صورت مساله و برنامه رو بزار ببینیم قضیه چیه!
صورت مساله و برنامه رو بزار ببینیم قضیه چیه!
چشم اما خواهش می کنم یکی کمکم کنه اینو باید 9 روز دیگه تحویل بدم.نمی خوام که برام بنویسید فقط گام به گام منو راهنمایی کنید بنویسمش.من دانشگاه هر چی برنامه تحویل می دادم دستی بود چون اون موقع سیستم نداشتم بلد نیستم ایراد برنامه مو پیدا کنم.اول کلاس ها رو با دوست نوستم بعد اومدم از مشتق استفاده کنم اما حالا برنامه که قبلا حداقل کار می کرد حالا نمی کنه
برنامه اول:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MIG; 01-04-2010 at 08:38.
برنامه دوم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MIG; 01-04-2010 at 08:39.
ممکنه یکی جواب منو بده
من کد زیر رو نوشتم اما خطا می ده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم خطاشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MIG; 03-04-2010 at 14:52.
من هنوز متنظرم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
خب برای اینکه دارین یه Node رو تو یه لیست پیوندی قرار می دین .
می خواین کدتون چیکار کنه ؟
می خوام یه لیست رو پیمایش کنه و تعداد اونو برگردونه.
بله حرف شما درسته ! به نظر شما باید در کلاس Listode تابع هایی برای get مقادیر محافظت شده بنویسم اگه اینطوره برای اینکه لینک رو برگردونه چی باید بنویسم و تو کد بالا چطور ازش استفاده کنم؟من کد زیر رو تو کلاس پایه نوشتم درسته به نظرتون؟خب برای اینکه دارین یه Node رو تو یه لیست پیوندی قرار می دین .
سلام
من قبلاً برای یک تاپیک دیگر یک نمونه list نوشتم، یک نگاهی بیاندازید شاید کمکی کند:
تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1006755647
در مفابل هر خطی که تغییر دادم اسم خودم رو نوشتم. خط هایی هم که اضافه بودند را کامنت کردم. از جمله overload کردن operator =
نیازی نیست که کلاس List از کلاس ListNode مشتق شود (ساختار داده برای نمایش لیست پیوندی)
همچنین نیازی نیست که کلاس Graph از کلاس List مشتق شود (ساختار داده برای نمایش گراف به صورت لیست های مجاورتی )
اما کلاس LA چون سر در نیاوردم که هدفش چیه چیزی نمی تونم بگم.
در تابع اصلی برنامه برای کلاس های لیست و گراف چند خط کد برای تست نمودن عملیات انها نوشتم.
نمونه خروجی کد های تست به صورت زیر است :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)