سلام پريناز
منم ميخوام بخرم،
تو هم خريدي؟ موثر بود؟
سلام پريناز
منم ميخوام بخرم،
تو هم خريدي؟ موثر بود؟
این دستگاه عالیه ...
قیمتشم همون 128 تومنه البته با قرص و ژل لاغری ...
توصیه میکنم اگه میخوایی کمتر از 3 ماه به نتیجه ی 100% ایده آل برسی (دقت کن 100% ایده آل) این کار هارو انجام بده ...
اولا روزی 3 دقیقه هیچ تاثیری نداره باید روزی 30 دقیقه با توتال کور دراز نشست بری ...
از کمربند لاغری (AB ENERGIZER) که واقعا فوق عالیه هم استفاده کن روزی یکی دو ساعت ...
20 دقیقه هم روزی ترد میل یا ورزش هوازی انجام بده ...
رژیم وحشتناک هم نمیخواد بگیری ... چربی و هیدروکربن نخور ... (مثل برنج )
من خودم 115 کیلو بودم الان 2 ماهه که دارم کار میکنم رسیدم به 95 مطمئنن تا 2 ماه دیگه به وزن ایده آلم میرسم !
...
کار با توتال کور اینقدر حال میده که اصلا خستگی برات معنی نداره ... من تشبیهش میکنم به الاکلنگ ... خیلی باحاله !
...
موفق باشید
سلام منم گرفتم
دوستم از بانه اورده البته بدون ژل
90 هزارتومن
سلامحالا اگه تو 1 ماه هم لاغر نشدیم اشکالی ندارهولی به نظرم دستگاه خوبی به خوص برای عضلات شک پهلو وکمر
من قيمت گرفتم حدود 80 هزار تومان *شيراز* به نظرتون تقلبيه و از نظر كاركرد فرقي داره
اینا همشون چینیه.
راین تو روزنامه زده بود توتال کر 59 تومن(به علی)
اینم نمایندگی شیرازش برو ببین اگه داره چطوره:
چهار راه ملاصدرا ، ابتدای بلوار بعثت ، نمایشگاه و فروشگاه بزرگ و مجهز ورزشی راین
تلفکس: 3 – 6291421-0711
Last edited by deadboy; 16-08-2010 at 00:12.
یه جا دیدم همین دستگاهو بینه 60-100 میفروخت
ولی خیلی میگن تاثیر نداره
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
تو یه سایتی هم زده بود 28 تومن
سلام
دراز نشست چه ربطی به وسیله مورد استفاده داره؟؟
من قبلا باشگاه بدنسازی دراز نشست کار می کردم و الانم فقط کافیه پاهام رو یه جایی گیر بدهم تا راحت به تعداد کافی دراز نشست بزنم. عضلات شکمم هم قوی است
این خرج 128 هزار تومنی بابت چه امری است؟
طریقه استفاده از این وسیله چگونه است؟ (پست اول)
تو وسایل باشگاه در حالت خوابیده سر پایین تر از کمر قرار می گرفت و شما روی میزی مثل سطح شیبدار دراز می کشیدید که این امر باعث می شد دراز نشست به اصطلاح با ماهیچه های زیر قفسه سینه انجام بگیره نه پایین تر
Last edited by zahedy2006; 16-08-2010 at 12:43.
نه میدونی چیه؟این طور که میگن این وسیله فشار به کمرو خیلی کم میکنه(در حد صفر)واسه همین برای افرادی که مشکلات ستون فقرات و کمر دارن خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)