خب من هیچ مدلی رو نمیتونم پیشنهاد بدم ! ولی من از سونی راضی نیستم و حرفهایی هم که دوستان میزنن رو اصلن قبول ندارم . مدیریت باطری مساله ای هست که اصلن قابل قبول نیست ! شما وقتی بازی میکنین یا با دی وی دی کار میکنین بیشتر باطری خالی میشه تا وقتی که فقط دارین چیزی تایپ میکنین . منم کارم با فتوشاپ هست و از تمام کش و رم داره استفاده میشه و برای همینباطری زود تموم میشه و از طرفی هم چون کانکشن من وایرلس هست خود اونم خیلی توی باطری تاثیر میذاره . در ضمن چون کار من گرافیک هست مجبورم روشنایی تصویر رو حداکثر بذارم که اینم زودتر تمومش میکنه ! پس مشکل از مدیریت نیست و بی کیفیت بودن هست چطور که مک هفت ساعت با بهترین کیفیت تصویری کار میکنه و دلیلش هم استفاده از LED هست !
نکته دم در مورد اندازه مانیتور این هست که منم اولش فکر میکردم هر چی بزرگتر باشه بهتره ولی وقتی خریدم متوجه شدم که توی صفحات بزرگ اینترنت و یا آفیس که کار میکنی ار هر دو طرف حدود 4 سانت خالی میمونه و خب این ضرورتی نداره که بزرگ باشه ! در ضمن وزنش هم خیلی زیاد هست و کافیه شما مثل من دائم کارتون در حال تردد باشه تا بفهمین حمل کردن یه لپ تاپ دو کیلو هشتصد گرمی که با آداپتورش بشه سه کیلو و کوله دوربین و لنزها که هشت کیلو وزن اونهاست یعنی چی !!!!!! از طرفی هم وقتی این لپ تاپ رو توی هواپیما بخواهین باز کنین نصفش می افته روی کنار دستیتون و تازه میز جلوتونن هم طاقت وزنش رو نداره ! پس اشتباه منو تکرار نکنین .
در مورد داغ کردن هم کلن چه روشن باشه چه هر کاری باهاش بکنین داغ میکنه و اینها همه بستگی داره فقط و فقط به اینکه مقدار سی پی یو شما چقدر هست .هر چقدر کلاک سی پی یو قوتر باشه گرما بیشتره . سرعت هارد بیشتر باشه گرما میده . جی پی یو کارت گرافیک بیشتر باشه گرما میده و همه این عوامل یعنی گرم شدن دستگاه . لپ تاپ من وقتی روشن میشه بدون هیچ کاری درست بعد از 15 دقیقه وقتی دستم رو روی تاچ اسکرین میذارم کاملن داغ هست ! پس هر دستگاهی رو با مشخصات خاص خودش باید مقایسه کرد نه با کیلو و مثقال !!!!!!!! دوست پسر منم یه لپ تاپ سونی خریده که همه چیزش مثل مال من هست با این فرق که هاردش دور پایین هست و سی پی یو اون یک و دو و اصلن داغ نمیکنه ! ولی مال من همیشه داغه !
نکته بعد در مورد براق بودن یا نبودن .که منظور من براق بودن مانیتور بود نه خود لپ تاپ ! مدل های لاتیتوت دل همه مات هستن . و براق بودن حالا دو درجه باشه یا سه درجه هیچ فرقی در اصل قضیه نمیکنه کلن نور رو میزنه توی چشم ! در مورد کیفیت تصویر هم اگه یه روز رفتین و کیفیت تصویر مک رو دیدین خودتون رنگ سیاه میگیرین میمالین به مانتیورتون !!!!!! مقایسه با مارک های دیگه درست شاید کمی بهتر باشه ولی در کل راضی کننده نیست و بسته به کار داره . بازی کن هستین و یا توی اینترت گشت میزنین بله تصویر مناسب شماست ولی مثل من که باید دقت کنین روی نویز های عکس و پیکسل ها , نخیر اصلن دقیق و قانع کننده نیست . ببینین کاربری شما چی هست !
ظریف و کاملن هم شکننده ست ! وقتی دارین تایپ میکنین از کلید ال تا کلید دی کمی فرو میره کیبردتون . تمام بدنه از پلاستیک و لاک ساخته شده و فلز درش نیست . وقتی با یک دست بلندش میکنین بدنه کمی جیر جیر میکنه . لبه های مانیتور خیلی انعطاف پذیرن و به سادگی کج و راست میشن و خشک نیست .و تنها عامل خوبی که داره کی بردش هست که کلید ها جداست و فاصله داره و این خیلی خوبه برای تایپ کردن !
فن هم نیازی نداره و این درسته ولی دستگاه برقی هر پقدر خنک تر باشه هومون قدر عمرش بیشتر میشه ! گرماش شاید معمولی باشه ولی داغه در صورتیکه مدل های اچ پی رو من ندیدم اینقدر داغ باشن ! و یا صدا داشته باشن . کلن صدای هاردش زیاده !
یک اشکال خیلی بزرگ دیگه هم صدای خیلی زیاد دی وی دی رام ست که کر کننده ست یه برنامه نصب کنین یا یه فیلم بذارین توش وووووووووووو صدا میده ! مثل مدل های چینی سی دی رام های دسک تاپ میمونه و حتا به نظرم بدتر چون درست روبروی شماست و اعصب خرد کن هست . کلن لپ تاپ بهتره هیچ صدایی نداشته باشه چون سوهان روح هست !
منکر سرعتش نمیشم که خیلی خوبه ولی خب اینها رو هم داره !
به هر حال نظر من اینه قبل از خرید حتمن حتمن از نزدیک باهاشون کار کنین و بعد بخرین . خیلی ها در ایران تعصب برند دارن و میگن فلان مارک عالی هست در صورتیکه باید دید کاربری شما چیه و نیازتون چی هست . من شاید صدا اذیتم میکنه ولی شما رو نه . چشم من شاید مشکل داره مال شما نه . خونه من شاید شمالیه مال شما جنوبی و نور مشکلی براتون نداره !من زن هستم و بدنم ضعیف هست و وزن رو بیشتر احساس میکنم تا شما که مرد هستین و قوی ترین . اینها مهم هستن ! امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشین .