سلام
نميگم كه مسي بده چون واقعا" بازكين عاليي هستش
ولي من از رونالدو بيشتر خوشم مياد
حالا هركسي يك سليقه اي داره
باتشكر
باي
سلام
نميگم كه مسي بده چون واقعا" بازكين عاليي هستش
ولي من از رونالدو بيشتر خوشم مياد
حالا هركسي يك سليقه اي داره
باتشكر
باي
مسی با اون سرعتش تو زمین همرو جا میزاره
واقعا یه بازیکن خوبیه ولی باید چند سال دیگه گفت که بهترین بازیکن تاریخ هست یا نه
مسی معتقد است که او به فتح جام جهانی نیاز دارد تابتواند خود را جزو برترین بازیکنان تاریخ دنیا بداند.
سایت گل - لیونل مسی در حالی که تنها 22 سال سن دارد، اکنون با بزرگترین اسطوره های دنیای فوتبال مقایسه می شود و خیلی ها او را بهتر از دی استفانو، پله، کرایوف و مارادونا می دانند ولی خود مسی معتقد است که یک بازیکن زمان مبدل به اسطوره می شود که افتخاری بین المللی را کسب کرده باشد.
مسی در صحبتهایی که در روزنامه ال موندو منتشر شده، گفت:« برای اسطوره بودن، باید در جام جهانی به قهرمانی رسیده باشی.»
مسی در ادامه صحبتهایش با برشماری عناوین قهرمانی ای که کسب کرده است گفت:« من 22 ساله هستم. همه چیز به سرعت اتفاق می افتد و من باید آرامشم را حفظ کنم.»
مسی با فروتنی همیشه اش و بدون آنکه اجازه دهد که موفقیتهای پی در پی باد در سرش بیندازد، ستاره شماره یک رنکینگ کاسترول است و در پایان صحبتهایش گفت:« این اتفاقات می افتد، چون چنین اتفاقاتی می افتد. من پیش از شروع بازی به این مسائل فکر نمی کنم و مهمترین نکته برای من خواستن موفقیت است.»
2010/3/24کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این با 22 سال کل فوتبال دنیا را فتح کرده ما تو 22 سالگی دنبال تقلب تو امتحان های اخر ترم بودیم ای خدا
من اون روزی که دوتا گل زد وپیراهنش را در اورد روش نوشته بود سندروم ایکس ازش خوشم اومد گویا خودش هم یک بیماری مشابه در بچه گی داشته
حالا بازیکن های ما گل میزنن تو زیرپیراهنیشون چی مینویسن![]()
Last edited by masoudtr; 24-03-2010 at 15:04.
Zinadine Zidane
Last edited by 10; 26-03-2010 at 00:40.
تکراری شد ...
Last edited by 10; 26-03-2010 at 00:41.
یعنی این بچه کوچولو رو با بازیکنایی مثل زیدان و مارادونا مقایسه میکنید؟؟؟؟
واقعا اگر مسی بهترین بازیکن تاریخ قراره بشه
باید مارداونا اونجوری خون جگر میشد تا آرژانتین بره جام جهانی؟؟
اگر ژاوی کنار مسی نباشه هیچ کاری از دست مسی برنمیاد
یعنی صرفا درخشش تو بهترین تیم جهام با حضور قویترین بازیکنا ملاک برای بهترین بازیکن جهان بودنه؟
پس چرا این اسطوره شما تو تیم ملیش هیچ کار نمیکنه؟
چرا هیگواین موفقتر از اونه(تیم ملی)؟
فکر میکنید اگر مسی تو تیم دیگه ای هم بود همینقدر موفقیت نصیبش میشد؟
زیدان که به تنهایی تیمش رو به فینال رسوند چی میشه پس؟
فکر میکنم هرکس بازی برزیل و فرانسه رو به یاد بیاره متوجه میشه کی بهترین بازیکن تاریخه
پله: کریس در جام جهانی بهتر از مسی خواهد بود پادشاه فوتبال برزیل معتقد است که مسی هنوز راه درازی برای درخشش در ترکیب تیم ملی کشورش دارد و به نظر او کریستیانو رونالدو و روبینیو درخشان ترین ستاره های حاضر در جام جهانی خواهند بود.پله با احترام به تمام تیمهای شرکت کننده انگلیس و آرژانتین را مدعیان اصلی قهرمانی در جام جهانی می داند.
