بابا 207 تا بیاد ....................... . 206 و سورن بهتره .
بابا 207 تا بیاد ....................... . 206 و سورن بهتره .
چرا اينقد همه با توليدات جديد مخالفت ميكنن؟ بابا بلاخره بايد مردم از يه جايي ماشين جديد بخرن تا معلوم شه خوبه يا بد ديگه
حالا ديگه چندتايي اين وسط موش آزمايشگاهي ميشن ولي ديگه اون بستگي داره كه سالم بمونن يا نه ولي خب توليدات جديد هم بلاخره ضمانت داره و الكي كه نيست
و اينكه ادم يه ماشين جديد بندازه زير پاش همه جلبش ميشن ديگه ، به درد همه چي ميخوره
207 جدا از كيفيتش و .. كه هنوز خبري نيست ازش از لحاظ جديد بودن و قشنگي خوبه حالا ديگه موتورش و ساير رو بايد صبر كرد ببينيم چي از آب درمياد .يه وقتم شايد ديدي مثه مينياتور آلوده از آب درومد :ذي
ای بابا شما چقدر خوش خیالین ....
207 i کجا بود ؟!!!
این از ابتکارات و نبوغ مهندسان وطنیه که 206 پلاس رو یه فیس لیفت جانانه کردن و به عنوان پژو 207 در اختیار هم وطنان عزیز قرار دادن !!!
نقل قول از یک استاد دانشگاه :
مدیر عامل ایرانخودرو گفته ما برای جلوگیری از هدر رفتن ارز و رسیدن به قیمت تمام شده کمتر در محصول مورد نظر کمی تغییر ایجاد کردیم !وی با بیان اینکه ابعاد و اندازه فاصله محورهاي پژو207آي با پژو206 انطباق داشته، ولي با پژو207 نميخواند، خاطرنشان كرد: به عنوان مثال فاصله دو محور در خودرو پژو 207 واقعي 2590 ميليمتر، اما در پژو 206 برابر با 2443 ميليمتر است و فاصله دو محور اعلام شده براي پژو207آي نيز 2443 ميليمتر و منطبق با پلتفرم پژو206 است.
(دقت کنید که بر اساس عقل و منطق اینجا منظور محصول مورد نظر پژو 206 است !)
اگه ماشین مجردی! میخوای 206 یا ورنا
اگه ماشین متاهلی ! میخوای سورن فول آپشن
Last edited by delphidark; 27-03-2010 at 13:12.
206 که دیگه مال دوره ناصرالدین شاه قاجارهاگه ماشین مجردی! میخوای 206 یا ورنا
میخوام جدید باشه..
ولی خدایش امکانات 207 خیلی خوب گزارش شده تو سایت ایران خودرو ابته اگر چاخان نباشه![]()
بهترین گزینه 206 تیپ 5 هست
چون
کوچک هست و جا پارک زیادی نمی خواد
قدرت موتورش مناسبه
مصرف سوختش پایینه
امکانات خوبی داره
و.. .
این 207 i یه خودرو استاندارد نیست طول محور چرخهاش با قدرت موتورش و حتی با شاسیش همخونی نداره
از نظر ایرودینامیک مشکل داره
آپشن هاش هیچکدوم فابریک پژو نیست (از این نظر وضعش از 206 هم بدتره !)
به نظر من این هم یه افتضاحی خواهد بود مثل rd !
فقط به درد کسایی میخوره که عقلشون تو چشمشونه !....
به نظر من حیفه پولتو بدی ایرانخودرو !
یه ماشین دست دو سرپا بعضی وقت ها از همه چیز بهتره ...
یه زانتیا کاملا سالم رو میتونی زیر 20 پیدا کنی و سواری بهت میده که دیگه اسم 206 و 207 یادت میره !
البته یکم هزینه نگه داریش بالاست
به نظر من 206 هاچ بک گزینه خوبی برای شما هستش اما اگه ملاک شما کمیاب بودن باشه و خودتون بپسندید 207 گزینهسلام
من واسه خودم میخوام یک ماشین خوب و شیک بگیرم برای رفتن تا دانشگاه و..تا 18 هم بودجه دارم حالا از شما اساتید میخوام نظراتتونو بگید..همرا با دلیل
خودم نظرم روی 207 است.بدلیل اینکه فعلا کم یاب است.
ممنونم
3-207
4-فولکس گل
5-ال90
6-ریو
جز اینا دنبال چیز دیگه نرو که پشیمان خواهی شد اینا اولویت بندی و کارشناسی شده هستش
قیمتش حدودا چنده ؟ نوش تو بازار موجوده؟4-فولکس گل
یکی از دوستام یک سورن نو خریده بو یکم با هاش رفتم خیلی عالی بود هم قشنگه هم پر قدرت..شرایط فروشش هم عالی..
پارس که از سورن قشنگتر و اسپرت تره...
در کل 206 امتحانشو پس داده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)