سلام
به خدا من همه جارو گشتم.هستش ولي مشكل داره يا خرابه.اگه اومد من حتما به شما اطلاع ميدم.
ديگه ببخشيد.
سعي خودمو ميكنم.
:oops: :lol:
سلام
به خدا من همه جارو گشتم.هستش ولي مشكل داره يا خرابه.اگه اومد من حتما به شما اطلاع ميدم.
ديگه ببخشيد.
سعي خودمو ميكنم.
:oops: :lol:
اگه بد سكتور نرم افزاري باشه درستش ميكنه
همين
معجزه گر كه نيست بياد يه قسمتي از هارد كه خراب شده رو بسازه :shock:
اين ادعا ها پوچ هست
شما ديگه چرا باور ميكنيد :lol:
ميشه مختصري در مورد طرز كارش بنويسيد
سلام
دوست عزیز 2 نوع بد سکتور داریم
1) نرم افزاری :
که سیستم عامل به اشتباه بد سکتور تشخیص میده و عاملش هم ااینه که ویروس بگیری یا برنامه ای به درستی از روی هارد پاک نشه و ...
که توسط برنامه های مربوطه مشکل به طور کامل هل میشه
2) سخت افزاری :
در این حالت به علت ضربه خوردن هد هارد به سطح هارد برخورد میکنه و باعث خش و خط افتادن روی هارد میشه ( فاصله هد تا صفحه هارد 1 دهم اندازه یک موی سر هست :shock: )
در این حالت این خط هی بزرگتر شده تا مجبور به خرید هارد بشی
با برنامه های مربوط این نقاطی که دارای خط و خش یا همون بدسکتور هستند مارک میخورن تا نرم افزااری روی اون قسمت هارد نشینه چون هد نمیتونه بخونه
افتاد الان :mrgreen:
جواب بده عالی البته من قبلا با یک نرم افزار دیگه این کارو کردم 8)
برنامه ای که می بینید قابلیت این رو داره که بد سکتوری های فیزیکی یا خش های بر روی هارد دیسک شما رو بشناسه و اونا رو تعمیر کنه . همه ی فرمت ها از قبیل NTFS یا FAT یا FAT32 رو هم پشتیبانی می کنه . حتی با ایجاد دیسکت های بوت مخصوص تحت DOS میتونه گرفتن بد سکتوری رو در هارد دیسک های فرمت شده یا پارتیشن بندی نشده هم انجام بده . اگر به کارتون میاد از دستش ندید و دانلودش کنید چون برنامه ی قوی ای هست و حجمش هم واقعا کمه . لینک هم توسط خودم چک شده و اشکالی ندارهحجم اين برنامه:
دانلود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(2.2 مگابايت)
سریال نامبر : Name: Master XinClub
Serial: 000017-D5KJKA-N8YPR3-DYX34X-272KJB-JVU5A4-R2Z0WW-YJZE91-BCZEG2-FH83NG
سریالش اشتباهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)