سلام
من تا امروز از win 7 32bit استفاده می کردم. امروز 64 نصب کردم. الان تو درایو c دو تا program files دارم،
program files و (program files (x86
lچرا اینطوریه؟ 32 بیتی ها تو اون x86 نصب میشه؟
سلام
من تا امروز از win 7 32bit استفاده می کردم. امروز 64 نصب کردم. الان تو درایو c دو تا program files دارم،
program files و (program files (x86
lچرا اینطوریه؟ 32 بیتی ها تو اون x86 نصب میشه؟
بله
x86 مال ویندوز 32 بیت هست که موقع نصب 64 بیت به این اسم تغییر نام پیدا کرده
نه عزیزم درایو c رو فرمت کردم بعد ویندوز 64 بیت نصب کردم. الان تو درایو c دو تا program files دارم!
پس فکر کنم برنامه های 32 بیتی که نصب کنی نیره توی اون پوشه
برنامه هایی که 32 بیت باشند به پوشه ی Program files(X86) میرن 64 بیتا به Program files میرن
منشا X86 و X64 چیست؟
در واقع ویندوز ها با زمان پیش میرن .....شما همین امروز بری یه لپتاب بخری بیت 800 هزار تومان تا 1.5 میلیون تومان می بینی که روش 4 گیگ رم گذاشتن ..در واقع نه تنها ویندوز بلکه تمامی سیستم عامل ها دارن با زمان و حتی جلوتر از زمان پیش می رن تا بتونن سهم بیشتری از بازار رو بگیرند ............ برای همین هم الان ویندوز های 64 بیتی خیلی باب شده چون سخت افزار مورد نیازش رو اکثرا دیگه دارن تا 3 سال پیش کسی زیاد دنبال ویندوز 64 بیتی نبود و اصلا این ویندوز اینقدر مطرخ نبود اما امروزه با بالارفتن سخت افزار ها نیاز به سیستم عامل هایی که بتونن حداکثر استفاده رو از این سخت افزار ها بکنن زیاد شده و حتی زمزمه هایی به گوش میرسه برای ساخت ویندوز 128 بیتی ............
یه مثال بزنم :
شما الان توی یه شرکت مسئول بخش رایانه هستید و همون طور که می دونید دیگه امروزه اکثر برنامه ها تحت سرور و تحت شبکه اجرا میشن ( به عنوان یه سیستم جامع مرکزی ) خوب اگه سرور ضعیفی داشته باشید نمی تونید این برنامه ها رو مدیریت کنید بنابراین به فکر تهیه سروری قدرتمند می افتید اما اگه سیستم عامل 32 بیتی روی سرورتون نصب کنید نمی تونید از سرورتون حداکثر استفاده رو بکنید اینجاست که 64 بیتی ها وارد می شن و شما بدون هیچ نگرانی از سیستم عاملتون یه سرور قوی راه اندازی می کنید تا به راحتی جوابگوی تمامی نیاز های شما باشه ........
دلیلش رو میشه بگید؟
جدای از اون اصلا نرم افزاری 32 بیتیم برن اون تو، چرا نرم افزارای خود ویندوز دوتا است؟ توی هر دو پوشه، پوشه هایی به این نام ها دارم:
Internet Explorer
MSBuild
Reference Assemblies
Windows Defender
Windows Mail
Windows Media Player
Windows NT
Windows Photo Viewer
Windows Portable Devices
Windows Sidebar
دیگه اینا چرا دوتان؟!
تو ویندوز 2 تا اینترنت اکسپلورر داریم یکی 32 بیت یکی 64
بقیشونم چون مایکروسافت براشون نسخه ی 64 بیت ننوشته به صورت 32 بیت اجرا میشن
چرا دو تا آخه؟ یکیش کافیه دیگه!
بقیه هم اگه 32 بیتی هستند پس چرا تو پوشه 64 بیتی هم هستند. این پوشه هایی که نام بردم توی هردو پوشه هستند.
هر دوتاش هست دیگه هر کدوم راحتی استفاده کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)