جالب بود. مرسی
جالب بود. مرسی
خواهش میکنم ....قابلی نداشت (-: !!!!
من در سايت gsmarena هر چي در مورد اين گوشي گشتم هيچ مطلبي ننوشته بود.
ميشه لطفا بگشن منبع خبري شما از كجا بوده؟
منبعو که ذکر کردم ، ایناها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی gsm arena چیزی پیدا نمیشه ولی خیلی سایت ها این عکسها و خصوصیات رو تائید کردن. سایت pocketnow.com اومده بررسی کرده گفته که این قابلیت ها تقریبا همه اش ممکنه و به واقع اگه اینطوری باشه معنی واقعی سلطان رو میشه باهاش حس کرد !
ظاهرا شایعه هستش ...
معمولا وقتی محصولی اعلام رسمی میشه توی ویکیپدیا معرفی میشه ...
هنوز اسمی از HD 3 برده نشده ...
♥
دیگه انقدر تو کف این specs که برای این غول بی شاخ و دم مطرح کردن بودم که چند شب پیش خوابش رو دیدم ! جلسه ی anounceاش توی خونه ی یکی از آشنایان بود, خبر خوش این که cpu اش 1.5 هستش !![]()
ولی نه, جدای از شوخی, یه صفحه برای اولین بار راجع به این گوشی پیدا کردم, البته خیلی خیلی اطلاعاتش ناقصه, ولی خوب, باز هم یه خبری هست ! طراحی که همون touch hd هستش, فقط دکمه ها دست کاری شده (برای wp7 ). نوشته 1.3GHz و صفحه همون صفحه ی hd2. به نظرم خیلی مسخره است اگه باز هم با همون صفحه بده. الان droid رو داره با amoled میزنه, دیگه واسه گوشی به اسم hd, صفحه tft خیلی مسخره است ... البته نظر شخصیمه.
لینک gsm :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
عجب گوشی قدرتمند و فوق العاده ایه هم از نظر پردازنده و هم از نظر امکانات سخت افزاری واقعا که شرکت HTC بهترین گوشیهارو تولید میکنه به نظر شما قیمتش چنده؟
طبق معمول با قیمتی نجومی وارد بازار عجیب و غریب ایران میشه. حدود 1200 بعد کم کم به قیمت واقعا خودش نزدیک میشه تا روی 680 تومن ثابت بشه... چیزی که واسه HD و HD2 دیدیم که اینطور بود...به نظر شما قیمتش چنده؟
ولی واقعا گوشی کامل و غولی هست. پاینده htc
به نظر شما این گوشششششیه؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)