انگار یه بازی ترسناکم ساخته؟درسته؟من تازه متوجه شدم![]()
انگار یه بازی ترسناکم ساخته؟درسته؟من تازه متوجه شدم![]()
اسم و يكمي اطلاعات از اون بازي ترسناك ميدي؟؟؟
حق با شماست!خب از تصوير بازي مشخصه كه دو بعدي و گرافيكش در اندازه هاي ME يا GOW نيست خب سطح بازيسازي ما ايراني ها فعلان همينقدره ديگه
از طرفي موضوع بازي هم مربوط به ايراني ها ميشه و فكر نكنم خارجي ها علاقه اي به بابا نوروز داشته باشند !
چه کسی ساخته؟!؟!انگار یه بازی ترسناکم ساخته؟درسته؟من تازه متوجه شدم![]()
داستان این بازی که نام آن شهر فراموش شده می باشد در یک شهر مفقود شده در ایران شکل می گیرد. شخصیت اول این بازی پسر جوانی است که به صورتی اتفاقی وارد این شهر می شود و ...این بازی از دید اول شخص می باشد.
به گفته شركت سازنده سناریوی این بازی که نوشتن آن مدت 3 ماه طول کشیده است طوری است که کاربر می تواند براحتی محیط ها و فضاهای ایرانی بازی را در آن احساس کند. این بازی که یک بازی اکشن ترسناک و کاملا به زبان فارسی می باشد و نیز سعی شده تا در آن از اسامی ایرانی برای محیط ها ، شخصیت ها و ... استفاده شود .
بازی شهر فراموش شده مانند تمامی بازی های هم سبک خودش علاوه بر مبارزات با دشمنان دارای معماهایی نیز می باشد که بر زیبایی آن می افزاید. همچنین این بازی از دید اول شخص می باشد.
همچنین می توانید تصاویر شهر فراموش شده را در لینک زیر ملاحظه نمایید:
به نقل ازp30news.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این بازی الان تو بازهره شما چطور خبر نداری؟
سیستم نسبتا بالایی هم میخواد![]()
نه متاسفانه خبر نداشتم
این بازی به گروه ما مربوط نمی شه
شرمنده اخه من تصویر بازی پسر عمو نوروز رو دیدم حالم یکم بهم خورد.گفتم یه روحیه ای به همه داده داده باشم![]()
مشکلی نیست
نظر هر کسی ارزشمنده
خیلی ها روی صورت کاراکتر نظر دادن که جالب نشده ما با وجود اینکه عوض کردنش کار سختی بود داریم این کار رو انجام می دیم
سعی می کنیم این بازی کیفیت خوبی داشته باشه
بازي جالبي بايد بشه ...
اميدوارم هميشه موفق باشيد تا صنعت بازي ايران هم پيشرفت كنه
خدا قوت![]()
شما انتظار داری که یه گروه کوچیک یه بازی مثل AC2 و بسازه؟؟!!همین که حاضر شدن بازی بسازن خیلی عالیه.
دست مریزاد!من که از مشتری های پروپاقرص بازی های دوبعدی هستم.با این جور بازی ها حال می کنم.حالا که ایرانیه 100 برابر علاقم بیشتر میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)