ستاره پرتغالی از اینکه اینتر در این مرحله به مصاف تیمی صاحب نام نمی رود بسیار خوشحال است.
سایت گل - لوئیس فیگو نماینده اینتر در صحبتهایی از قرعه این تیم در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا که طی آن نرآتزوری می بایست مقابل زسکا مسکو قرار بگیرد ابراز رضایت کرده است.
فیگو در صحبتهایی در این رابطه گفت:« تو نمی توانی در این مرحله تیم بهتری را برگزینی و واضح است که اکثر تیمها، تیمهایی هستند که دوست داری از رویارویی با آنها اجتناب ورزشی، تیمهایی مثل بارسلونا و یونایتد. به نظر من مصاف با زسکامسکو به مراتب بهتر از صف آرایی مقابل بارسا یا یونایتد است.در مورد اینکه خوشحالم یا نه باید بگویم که بسیار خوشحالم که تیم ما در مرحله یک چهارم پایانی است. تمام تیمهای حاضر در این مرحله تیمهای بزرگی هستند و خوشحالم که به بارسا یا یونایتد نخوردیم.»
این ستاره پرتغالی در ادامه در مورد دیگر دیدارها گفت:« فکر می کنم که در این شرایط می بایست در مورد تیم خودمان فکر کنم. برای قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا می بایست در تمام دیدارها به پیروزی رسید.»
فیگو ادامه داد:« اکنون تنها تیمهای قدرتمند در گردونه رقابتها باقی مانده اند و زسکا مسکو هم تیم قوی ای است. البته ما از قرعه تیممان واقعا راضی هستیم و در انتظار دو دیدار تماشایی خواهیم بود. عادلانه است که خود را مدعی صعود به دور بعدی بدانیم. هر چند که مطمئنم که دو بازی بسیار سخت را پیش رو خواهیم داشت ولی اینتر توانش را نشان خواهد داد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/3/19