه لپ تاپ سونی خریده که همه چیزش مثل مال من هست با این فرق که هاردش دور پایین هست و سی پی یو اون یک و دو و اصلن داغ نمیکنه ! ولی مال من همیشه داغه !

نکته بعد در مورد براق بودن یا نبودن .که منظور من براق بودن مانیتور بود نه خود لپ تاپ ! مدل های لاتیتوت دل همه مات هستن . و براق بودن حالا دو درجه باشه یا سه درجه هیچ فرقی در اصل قضیه نمیکنه کلن نور رو میزنه توی چشم ! در مورد کیفیت تصویر هم اگه یه روز رفتین و کیفیت تصویر مک رو دیدین خودتون رنگ سیاه میگیرین میمالین به مانتیورتون !!!!!! مقایسه با مارک های دیگه درست شاید کمی بهتر باشه ولی در کل راضی کننده نیست و بسته به کار داره . بازی کن هستین و یا توی اینترت گشت میزنین بله تصویر مناسب شماست ولی مثل من که باید دقت کنین روی نویز های عکس و پیکسل ها , نخیر اصلن دقیق و قانع کننده نیست . ببینین کاربری شما چی هست !

ظریف و کاملن هم شکننده ست ! وقتی دارین تایپ میکنین از کلید ال تا کلید دی کمی فرو میره کیبردتون . تمام بدنه از پلاستیک و لاک ساخته شده و فلز درش نیست . وقتی با یک دست بلندش میکنین بدنه کمی جیر جیر میکنه . لبه های مانیتور خیلی انعطاف پذیرن و به سادگی کج و راست میشن و خشک نیست .و تنها عامل خوبی که داره کی بردش هست که کلید ها جداست و فاصله داره و این خیلی خوبه برای تایپ کردن !

فن هم نیازی نداره و این درسته ولی دستگاه برقی هر پقدر خنک تر باشه هومون قدر عمرش بیشتر میشه ! گرماش شاید معمولی باشه ولی داغه در صورتیکه مدل های اچ پی رو من ندیدم اینقدر داغ باشن ! و یا صدا داشته باشن . کلن صدای هاردش زیاده !

یک اشکال خیلی بزرگ دیگه هم صدای خیلی زیاد دی وی دی رام ست که کر کننده ست یه برنامه نصب کنین یا یه فیلم بذارین توش وووووووووووو صدا میده ! مثل مدل های چینی سی دی رام های دسک تاپ میمونه و حتا به نظرم بدتر چون درست روبروی شماست و اعصب خرد کن هست . کلن لپ تاپ بهتره هیچ صدایی نداشته باشه چون سوهان روح هست !

منکر سرعتش نمیشم که خیلی خوبه ولی خب اینها رو هم داره !

به هر حال نظر من اینه قبل از خرید حتمن حتمن از نزدیک باهاشون کار کنین و بعد بخرین . خیلی ها در ایران تعصب برند دارن و میگن فلان مارک عالی هست در صورتیکه باید دید کاربری شما چیه و نیازتون چی هست . من شاید صدا اذیتم میکنه ولی شما رو نه . چشم من شاید مشکل داره مال شما نه . خونه من شاید شمالیه مال شما جنوبی و نور مشکلی براتون نداره !من زن هستم و بدنم ضعیف هست و وزن رو بیشتر احساس میکنم تا شما که مرد هستین و قوی ترین . اینها مهم هستن ! امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشین .
    خوب در مورد نظرات شما دوست عزیز باید بگم كه:

فرمودین كه اولش فكر می كردین هر چی بزرگتر باشه بهتره اما بعدا متوجه شدین نه ضرورتی نداره که بزرگ باشه !!
    باید خاطرنشان كنم كه نوت بوكها در 3 كلاس ساخته میشوند

1-سایز 13 و 14 اینچ كه معمولا برای حمل و نقل فراوان هستند
    2-سایز 15 و 16 كه هم قابل حمل هستند و هم مشابه دسكتاپ مانیتور بزرگ فراهم می كنن
    3-سایز 17 به بالا كه عملا جایگزین دسكتاپ هستن

شما انتخاب نادرست كردین و مشكل نوت بوك نیست. نوت بوكهای بزرگتر معمولا عمر باطری كمتری هم دارند.

