سلام
دوست عزیز ....واقعا من منظور این همه انحراف از حرفم رو نمی فهمم
اگر دقت کنید تیتر سه لینک را گذاشتم.
فقط لینک اول کامل در جواب سوالی بوده که شما در پست پنجم مطرح کردید سرتیتر لینک دوم "ابهام مراحل یادگیری" است و سرتیتر لینک سوم هم "رفع سایر ابهامات" است.
معمولاً افرادی که یکی از این ابهامات را دارند ابهات دیگر را هم دارند یا فوراً فردی آن بقیه را هم به انها تلقین میکند.
من خواستم (کما فی سابق و مثل همیشه) پست ام کامل باشد و کل ابهامات حال و آبنده را تا حدامکان جواب دهد تا سرورانی که واقعاً دنبال جواب سوالاتشان هستند و واقعاً میخواهند به حقیقت جوابهایشان برسند بتوانند جواب تمام سوالات و ابهاماتی که در ذهنشان است را یکجا و راحت بگیرند.
خیلی مشخص است که دو لینک بعدی ارتباط مستقیمی با پستهای شما نداشته، (مخصوصاً لینک سوم که تابلو است!)
====
ضمن اینکه آن تاپیک ها قبلاً نوشته شده نه الآن!
طبیعی است که بسته به شرایط آن تاپیک و در ان زمان جواب داده شده نه اینکه شما گمان کنید کل آن جواب الآن در همین لحظه و در قبال پست 5 شما تایپ شده.
شاید بسته به شرایط ان تاپیک کلی مباحث دیگر هم لازم بوده و مطرح شده باشد.
این هم فقط در جهت گفتن و سریع رد شدن و کوتاه کردن بحث بوده.
(((مثلاً وقتی در ان تاپیک من حرف از SyncLock میزنم به خاطر آن است که میدانم فوراً افراد دیگر (در آن تاپیک! نه شما یا سایر دوستان و سروران) خواهند امد و خواهند گفت VB9 دستور فلان را دارد و سخت است!
یا وقتی حرف از JIT میزنم در جو آن تاپیک است و بیان این مطلب که کدهای دات نت روی وب سایت و XBox و موبایل هم کار میکند
و...
)))
شاید If و Select Case و While فرقی نکرده باشد ولی 12 سال گذشته، پلتفرم پایه کلاً عوض شده ...این نکته رو رو هم بگم که زبان VBبه نظر من تو نسخه های بالاتر خیلی هم فرق نکرده
دستورات گرافیکی و کار با فایل ها کار با دیتابیس و...و... بسیار متفاوت و پیشرفته تر شده اند طوری که با بالاترین دانش گرافیکی GDI در VB6 نمیتوان یک خط در +GDI تحت VB9 رسم کرد.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من میگم تا زمانی که منبع کاملی برای ورژن های بالاتر نیومده
فرمایشاتی میفرمائید دوست عزیز!
یعنی 12 سال گذشته و همه بیکار نشسته اند! که محاسن و قابلیتهای شگرف برنامه های Windows98 را کشف و تشریح کنند؟
شما از MSDN آنلاین و آفلاین مرجع بالاتری میخواهید؟
شما از کتابهای Deitel & Deitel در برنامه نویسی آموزش بهتری میخواهید؟
و...
یا برای سوال جواب خود سایت مایکروسافت تالار گفتگو و انجمن خاص دارد در حالیکه برای نسخه های قدیمی هیچ انجمنی ندارد.
یا در سایتی مثل asp.net میتوانید فیلم های اموزشی طراحی تحت وب را پیدا کنید
و...
(((
من خودم حداقل حدود 5 کتاب با عنوان VB.Net در کتابخانه شخصی ام دارم و حداقل حدود 7 عنوان کتاب مرتبط با دات نت دارم که در آن از کدهای VB.Net هم استفاده شده مثل ADO.Net و ASP.Net و...
تازه اینها بجز حجم چندین برابری کتابی میشود که در طی 7 الی 8 سال گذشته از کتابخانه فرهنگسرای نزدیک منزلمان امانی گرفته و مطالعه کردم
....
در واقع اگر دنبال مطلبی باشید (مخصوصاً که رایانه ای هم باشد) با انبودهی از کتابها روبرو خواهید شد که نمیدانید کدام را انتخاب کنید.
خودمانیم، این انتشارات ها مثل سبز شدن قارچ کتاب رایانه ای چاپ میکنند!
)))
======
از کلیه دوستان و سروران عزیز عضرخواهی میکنم و موفق باشید.
![]()