اگه مثل همین مدل هست
از این مدل ic برای فلش دستگاهای ----- استفاده میشه ظرفیت واقعیشم 2 مگا بایت هست
بندازید دور خودتونو خسته نکنید 2 مگابایت کجا 32گیگ کجا عجب بیشرفهایی پیدا میشه
Macronix 29LV160CBTC-70G = 2 MB FLASH
اگه مثل همین مدل هست
از این مدل ic برای فلش دستگاهای ----- استفاده میشه ظرفیت واقعیشم 2 مگا بایت هست
بندازید دور خودتونو خسته نکنید 2 مگابایت کجا 32گیگ کجا عجب بیشرفهایی پیدا میشه
Macronix 29LV160CBTC-70G = 2 MB FLASH
درسته ، تقریبا همینه ! اما اگه 2 مگابایته پس چرا میتونم توش 22 گیگا فایل بریزم؟ بعد از اینکه جدا میکنم و دوباره وصل میکنم.حجم فایل رو همون 22 گیگا نشون میده. اما فایل مخفی شدس انگار..
در واقع سر ویندوز رو کلاه میزارن هیچ عمل کپی انجام نمیشه فقط آدرسها ذخیره میشن بعد شما فکر
میکنید کپی شده
کاری نداره شما در ویندوز 7 با فرمت ext فرمت کنید بعر 100 مگابایت توش فایل بریزید بعد دباره روی هارد کپی کنید
اقا راحتت کنم.
توی اینکه فلشت تقلبیه شکی نیست. من 120 گیگ؛ 32 و 65 و بالاترش رو هم دیدم که 5 هزار تومنه.
شاید جایی چیزی رو ارزون بدن ولی زیر قیمت کارخونه ی اصلی که نمیدن. آخه کجای دنیا فلش 32 گیگ میده 5 دلار؟؟؟؟
یعنی سیستم شما توش 32 گیگ کپی میکنه ولی اصلا هیچ چیزی توش کپی نشده. بلکه یه حجم الکی از یک حجم الکیه دیگه کم میشه تا شما فکر کنی واقعا خبریه.![]()
چیز جالب دیگه که من دیدم این بود که برای شیره مالیدن توی ظرفیت گاف داده بودند و ظرفیت رو بر اساس SI حساب کرده بودند و ظرفیت فلش دقیقا همون مثلا 64 گیگابایت بود.همه میدونند که هارد و فلش و اینها چون هر گیگابایت رو 1000 مگابایت حساب میکنند و ویندوز 1024 مگابایت؛ به خاطر همین ظرفیت نمایش داده شده باید کمتر از ظرفیت واقعی باشه در صورتیکه توی بعضی از این فلشها اینها با هم برابرند!!!
![]()
در کل این فلش ها فقط به یک درد میخورند. که اگر روزی یک فلش اصلی خریدین و خواستین براش یک قاب یدک داشته باشید از این فلشها استفاده کند.![]()
سلام
من 50 تا فلش 500 گیگ ترانس گرفتم تو هر کدومشون اطلاعات میریزم وقتی فلشو میکشم بیرون دوباره میزنم فایلا دمیج شدست و بالا نمیاد....
500 هزار ضرر رکردم..... یکی کمک کنه لطفا......
با ویندوز xp مشکل داشتم چون فرمت exfat اجرا نمیکرد رفتم از ماکروسفت پچشو گرفتم الان تو ویندوز xp میتونم فایل بریزم داخلش و بردارم اما فایلا رو دمیج میکنه...
بازشم کردم... قیر نداره....![]()
تمام فلشهاتون تقلبیه.سلام
من 50 تا فلش 500 گیگ ترانس گرفتم تو هر کدومشون اطلاعات میریزم وقتی فلشو میکشم بیرون دوباره میزنم فایلا دمیج شدست و بالا نمیاد....
500 هزار ضرر رکردم..... یکی کمک کنه لطفا......
با ویندوز xp مشکل داشتم چون فرمت exfat اجرا نمیکرد رفتم از ماکروسفت پچشو گرفتم الان تو ویندوز xp میتونم فایل بریزم داخلش و بردارم اما فایلا رو دمیج میکنه...
بازشم کردم... قیر نداره....![]()
شک نکنید. داشتن IC قیری ملاک نیست.
اصلا فکر نمیکنم Trancsend فلش 500 گیگ داشته باشه.
برو سایت ترنس و سریال چند تا از فلشهاتو وارد کن ببین اصلیه یا نه.
ولی شک نکن تقلبیه.
آره...تقلبی بودن....
سریالاشونو تست کردم.....
آقا فلش بالای 16 گیگ امکان تقلبی بودنش 60 درصده ... حواثتونو جمع کنید.
سلام
من فلاش 32 گیگ transcend و sony گرفتم. کامپیوتر خوب می شناسدش فرمت هم میشه. عکس و موزیک و ... هم می ریزم مشکلی نداره و از داخل فلاش هم اجراش می کنه. اما ویدئو که توش میریزم اجرا نمی کنه.
مثلا یه ویدئویی که کامپیوتر به راتی باز می کنه، تو فلاش که میره دیگه باز نمیشه و ارور میده. ارورشم تو عکس زیر می تونید ببینید
همونو از فلاش دوباره میریزم تو کامپیوتر هم بازم باز نمی کنه. یعنی یه بار که میره تو فلاش و میاد بیرون دیگه کار نمی کنه.
ضمنا اینم بگم که فلاشهارو از بانه برام اوردن![]()
من هم یه فلش 8 گیگ سونی دارم که وقتی فایل می ریزی توش هیچ مشکلی نداره ولی هنگامی که اون در می آرم و به یه کامپیوتر دیگه وصلش می کنم می بینم که هیچی توش نیست. البته قبلاً نشون می داد.
چند تا از این فلشهای تقلبی هم به دستم رسید. بررسی شون که کردم دیدم شماره سریال هم ندارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)