فرموده بودین كه مال دوست پسرتون داغ نیست اما مال شما داغه!
    دوست عزیز هارد دور بالا به تنهایی عامل گرما نیست. شما نوت بوكتونو چك كنین به لحاظ كاركرد صحیح فن و تمیز بودنش. نوت بوكها برای افرادی كه مدام در رفت و امد هستن زود غبار میگیرن و باید 8 تا 12 ماه یكبار باز و تمیز بشن.
    واضحه غبار عایق حرارتی هست.

مانیتورهای انتی گیلر و یا مات بهترین نوع مانیتور هستن و همین كه انعكاس ندارن برای چشم خیلی بهتر هستن اما خوب كنتراست پایینتری دارن. این نوع مانیتورها گرونتر هم هستند و تا حدی ضد ضربه تر از براقها هستن.

به طور كلی سونی نوت بوك مناسب خانمها زیاد زده:

سری SR و سری CW مدلهای 13 و 14 بسیار عالی و با رنگبندی مناسب خانمها داره
    Last edited by H@mid-Vista; 29-03-2010 at 11:01.

4. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظر من بحث از حد خودش خارج نشده چون در واقع داریم مشکلات و معایب لپ تاپ رو توضیح میدیم . ولی یک عده هستن که دوست دارن بگن ماست سیاهه . به هر حال :

طراحی وب اصلن کار تخصصی گرافیک نیست و با فتوشاپ زمین تا آسمون فرق میکنه . من خودم هم طراحی وب میکنم و نیازی اصلن به رزولوشن بالا و تصویر عالی نداره . ولی کار با فتوشاپ مخصوصن وثتی داری روی عکس های مراسم عروسی کار میکنی معلوم میشه که چه مانیتوری نیاز داره !

در مورد گرد و غبار و گرما , لپ تاپی که من هنوز 5 ماه نیست خریدم و فقط هم توی محیط های در بسته کار میکنم فکر نمیکنم غباری گرفته باشه سوای اینکه من هر هفته با اسپری های باد همه جاشو تمیز میکنم !

من چون کارم گرافیک بود فروشنده محترم به من پیشنهاد مانیتور بزرگ داد و منم چون قبلش لپ تاپ دل داشتم و 14 اینچ بود فکر نمیکردم اینطور از آب در بیاد ! وگرنه من خودم میدونم سایز لپ تاپ ها چی هستن و گفتم که ضرورتی نداره که بزرگ بگیریم و فکر کنیم چون بزرگ هست تصویر هم خیلی میتونه با 15 فرق داشته باشه !

در مورد گرما شما فقط حرف هارد منو خوندی ؟ پرا اونجایی که نوشتم کلاک سی پی یو بالاتر باشه یا گراتفیک قوی تر باشه گرما هم بیشتره رو ندیدی ؟

روی لپ تاپ های مک یه لایه چسبونده میشه که اونها رو مات میکنه و کنتراست رو هم تغییر نمیده ! حتا اگر هم کمی بیاد پایین بهتر از این هست که هیچی نتونی توی مانیتور نگاه بکنی .

در مورد بالاترین کیفیت مانیتور سونی , قبلن هم گفتم کسی که این پشنهاد رو میده یه نیم نگاهی هم به مک بندازه بد نیست در ضمن الان که بیشتر مانیتورها از LED استفاده میکنن بجای خرید فول اچ دی بهتره از لد استفاده کرد که مصرف باطری کمتر و کیفیت و شفافیت تصویر بیشتری هم دارن ! پس این بحث خیلی مفید بود که به این بنده خدا بجای اینکه این پیشنهاد رو بدین , فقط با من دعوا کردین ... بهتره آدم یه کم فکر کنه بعد جواب بده !!!!!!

شما هم که توی منطقه گرمسیر هستین بهتره از نوت پال استفاده کنین که زیر لپ تاپ قرار میگیره و خیلی خنکش میکنه . وقتی من ازش استفاده میکنم لپ تاپ من کاملن سرد هست ولی کمی صدا داره بهتره موقع خرید از مدلی بخرین که فن بی صدا داشته باشه و به فروشنده هم تاکید کنین که اگه صدا داشت پس میارین . یک فن هم بهتر از سه فن هست صدای کمتر و قدرت بیشتر و ارزونتر .. بازم امیدوارم انتخاب درستی داشته باشین .. در ضمن شما که کارتون کحدود به همین هاست و کار خاصی نمیکنین بهتره 13 اینچ بخرین و یا نهایت 15 . که البته من پیشنهادم 13 هست هم حمل و نقلش ساده ست هم خیلی جمع و جوره و از نظر تصویری هم کوچیک نیست . توی سفر هم راحت میتونین ازش استفاده کنین .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •