کلا اسپیکرهای 5.1 به پلیر هم وصل میشه ولی اگه این خصوصیت رو داشته باشه خیلی توپ میشه:
AUX 5.1 Input
کلا اسپیکرهای 5.1 به پلیر هم وصل میشه ولی اگه این خصوصیت رو داشته باشه خیلی توپ میشه:
AUX 5.1 Input
مثلا تو کریتیوها دو مدل Inspire T6200 و SBS A500 هیچکدومشون مشخصاتشونو که میخوندم Auxiliary-In نداشتند یعنی نمیشه به پلیر وصل کرد ؟
Auxiliary-In چی هستش ؟ چه تاثیری داره ؟
قیمت Inspire T6200 رو میدونید ؟
منکه نگفتم حتما ورودی دیجیتال داشته باشه.گفتم که اگه ورودی دیجیتال داشته باشه خیلی توپ میشه.کلا وقتی صدا به صورت دیجیتال منتقل میشه کیفیت بهتری داره ولی اگه نداشته باشه هم ایراد نداره.
شما اگه یه اسپیکر 5.1 بگیری در صورتی که پلیرت خروجی آنالوگ داشته باشه به اسپیکرت وصل میشه و مشکلی نداره.حداقل توی مدلایی که من دیدم اینجوری بوده.
البته این موضوع نگرانی نداره،شما از هر جا میخوای خرید کنی قبلش یه سوال هم در این مورد بکن.
Last edited by mr_rayan; 24-03-2010 at 23:15.
قیمت Inspire T6200 رو الان نمیدونم.جدیدا قیمت نگرفتم.ولی بعید می دونم زیر 120 یا 30 باشه.با توجه به کارایی و مشخصاتش باید همین حدودا باشه.
ممنون از پاسخهاتون
من اون رو سوال پرسیدم نه اینکه اشکال گرفته باشم
پس Auxiliary-In ورودی انتقال صدا بصورت دیجیتال هستش درست متوجه شدم ؟
اشتباه نکن منظور از خروجی 5.1 همون اپتیکال یا نوری و کواکسیال هست بهتره یوزر منوال دستگاه رو دنلود کنی و پشت دستگاه را ببینی و از وجوده فیش ها اطمینان حاصل کنی
خب باید توی مشخصاتشون چی نوشته باشه که قابلیت اتصال اسپیکرهای pc رو داشته باشند ؟
من رفتم تو مشخصات این دو ویدئو تو سایت ال جی نوشته بود
Video out - Composite
Yes
Video out - Component RCA type(Y/Pb/Pr)
Yes
فکر کنم اینا باشه حالا این قابلیت رو دارن ؟
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینایی که شما نوشتی مربوط به خروجی تصویره.یه عکس از پشت دستگاهت نمیتونی بندازی.اگه ببینم بهت میگم.
راستش من هنوز 9650 یا 9750 رو ندارم فقط قصد خریدشونو شاید برای بعد تعطیلات داشته باشم
متاسفانه تو سایت ال جی هم جز یه تصویر کلی ازشون تصویرهای دیگه ای رو نگذاشته
من لینکشو گذاشتم که مشخصات کاملشو نوشته اگه میتونید یه نگاهی بندازین آخه من نمیدونم این خروجی به لاتینش ، منظور کدومش میشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نگاه کردم.توی اینجا که هیچ اشاره ای به این موضوع نکرده.
توی سایت ایرانش هم نگاه کردم.توی اونجا نوشته با خروجی 5.1 ولی رنگ این نوشتش مشکیه.رنگ بقیشون قرمزه.نمیدونم منظورش چیه.
دفترچه راهنمارو از سایش دانلود کن یه نگاه بهش بنداز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)