تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 91

نام تاپيک: مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان اروپا / بارسا - آرسنال / بایرن - منچستر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حالا هم آرسنال و بعدش بازم اینتر.
    فوتبال غیر قابل پیش بینیه
    همونطور که هیچکی فکرش و نمیکرد چلسی از اینتر بخوره اونم تو زمین خودش !
    خدارو چه دیدی شاید آرسنال تونست بارسلونا رو بزنه
    خودم طرفدار آرسنالم ولی می دونم کار آرسنال خیلی سخته ! هیچوقت نمیشه صد در صد گفت یه تیم برنده خواهد شد

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پدر سسک: بارسا-آرسنال، دیداری جذاب

پدر سسک فابرگاس بازیکن کاتالان آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که پیش از انجام مراسم قرعه کشی آرزوی رویارویی دو تیم را در سر می پروراند.

سایت گل - پس از انجام مراسم قرعه کشی دیدارهای مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، اولین واکنشی که برروی وب سایتهای خبری اسپانیایی منتشر شد، واکنش فرانسسک فابرگاس، پدر سسک به رویارویی دو تیم آرسنال و بارسلونا بود.

او در صحبتهایی در مورد مصاف بارسا و آرسنال در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا گفت:« دیدار حذفی جذابی خواهد بود. دیداری بسیار هیجان انگیز بین دو تیم که ایده بسیار شفافی از بازی فوتبال دارند، دو تیمی که طرفدار ارائه بازیهای باز هستند. من پیش از این آرزو می کردم که دو تیم آرسنال و بارسلونا در این مرحله مقابل هم قرار بگیرند.»

پدر سسک در پایان صحبتهایش در مورد حضور پسرش در ورزشگاه نوکمپ در یکی از دیدارهای این مرحله گفت:« فوق العاده است. این اتفاقی است که ممکن است رخ دهد و با هیجان فراوانی دنبال خواهد شد.»

جذابیت این ماجرا به این دلیل است که سسک فابرگاس، بازیکنی کاتالان است و پیش از پیوستن به آرسنال، در تیم پایه ای بارسلونا توپ می زده. اکنون هم سران تیم قهرمان اروپا، تمایل زیادی به بازگرداندن سسک به رختکن تیمشان دارند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/19

آخر بارسا میخوره به پست منچستر
    بارسلونا که همین فینال قهرمانان قبلی به منچستر (قهرمان سابق) خورد. نتیجه اش رو هم دیدیم. الان دیگه باید بگید منچستر آخر سر به بارسلونا (قهرمان فعلی و صدرنشین رنکینگ) میخوره. دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بنظرم غیرمنتظره ترین و سخت ترین تیم بوردو هستو میتونه جزو 4 تا باشه
    منچستر راحت بایرن رو نابود میکنه
    ارسنال تو نیوکمپ حرفی واسه گفتن نخواهد داشت مگر اینکه تو امارات کاری کنه که بنظرم بعید..
    زسکا حریف سختی نیست و اینتر احتمالا جزو 4 تا هستش....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من كه ميگم امسال گوارديولا نميتونه جامي بدست بياره حالا بشينيد نگاه كنيد
    امسال هم قهرمان اروپا نميشه

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

داداش امسال جام ماله یونایتده !!! فینال هم همون فینال قبلی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من طرفدار بارسا هستم ولی بعدش از اون دوست دارم بوردو قهرمان بشه. ولی منچستر فکر کنم جزو 4 تیم هم بره هنر کرده. البته با اون خشنی که منچستر بازی میکنه احتمالا بازی رفت بازیکنانی مثل روبن یا ریبری رو بدجور مصدوم می کنه تا بازی برگشت کارش راحت بشه کلا بازیکنان منچستر به جز فوتبال ورزشا دیگه هم خیلی خوب بلدن!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ارسنال تو نیوکمپ حرفی واسه گفتن نخواهد داشت مگر اینکه تو امارات کاری کنه که بنظرم بعید..
    نظرات متعصبانه جوابی نداره.

تنها نگرانیه من در حال حاظر پلاتینیه........

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1- هونی که دوست داشتم، خودم فکر میکردم به بایرن میخوریم ولی اینو بیشتر دوست دارم.
    دو تا از تیمهایی که قشنگترین بازیه شناور رو ارائه میدن با هم افتادن.

2- حالا بزار برین مرحله بعد اون موقع.

