شاید توی بعضی از شهرها، (مثل شیراز یا اصفهان که این دوستانمون میگن)، سرویس دهی خوب باشه، ولی توی تهران (که پایتخت ایران هست)، وضعیت قرمزه. خود من به عینه دیدم که پشتیبانی، مشتری خودشو لجن مال کرد. چندین و چند بار هم این کار رو کرد. (پشتیبانی 24 ساعته ای که با مردم اینطوری رفتار می کنن، به چه دردی می خوره ؟) - البته ما توقع نداریم که ما رو نوازش کنن، ولی لااقل درست جواب بدن.
این از نحوه ی برخورد... راجع به دروغ هم اینو بگم که اینا وقتی میخوان ADSL رو وصل کنن، اولش میگن ما بعد از 2 الی 3 هفته این کار رو انجام می دیم. باز هم شاهد این بودم که بعد از 3 ماه، آقایون اومدن اینترنت دوستام رو راه انداختن. حالا من از شما می پرسم، اسم این کار دروغ نیست؟ آیا 3 ماه (در مقایسه با وعده ای که میدن) واقعاً مدت زمان زیادی نیست؟ اون هم نه یک بار، نه دو بار. خب، چرا از اول به ملت، راستش رو نمیگن؟ این هم از این ...
راجع به سرعت هم بهتون بگم که ، یه روز خوبه، یه روز بده. حتی Page های معمولی هم به سختی باز می کنه، چه برسه به اینکه بخوایم چیزی دانلود کنیم.
تمام دوست ها و فامیل های من که از شاتل سرویس گرفتن، پشیمون شدن. ولی اونهایی که از شرکت های دیگه مثل داتک یا صبانت سرویس میگیرن، تا الان راضی بودن.
راجع به قیمت مودم ها بگم که قیمت های واقعی این مودم ها، این چیزی نیست که اینا دارن میفروشن (مودمی که 59 هزار تومن دارن میفروشن، ارزش واقعیش 20 هزار تومنه)
+ADSL2 هم که روی این خط های ذغالی جواب نمیده و فقط یک بهانست برای جذب مشتری. اگر هم بخواد تاثیری بذاره، خیلی خیلی ناچیز هست.
در نهایت این رو بگم که شاتل یه زمانی خیلی خوب بود، ولی به مرور زمان، خودش رو خراب کرد.