شما بهم بگيد اينا رو از كجا ميشه غير فعال كرد.. همين آپ ديتو وينو اينا...
بعدشم تو پست قبلي گفتم ؛ هر چقدر بخواد آپديت بشه ؛ ديگه نه اينقدر زياد اُونم تو چند روز و چند ساعت...!!!
شما بهم بگيد اينا رو از كجا ميشه غير فعال كرد.. همين آپ ديتو وينو اينا...
بعدشم تو پست قبلي گفتم ؛ هر چقدر بخواد آپديت بشه ؛ ديگه نه اينقدر زياد اُونم تو چند روز و چند ساعت...!!!
مرس بابت نرم افزار دانلود كردم ؛ طرز كارش چطوريه...؟
عكسي كه گرفتم از وضعيت خودم..!!!!
![]()
طرز کارش که مشخصه فقط برو option اول کیلو بیت رو بکن کیلو بایت(مگا بیت----->مگابایت) بعدش بستگی به کانکشنت داره اگه دستی کانکت نمیشی که همش هم تیک خورده باشه اشکالی نداره وگرنه باید یک گزینه رو انتخاب کنی.
گزارشهاش هم کاملا متنوعه ساعتی-روزانه- هفتگی- ماهیانه..... الا ماشا الله.
آپدیت ویندوز رو از قسمت system properties و قسمت automatic updates میتونید غیر فعال کنیدشما بهم بگيد اينا رو از كجا ميشه غير فعال كرد.. همين آپ ديتو وينو اينا...
پیش فرض فعال هست
برنامه های دیگه هم تو ستینگ خودشون هست یا از یه نرم افزار فایروال استفاده کنید
ولی این حجمی هم که مصرف شده خیلی بالاست میتونه دلایل دیگه ای داشته باشه
اشتباه شد جابجا خوندم
رفتم ؛ منظورتون اين بود كه اين بايد غير فعا ل بشه...؟ اينو كه مي دونستم ؛ اينقدر هنگ ِ اين قضيه هستم كه...
غير فعال بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــود ! .. مخم ديگه كار نمي كنه..!!!!!
احتمال داره که یکی مصرف کنه ولی همزمان بودنش ممکن نیست این عکسی که گذاشتی نشون میده چیزی مصرف نمیشه حالا اگه پسورد جدید رو توی مودم ست کردی یکی 2 بار مودمو خاموش روشن کن.
آقا 3 روز 500 مگ چیز طبیعیی هست اگر شما روزی 6 ساعت تو فروم ها گشت میزنید. شما دارید هر سری کلی تبلیغ و آواتار و ...... لود میکنید. من روزی 100-120 مگ مصرف دارم یعنی شما حدود روزی 40-60 مگ از من بیشتر مصرف میکنید.
دوست من ؛ يعني اينقدر تاثير داره فوروم ها كه حجم اين همه بره..؟
آره من گشن مي زنم تو فوروم ها ولي آخه اين همه حيجم بعيد مي دونم مصرف شه..!!!!
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
مرسي فربل جان.. اين كارم مي كنم... مرسي بازم...
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
آقا من برم فعلن بازي رو ببينم.. انگار داره خياباني فك مي زنه.. ديگه محشر شد همه چي امشب...
فقط كافيه چلسي ببازه..!!!!!!
چرا میگی ممکن نیست متاسفانه رو چند تا از سرویس دهنده های adsl میشه یا یک اکانت همزمان 2 نفر کانکت شد
واسه دانلود آپدیتهای ویندوز xp سرویس پک 3 اول برنامه زیر رو دانلود کن
Windows Updates Downloader
بعد از نصب برنامه این فایل رو دانلود کن که لیست کلیه آپدیت های ویندوز xp sp3 تا تاریخ 2010-03-11 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه بالا در واقع یک دانلودر واسه این لیست میباشد که با استفاده از اون میتونی فایلهای این لیست رو دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)