تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: پارس یا L90 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اگه مي فهميدم مردم برا چي پول بابت پارس ميدن واقعاً خوشحال ميشدم!! چون اين واقعاً برام يه معما شده!!!
    حتماً L90 بخر و اگه خوب از كار در اومد ديگه نفروش و نگهش دار چون سال به سال جديد ها بدتر خواهند شد!

2. 3 کاربر از arashaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب من هم با L90 موافقم

درسته هندلینگش از پژو پارس کمتره ولی این ایرادی نیست که اصلا غیر قابل حل باشه

شما اگر 3-4 تومن خرج همین L90 کنی پژو پارس را که هیچ به ماشین های گرونتر هم نزدیک میشه

در مورد وقت خرید به نظر من امسال نسبت به سالهای گذشته بازار خیلی زیر و رو نشده و میشه همین تندر را در بازار آزاد کمتر از 15 هم گیر آورد

همین دو هفته پیش بود که یک بنده خدایی می خواست مدل فول به رنگ نقره ای را به من بده 14200 با تمام خرج سند وبا خودش ولی چون خودم توی نوبت هستم نخریدم

در ضمن حتما از پارس خودرو بگیر چون من معتقدم در 10 ماه گذشته ایران خودرو اصلا تندر 90 تولید نکرده حتی خط تولیدش هم تقریبا تعطیل شده و شاید هفته ای یک یا دو ماشین به زور تولید کنه البته دلیل هم دارم حالا اگر دوستان خلاف این را می گن لطفا من را قانع کنند

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارس ELX هم اصلا پيشنهاد نميشه !!!
    چون بازم در مقابل تندر كم مياره ( توي بيشتر زمينه ها !! )

6. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

این هندلینگ چیه می شه یکمی توضیح بدهید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هندلينگ به زبان ساده يعني اين كه ماشين خوب فرمان بگيره و سر پيچ ها و ساير شرايط تعادل خوبي داشته باشه! مثلاً
    سمند هندلينگ بهتري نسبت به پرايد داره و شما مثلاً با سرعت 90 تا مي تونيد بدون هيچ احساس واژگوني از سره يه
    پيچ تند رد بشيد اما با همين سرعت پرايد پشتش بلند ميشه و تشريف ميبريد ته دره ( زبونم لال! ) يعني در حالت كلي
    احساس تعادل داشتن در سرعت بالا و در شرايط سخت.

9. 5 کاربر از arashaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پارس ELX هم اصلا پيشنهاد نميشه !!!
    چون بازم در مقابل تندر كم مياره ( توي بيشتر زمينه ها !! )
    سلام محمد جان
    نمیدونم شما چه دشمنی با این پارس ELX دارین!
    میشه بیشتر زمینه ها رو تعریف کنین؟؟
    من خودم جدید تر بودن موتور و Air Bag رو قبول دارم
    بقیش چیا هستن؟؟
    مدل فول تندر رو هم در نظر بگیرین

11. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Farshid_BMW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده هم بگم!
    ما خودمون در حال حاضر هم پرشیا داریم (مدل 1387) و هم L90 E2 داریم مدل 1388 که نزدیک به 3 هفته تا یک ماه پیش گرفتیم ال 90 مدل فول آن به نظر بنده با آنکه در مدل اتومبیلهای لیفت بکـ قرار می گیرد و پرشیا هم در مدل اتومبیلهای سدان خانوادگی خیلی بزرگ اما از آنجا که طراحی پرشیا بسیار قدیمی بوده و در هر صد کلیومتر مصرف ترکیبــی آن نزدیک به 12 لیتر می باشد ولی ال90 مصرف ترکیبی اش به زور به 9 لیتر می رسد (البته بنده همه این مصرفها را به صورت تقریبی مورد آزمایش قرار داده ام) اما از آنجا که پرشیا از ظاهری زیبا و هندلینگی به نسبت بهتر بهره می برد و در آن سوی میدان ال90 با برخورداری از ظاهری نه چندان دلربا و هندلینگی قوی کمی ضعف از خود نشان می دهد که در مقابل ال90 با مصرفی بسیار کمتر و شتاب و ترمزهای قویتر نسبت به پرشیا به راحتی نظر شما را عوض خواهد کرد؛بنده با هر دوی این ماشین ها رانندگی کردم حتی در شرایط جاده ای ولی به نظر بنده در مسیرهای سخت و دشوار پرشیا کمی بهتر است البته کمی بهتر ولی از هر لحاظ در حال حاضر ال90 مدل فول آپشن آن بهتر از پرشیا بوده که می تواند شما را در مسیرهای خاکی و ناهموار یاری نماید؛شما دوست عزیز همچنین می توانید به جای خرید ال90 یا پرشیا کمی سر کیسه را شل کرده و یک دستگاه آوانته بخرید که هم از لحاظ تکنولوژی و هم از لحاظ هندلینگ و هم از هر نظر از دو مدل قبل برتری کاملا آشکاری دارد؛بنده طی تحقیقاتی که در مورد خودروی آوانته نموده ام بر اساس اطلاعاتی که شرکتهای ارئه دهنده آنها ارائه نموده اند قدرت موتور آوانه با New C5 سیتروئن برابری کرده و به راحتی آن را در شتاب اولیه جا می گذارد.

سخن آخر ...؛
    در آخر به نظر بنده اگر خواستید از بین پرشیا و L90 E2 یکی را برگزینید می توانید ال90 فول آپشن را انتخاب کرده و باخرجی نه چندان زیاد کمی آن را اسپورت کرده و ظاهر نه چندان زیبای آن را بهتر جلو دهید و اگر هم نه خواستید خرجی اضافی را متحمل شوید می توانید آوانته مدل دستی آن را به قیمتی حول و هوش 20 -25 میلیون تومان و شاید هم کمی بیشتر و کمتر خریداری کنید.

13. این کاربر از Farshid_BMW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Farshid_BMW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

11 یه عکس از یه L90 اسپرت شده

15. این کاربر از Farshid_BMW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام محمد جان
    نمیدونم شما چه دشمنی با این پارس ELX دارین!
    میشه بیشتر زمینه ها رو تعریف کنین؟؟
    من خودم جدید تر بودن موتور و Air Bag رو قبول دارم
    بقیش چیا هستن؟؟
    مدل فول تندر رو هم در نظر بگیرین
    داداش من مشكلي با پارس ELX ندارم . مشكل من اينه كه نميتونم با قيمت اين ماشين كنار بيام + كيفيت واقعا افتضاحي كه جديدا اين ماشين پيدا كرده . همه ماشين ها الان توي اين رنج قيمت حداقل يه دونه كيسه هوا رو دارن + ايمني خيلي كمتر نسبت به تندر .
    مزاياي تندر :
    1 - موتور به روزتر
    2 - داشتن دو ايربگ
    3 - ايمني بيشتر
    4 - كيفيت بالاي قطعات ( البته الان ... )
    و ...
    مزاياي پارس ELX :
    1 - هندلينگ واقعا بهتر
    2 - ترمز بهتر
    3 - ظاهر بهتر ( كاملا سليقه اي )
    ---------------------------------------------------------------------
    الان دوستان تندر دار ميگن ترمز تندر بهتره كه بايد بهشون بگم من ترمز تندر رو با مال سمند ال ايكس سال مقايسه كردم . توي همه شرايط سمند بهتر بود . اين رو هم مجله ماشين گفته ( درصورتي كه مجله ماشين توي مقايسش خيلي در مورد سمند كم لطفي كرده بود )
    پس وقتي كه ترمز سمند از تندر بهتر باشه از اون طرف هم پارس ELX به خاطر داشتن چهارچرخ ديسكي ترمز از سمند بهتره پس نتيجه ميگيريم ترمز پارس خيلي بهتر از تندر هست !!!

17. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من اگه مي فهميدم مردم برا چي پول بابت پارس ميدن واقعاً خوشحال ميشدم!! چون اين واقعاً برام يه معما شده!!!
    بابت خریدنش پول میدن دیگه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •