سلام مجدد یه چیزی به ذهنم رسید
برای امتحان یه xp ساده رو کامپیوترت بریز ببین با اون کار میکنه ؟
احتمال داره ورژن ویندوز 7 که داری مشکل دار باشه به دلم افتاده مشکل از همینه ...![]()
سلام مجدد یه چیزی به ذهنم رسید
احتمال داره ورژن ویندوز 7 که داری مشکل دار باشه به دلم افتاده مشکل از همینه ...![]()
هاردتو با دی وی دی رایترتو با هم روی یه کامپیوتر دیگه تست کن ببین چی میشه.
واسه من DVD یا CD رو می خونه حالا یا بازی یا نرم افزار ولی تو ش که DVD خام که میزارم و می خوام توش اطلاعات بزارم نمی خونه اصلا انگار نه انگار که من DVD خام گذاشتم توش ؟ تو نرو هم میرم هیچ دی وی دی رو نمیشناسه
ممنون میشم بگید مشکل چیه ؟
بهترین DVD/CD-RW Drive رو میخوام بخرم چه مارکی هست ؟
بازم ممنون
قبلا تست کردم. فرجی نشد.ebi جان توی تنظیمات بایوس ببین DMA Mode روی Auto هستش یا نه ؟؟اگه نیست روی Auto بزار ببین جواب میده ؟؟!!
قبلا توی محیط Virtual PC ویندوز XP نصب کردم. نشد که نشد.سلام مجدد یه چیزی به ذهنم رسید
الان میخوام با یک هارد دیگه چک کنم شاید از هارد باشه. ولی بعید میدونم.هاردتو با دی وی دی رایترتو با هم روی یه کامپیوتر دیگه تست کن ببین چی میشه.
مطمئنی درایوت DVD-Writer هستش؟ تا حالا باهاش DVD رایت کردی. شاید Combo Drive داری.واسه من DVD یا CD رو می خونه حالا یا بازی یا نرم افزار ولی تو ش که DVD خام که میزارم و می خوام توش اطلاعات بزارم نمی خونه اصلا انگار نه انگار که من DVD خام گذاشتم توش ؟ تو نرو هم میرم هیچ دی وی دی رو نمیشناسه
ممنون میشم بگید مشکل چیه ؟
Combo ها همه کار میکنن به جز رایت DVD.
بهترین DVD-Writer در کار نیست. همشون خوبن. هفتاد درصد بازار رو هم Toshiba با برندهای مختلف گرفته. یکیش همین سامسونگ.
![]()
رفتم به یه مغازه گفتم داداش مشکلم اینه. گفت خب دوای دردت پیش منه.
گفتم چی؟ گفت تبدیل ساتا به IDE.![]()
گفتم چقدره قیمتش؟
گفت 25 تومن.![]()
رفتم بیرون.گفت چرا میری؟ گفتم رایتر رو 30 تومن خریدم...
![]()
Last edited by ebicross; 30-03-2010 at 00:05.
25 تومن !!!!!!!!!!! ا ... اکبر
به نظر خودت این امکان داره که هارد با دی وی دی رایترت نخونه؟ (من چنین چیزی نشنیدم تا حالا، از خودم میگم)
نه ممکن نیست ولی این وسط پای Mother Board هم گیره.25 تومن !!!!!!!!!!! ا ... اکبر
به نظر خودت این امکان داره که هارد با دی وی دی رایترت نخونه؟ (من چنین چیزی نشنیدم تا حالا، از خودم میگم)
راستی چند تا سوال تخصصی:
آیا امکان IRQ مشترک و یا مشکل سر همین قضیه ی IRQ وجود داره؟ با توجه به اینکه دسترسی به تغییر IRQ این بخشها توی بایوس من پیش بینی نشده اگر مشکل این باشه باید چکار کرد؟
میتونه مشکل کاملا ساده از ویندوز باشه و یا مشکل این رایتر با نزم افزارهایی مثل Virtual Clone Drive ؟؟؟
با توجه به اینکه بعد از اولین نصب رایتر حتی پیام نصب موفقیت آمیز توی ویندوز نمایش داده شد و حتی توی Device manager اسم رایتر موجوده مشکل میتونه بیشتر از کجا باشه؟
آخه خیلی جالبه. رایتر سالم، سیستم سالم، مادربرد سالم، هارد سالم ولی وقتی سی دی بزارم دقیقا متوجه شدم تداخل داره با هارد.
