مرسی که پاسخ دادیداتفاقا من توی پرشین گیگ آپلود میکنم.4شارد هم چون امکان دوباره...شدنش هست......... ای کاش امکانش برای کاربرای عادی میسر میشد.بازم ممنون
مرسی که پاسخ دادیداتفاقا من توی پرشین گیگ آپلود میکنم.4شارد هم چون امکان دوباره...شدنش هست......... ای کاش امکانش برای کاربرای عادی میسر میشد.بازم ممنون
همین موبایلستانی که یکی از دوستان اشاره کرد اگه تعداد کاربراش بیشتر نباشه، همیشه تعداد افراد آنلاینش بیشتر از اینجاست با این حال همه می تونن آپلود کنن...سلام
ضمیمه کردن فقط برای همکاران و مدیران هست.
اگر قرار بود این همه کاربر فایل ضمیمه کنن با کمبود هاست مواجه میشد فروم/
اگر سایر فرومها کاربران معمولی میتونن فایل ضمیمه کنن اندازه اینجا کاربر آنلاین نداره.
موفق باشید
چیزه دیگه ای که باعث شده من با موبایلستان خیلی بیشتر حال کنم اینه که اونجا همه دنبال اینن که تعداد تشکر هاشون زیاد شه ولی اینجا همه دنبال اینن که تعداد پستشون زیاد شه ....![]()
متاسفانه مدیریت فروم محبوب شما دسترسی به لیست کاربرای آنلاین رو بسته !
ولی من پروفایل چند تا کاربر رو باز کردم ، آخرین فعالیت بعضی هاشون به 2 ساعت قبل برمیگشت .
این بازه زمانی که وقتی کاربر صفه رو میبنده تا چه مدت آنلاین نشون داده بشه از طرف مدیر تعیین میشه !
توی پی سی حدود 15 یا 20 دقیقه هست این مدت !
درمورد تشکر ولی حق با شماست .
حالا اگه این مدت کمتر بشه مشکلی پیش میاد؟این بازه زمانی که وقتی کاربر صفه رو میبنده تا چه مدت آنلاین نشون داده بشه از طرف مدیر تعیین میشه !
توی پی سی حدود 15 یا 20 دقیقه هست این مدت !آخه بعضی اوقات توی پروفایل یه نفر پیغام میذاریم فکر میکنیم هنوز آنلاینه تازه بعد از اینکه یه دور میریم و بلافاصله به پروفایلش برمیگردیم میبینیم 15-10 دقیقه قبل آفلاین شده.
هر چی بیشتر نشون بده به سرور بیشتر فشار میادحالا اگه این مدت کمتر بشه مشکلی پیش میاد؟ آخه بعضی اوقات توی پروفایل یه نفر پیغام میذاریم فکر میکنیم هنوز آنلاینه تازه بعد از اینکه یه دور میریم و بلافاصله به پروفایلش برمیگردیم میبینیم 15-10 دقیقه قبل آفلاین شده.
به نظر من یه حجم مشخص در حد کیلو بایت برای کاربران اگر گذاشته بشه با گمبود هاست مواجه نمیشید
دو اینکه شما کاربر زیاد دارید پس درامد بهتری از سایت های دیگه دارید پس لطفا سر کیسه رو شول کنید
یه حداقل فضایی برای کاربراتون بزارید
سلام
این ضمیمه کردن فایل مثه جریان لینکای فعالشونه![]()
نمیدونم دیگه چرا لینکارو فعال نمیکنن احتمالا...........
راست میگی لینک فعال که دیگه به کمبود هاست و .... مربوط نمیشه
حر چقدر حرف بزنیم تاثیر نداره گوش نمیدن میان تاپیک رو میبنند میرن و باز هم مثل همیشه جواب هایی که هزار سئوال رو بوجود میراه میدن که تکراری هم هست.
اینجا میخواهی سر کن باهاش نمیخواهی به سلامت هست(من نمیگم گنده ها میگن)
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
حر چقدر حرف بزنیم تاثیر نداره گوش نمیدن میان تاپیک رو میبنند میرن و باز هم مثل همیشه جواب هایی که هزار سئوال رو بوجود میراه میدن که تکراری هم هست.
اینجا میخواهی سر کن باهاش نمیخواهی به سلامت هست(من نمیگم گنده ها میگن)
اين حرفا چيه كار براي فعال ميتونن ضميمه كنن من كه ميتونم اما فقط تو بخش خودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)