پس از آنکه این روزها بسیاری مسی را برترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیا می دانند، پله، اسطوره فوتبال برزیل فرصت را غنیمت شناخته تا نظرش در این رابطه را اظهار کند. او معتقد است که درخشش مسی در ترکیب تیم کاتالان هیچ تضمینی برای آنکه مسی در رقابتهای جام جهانی، برترین بازیکن آفریقای جنوبی باشد نیست.
از نظر پله، ستاره آرژانتینی هنوز راه درازی را برای خلق شگفتی در ترکیب آلبی سلسته پیش رو دارد. پله در صحبتهایی در این رابطه گفت:« نمی توانیم بگوئیم که به عنوان مثال، مسی، برجسته ترین بازیکن جام جهانی خواهد بود. او بازیکن بزرگی است که در ترکیب تیم بارسلونا رویایی عمل می کند ولی زمانی که در ترکیب تیم ملی آرژانتین روانه میدان می شود،آن برآیند همیشگی را ندارد.»
از نظر پله، کریستیانو رونالدو و روبینیو می توانند ستاره های جام جهانی 2010 لقب بگیرند. اسطوره فوتبال برزیل ادامه داد:« کریس بازیکنی خارق العاده است و روبینیو نیز به روزهای اوجش بازگشته و هر دوی این بازیکنان شرایط لازم برای درخشش در جام جهانی و مبدل شدن به یکی از برجسته ترین بازیکنان حاضر در این رقابتها را دارند.»
البته پله با اطمینانی که به بازی روبینیو دارد، بازی کاکا را نیز مورد آنالیز قرار داد و گفت:« برای فوتبال دوستان، فوتبال روبینیو شادتر است و توجه بیشتری را به خود جلب می کند.اکنون برای برزیلی ها بسیار مهم است که کاکا از نظر شرایط فیزیکی آماده و خوب باشد.»
اسطوره فوتبال برزیل در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که برزیل و اسپانیا جزو مدعیان حضور در جمع 4تیم برتر هستند ولی انگلیس و آرژانتین، از شانس بیشتری برای قهرمانی در این رقابتها برخوردارند. اودر بخش پایانی صحبتهایش گفت:« در حال حاضر آرژانتین چندان خوب نیست ولی باید به آنها احترام گذاشت، چرا که آرژانتین عادت دارد که در جام های جهانی شرکت کند و انگلیس هم تیمی قدرتمند و توانا را در اختیار دارد.»
------------
هنوز در اینکه مسی بهترین بازیکن حال حاضر فوتباله هم تردید وجود داره
خیلی بالاش گرفتید دیگه
خوب شد شما زیدان جوان رو ندیدید. بهتون می گفتن جز بهترین های فوتبال خواهد شد حتما بهش فحش می دادید. زیدان 21 ساله نه تنها در تیم ملی فرانسه جایی نداشت بلکه فرانسه اون زمان در مقدماتی حذف شد و حتی به رقابت های جام جهانی نرسید. باشگاهی مثل بلکبرن (که البته قهرمان لیگ برتر انگلیس شده) هم زیدانو نمی خواست. سال 96 یعنی در 24 سالگی هم قیمت زیدان 3 میلیون یوروی اون موقع بود اما میلان تمایلی به خریدش نداشت.
حالا مسی 21 ساله که بارها نامزد عنوان بهترین بازیکن اروپا و جهان شده و 22 ساله که هر دو عنوان رو برده در نظر بگیرید. دو قهرمانی چمپیونز لیگ و آقای گلی, قهرمانی های لالیگا, قهرمانی باشگاه های جهان, قهرمانی جام جهانی جوانان, مدال طلای المپیک و ... بماند.
برزیل-فرانسه هم یعنی مسی 4 سال دیگه و جام جهانی بعدی. هر چند به نظر من در مراحل اصلی همین جام جهانی حرکاتش رو خواهید دید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته فقط نظر کارشناس ها نیست و خود مارادونا تاکید میکنه که مسی جانشینش هست. حالا شما از طرف مارادونا صحبتی دارید بحث دیگه ایه.
His playing style and ability have drawn comparisons to football legend Diego Maradona, who himself declared Messi his successor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nw_nk; 25-03-2010 at 13:39. دليل: تکمیل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)