ظاهرا داوراي اونوري خرجشون بالاست!
يا اينكه بعضيا زبونشونو متوجه نميشن!!
قضيه ديگه خيلي تابلو شده. بهتره ديگه تيمو بكشن بيرون!!![]()
ظاهرا داوراي اونوري خرجشون بالاست!
يا اينكه بعضيا زبونشونو متوجه نميشن!!
قضيه ديگه خيلي تابلو شده. بهتره ديگه تيمو بكشن بيرون!!![]()
خوبه در بازی سپاهان و تراکتور گلی که زدید کلا خطا بود و داوری به نفع شما بود حالا شما چقدر پول داده بودید؟
بهتره با کنایه و از روی تعصب حرفی زده نشه
به نظر من یه خبرهایی توی باشگاه هست چون اصلا بازیکن های سپاهان اصلا اونطوری که در لیگ داخلی بازی میکنن در لیگ آسیا بازی نمیکنن
اگه این بازی رو مخصوصا نیمه اول رو دیده باشید متوجه میشید چی میگم
انشااله که ژنرال به زودی به خودش میاد و نتیجه میگیره به امید خدا ...
شما اگه فردوسي پور رو نداشتين چي كار مي كردين؟
خوبه هر چي صحنه مشكوك داشت رو نشون ندادن و فقط اوني كه به نظر پنالتي نمي اومد نشون دادن...
20 دقيقه قبل از گل در جايي از مستطيل سبز خطايي ميشه... فردوسي پور هم ميزنه دور تند شماها فكر مي كنين از همون جايي كه خطا شده يه ضربه زدن رفته تو گل... شايدم فكر مي كنين بعده خطا همه خشكشون زد و باعث شد تراختور گل بزنه...![]()
من با شما بحثی ندارم
خوشبختانه همه دیدن ومشخص هست
واسه شما کلا همه چیز دروغ هست از SMS نود گرفته تا آخرین بار که تماشگران تراکتور لیزر انداختن
این قضیه داوری هم خیلی مضحک شده !!! جدا فکر می کنید اگر تراکتور 3 تا گل بزنه به سپاهان آنوقت همه داوری ها عادلانه خواهد بود !!! نخیر آنوقت هست که همه تعجب می کنند![]()
به نظر من تمامی این مسائل برمی گرده به مصدومیت عمادرضا و بی دقتی های توره مخصوصا بازی اول و دوم.
من به فرودسی پور و ... کاری ندارم ، اما انصافا اون کارشناس اون هفته خیلی مشنگ بود !شما اگه فردوسي پور رو نداشتين چي كار مي كردين؟
خوبه هر چي صحنه مشكوك داشت رو نشون ندادن و فقط اوني كه به نظر پنالتي نمي اومد نشون دادن...هرچی میگفت میگفت نه من خطلئی نمیبینم حتی خود فردوسی پور هم خندید و اعتراض کوچولو هم کرد ! تو کل بررسی های داوری اون هفته ایشون خودشون هم نفهمیدن چی گفتن !
من نميدونم اينجا اصلا بحثي از تراكتور بود كه بعضيا اونو پيش ميكشن؟
اگه ميخواين كه تاپيك زودتر بسته شه و بيشتر از اين آبروي خيليا نره، روش ها و اشخاص كارآمدتري هم هستن!![]()
قلعه نویی در لیگ ایران بی رغیبه...ولی نمیدونم تو آسیا چرا اینقدر ضعیفه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)