خواهش می کنمفکر نکنم ............
البته شما استاد ما هستید ولی رو سیستم برادرم 9600 با x4 620 با همین پاور 430 گرین داره راحت کار میکنه و مشکلی نداره.....
فعلا بله
ولی کاملا لب مرز هست و من توصیه نمی کنم (کلا باید اورکلاک رو هم بیخیال بشن)
خواهش می کنمفکر نکنم ............
البته شما استاد ما هستید ولی رو سیستم برادرم 9600 با x4 620 با همین پاور 430 گرین داره راحت کار میکنه و مشکلی نداره.....
فعلا بله
ولی کاملا لب مرز هست و من توصیه نمی کنم (کلا باید اورکلاک رو هم بیخیال بشن)
رو مرز که هست اما مشکل ساز نیست هر چند این دوستمون میونه ی خوبی با انویدیا نداره............
همون 4670 بهتره ولی فکر کنم میتونن از 4770 هم استفاده کنن چون مصرفش از 9600 کمتره ...........
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
چون این cpu از نوع am2 هست و تو بازار دیگه از این سری نیست و خیلی ها به دلیل قدیمی بودن مادربوردهاشون دنبال این cpu ها میگردند .......
4670 که از 9600 ضعیفتره .........
دوست من شما که خودت AMD باز هستی از شما بعیده که گرافیک Gforce پیشنهاد بدی همه میدونن که amd خوراکش ATI هست البته ناراحت نشید ها من باب تذکر بود.![]()
مادربرد من cpu ای که میگین ساپورت میکنهچون این cpu از نوع am2 هست و تو بازار دیگه از این سری نیست و خیلی ها به دلیل قدیمی بودن مادربوردهاشون دنبال این cpu ها میگردند .......
4670 که از 9600 ضعیفتره .........![]()
دوست من چون سیستمم amd هست دلیل بر این نمیشه که amd پیشنهاد کنم...
توی هر رنج قیمت برتری با یکی از اوناست هر چند الان amd و ati خوش قیمت تره و p/p بهتری داره.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)