دقیقا انگار کابل ساتای هارد رو بکشی بیرون. سیستم کاملا دچار مرگ مغزی میشه.
با همین سیستم و با همین دی وی دی رایتر ویندوز عوض کردی؟میتونه مشکل کاملا ساده از ویندوز باشه و یا مشکل این رایتر با نزم افزارهایی مثل Virtual Clone Drive ؟؟؟
بعضی وقتا اتفاق میافته که اگه جفت هارد و dvdرایتر ساتا یا IDE باشن سیستم هنگ کنه.
این اتفاق برای منم قبلا افتاده. (یه بار هم بردم خونه رفیقم اونجا هم این مشکل بوجود اومد)
من که با این قضیه کنار اومدم و الان هاردم Sata و DVD رایترم IDEیه. (mainboardم جفتشو جواب میده)
به نظرم تو هم همین کارو بکن، این DVD زایترت رو به یکی از آشناهات قالب کن(مغازه بری 12 تومن میخره حتی اگه دو روز بیشتر از خریدش نگذشته باشه) و خودت یکی دیگه بخر(باهاش شرط کن که اگه جواب نداد رو سیستمت برش میگردونی، دقیقا کاری که من همیشه میکنم و برای چک کردن قطعات مختلف رو سیستمم از این روش استفاده میکنم D)
این نکته رو هم عارض شم که من با این کامپیوترم زیاد دست و پنجه نرم کردم، یه رفتارهای عجیبی از خودش نشون میداد که نگو و نپرس![]()
کلا کیسو مادر بورد و رم و هارد و CPu و پاور و رایتر و کارت گرافیکتو عوض کن
اگه مشکلت حل نشد اسممو میزارم اقدس
امروز این کار رو کردم. در کمال ناباوری ویندوز با همین رایتر تو همین هارد نصب شد اون هم با چه کیفیتی!!!با همین سیستم و با همین دی وی دی رایتر ویندوز عوض کردی؟![]()
ولی وقتی ویندوز بالا اومد تو درایو رایتر چیزی نبود و وقتی رو درایوش کلیک کردم. همون آش و همون کاسه.![]()
حتی توی XP هم همینطور بود.![]()
یا بیل گیتس (خدا بیامرز) و کارمنداش خیلی قاطر تشریف دارن.![]()
یا گیگابایت با این مادربردش خیلی ...![]()
یا سامسونگ با این تکنولوژیش خیلی .......![]()
خب من IDE خالی ندارم. حتما باید ساتا استفاده کنم.بعضی وقتا اتفاق میافته که اگه جفت هارد و dvdرایتر ساتا یا IDE باشن سیستم هنگ کنه.
این اتفاق برای منم قبلا افتاده. (یه بار هم بردم خونه رفیقم اونجا هم این مشکل بوجود اومد)
من که با این قضیه کنار اومدم و الان هاردم Sata و DVD رایترم IDEیه. (mainboardم جفتشو جواب میده)
به نظرم تو هم همین کارو بکن، این DVD زایترت رو به یکی از آشناهات قالب کن(مغازه بری 12 تومن میخره حتی اگه دو روز بیشتر از خریدش نگذشته باشه) و خودت یکی دیگه بخر(باهاش شرط کن که اگه جواب نداد رو سیستمت برش میگردونی، دقیقا کاری که من همیشه میکنم و برای چک کردن قطعات مختلف رو سیستمم از این روش استفاده میکنم D)
این نکته رو هم عارض شم که من با این کامپیوترم زیاد دست و پنجه نرم کردم، یه رفتارهای عجیبی از خودش نشون میداد که نگو و نپرس![]()
![]()
تا حالا چهار تا هارد ساتا با همدیگه روی سیستمم بوده و مثل مرد کار کرده.![]()
نمیدونم مشکل این با DVD-Writer چیه.![]()
پولشو به من اگر بدی اسممو میزارم هوشنگ ... مشنگکلا کیسو مادر بورد و رم و هارد و CPu و پاور و رایتر و کارت گرافیکتو عوض کن
اگه مشکلت حل نشد اسممو میزارم اقدس![]()
Last edited by ebicross; 30-03-2010 at 11:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)