3- موافقم، پارسال همه میگفتن اوج فوتبال اوج فوتبال ............ هیچی تو اون بازی ندیدیم.
    2- فوتبال غیر قابل پیش بینیه
    همونطور که هیچکی فکرش و نمیکرد چلسی از اینتر بخوره اونم تو زمین خودش !
    خدارو چه دیدی شاید آرسنال تونست بارسلونا رو بزنه
    خودم طرفدار آرسنالم ولی می دونم کار آرسنال خیلی سخته ! هیچوقت نمیشه صد در صد گفت یه تیم برنده خواهد شد
    1- چرا؟ حیف نیست؟
    2- نه. پیش بینی نتیجه از دید من نبود. فقط مسیر احتمالی رو گفتم.
    3- چیزایی که باید دیده میشد دیده شد. تقابل مسی و رونالدو, گواردیولا و فرگوسن و در نهایت بارسای رویایی و منچستر قدرتمند. کم ارزش داشت؟ قرار بود چی ببینید؟ حمله از این دروازه به اون دروازه؟ اینو که تو بسیاری از بازی های معمولی می شه دید. دیگه بارسلونا و منچستر یونایتد در فینال قهرمانان نمی خواست.

ولی چیزی هم معلوم نیست یه دفعه دیدین فینال آرسنال و بوردو شدش. ولی فقط اینو بدونیم دیگه گذشت که منچستر راحت فینال می رفت امسال خوابشو می بینه. اگه تازه بایرن هم ببره به بوردو احتمالا می خوره که بازیکنی مثل گورکوف که بوردو داره گور منچستر رو می کنه
    در مورد بارسلونا میشه گفت واقعا معلوم نیست. چون همواره باز و تهاجمی بازی میکنه و حیله تو کارش نیست. همین ممکنه باعث بشه یک تیم قوی اما ضعیف تر از بارسا حالا با بازی خیلی بسته یا ... نزاره نتیجه بگیره. اما مثلا در مورد منچستر نتیجه حرف اول رو میزنه. یادمه در بازی رفتش با میلان, با اینکه میلان 2 3 گل تو زمین خودش خورده بود و وضع بدی داشت اما بازم بازیکنانش هر از گاهی حرکات تکنیکی و تا حدی نمایشی انجام میدادن. اما بازیکنان منچستر با اینکه در خانه حریف جلو بودن فقط موثر و فیزیکی بازی می کردن و حاضر نبودن محض رضای علاقه مندان به فوتبال یک حرکت نیمه نمایشی انجام بدن.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اول از همه طرفدار یعنی تا لحظه آخر تیمشو حمایت کنه نه اینکه الان کم بیاره و بگه شاید و اما (منظورم دوستان ارسنالی هستن)
    فوتبال هیچ چیزش قابل پیش بینی نیست اونم در یه همچین سطحی
    شما بارسایی ها اینقدر مطمئن نباشید یه پای فینالید خابشو ببینید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فیگو: زسکا؟ از یونایتد یا بارسا که بهتر است

ستاره پرتغالی از اینکه اینتر در این مرحله به مصاف تیمی صاحب نام نمی رود بسیار خوشحال است.
    سایت گل - لوئیس فیگو نماینده اینتر در صحبتهایی از قرعه این تیم در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا که طی آن نرآتزوری می بایست مقابل زسکا مسکو قرار بگیرد ابراز رضایت کرده است.

فیگو در صحبتهایی در این رابطه گفت:« تو نمی توانی در این مرحله تیم بهتری را برگزینی و واضح است که اکثر تیمها، تیمهایی هستند که دوست داری از رویارویی با آنها اجتناب ورزشی، تیمهایی مثل بارسلونا و یونایتد. به نظر من مصاف با زسکامسکو به مراتب بهتر از صف آرایی مقابل بارسا یا یونایتد است.در مورد اینکه خوشحالم یا نه باید بگویم که بسیار خوشحالم که تیم ما در مرحله یک چهارم پایانی است. تمام تیمهای حاضر در این مرحله تیمهای بزرگی هستند و خوشحالم که به بارسا یا یونایتد نخوردیم.»

این ستاره پرتغالی در ادامه در مورد دیگر دیدارها گفت:« فکر می کنم که در این شرایط می بایست در مورد تیم خودمان فکر کنم. برای قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا می بایست در تمام دیدارها به پیروزی رسید.»

فیگو ادامه داد:« اکنون تنها تیمهای قدرتمند در گردونه رقابتها باقی مانده اند و زسکا مسکو هم تیم قوی ای است. البته ما از قرعه تیممان واقعا راضی هستیم و در انتظار دو دیدار تماشایی خواهیم بود. عادلانه است که خود را مدعی صعود به دور بعدی بدانیم. هر چند که مطمئنم که دو بازی بسیار سخت را پیش رو خواهیم داشت ولی اینتر توانش را نشان خواهد داد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/19

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •