سیستم اولیهای که من تهیه کردم بودم نوع CPU اون AMD و از مدل Athlon 2400 بود. هنوز هم که هنوزه داره کار میکنه و خیلی خوب هم جواب داده.
من هم با خرید AMD موافقم.
سیستم اولیهای که من تهیه کردم بودم نوع CPU اون AMD و از مدل Athlon 2400 بود. هنوز هم که هنوزه داره کار میکنه و خیلی خوب هم جواب داده.
من هم با خرید AMD موافقم.
توی این ادرسبا تست های متعددی که در ضمینه های مختلف از اینتل و ای ام دی گرفتن با سیستم یکسان بدون تعصب به جوابت میرسی .فقط کافیه اسمشون را انتخاب کنی توی این قسمتCPU Product Benchmarksو view comparison را بزنی رنکینگ میشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی بعضی تستها بالا بودن نمودار بهتره بعضی پایین بودن که خودش مشخص کرده.البته یکی از فاکتور های مهم قیمت پردازنده است که اونو برسی نکرده و بستگی به خودت داره
![]()
نمیشه باهم مقایسه کرد چون همشون با هم کلی تفاوت دارند اگر intel i7 بود بهتر بود تا i3
ولی الن با amd موافقم ولی اگر i7 بود با اون موافق بودم...
مقایسش با i7 هم درست نیست چون اختلاف قیمتشون خیلی خیلی زیاده.
دوست عزیز i7 که هیچی چون amd پردازنده ای در این حد نداره
اما i5 که حتی از 955 شما هم برتره چی؟ اون قیمتش تقریبا یکیه![]()
سلام به دوستان عزيز
منم پيشنهادم به Amd ؛ خودم از Amd 5000 استفاده ميكنم .
كارايي عالي ، سرعت عالي ، پردازش قوي همراه با تمركز بسيار بالا
مشكل سيستم هاي Amd افزايش دما در پردازش هاي بالا بود كه اين شركت
با استفاده از تراشه هاي جديد خود اين مشكل رو حل كرده و ديگه قوانين رقابت بين
اين دو شركت بزرگ مساوي شده و حالا Amd ميتونه توي بازار حرفي براي گفتن داره .
دوست عزیز از شما بعیده که این دو شرکت رو با هم یکی بدونین ( soft eng )
amd هنوز در رسیدن به تکنولوژی 32nm مشکل داره شما این دو رو یکی میدونین
خب شما هم این رو در نظر بگیر که هیچ پردازنده ای از amd توان رقابت توی p : p با AMD رو نداره
برای مقایسه ای هم که کردی برو اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
عزیز جان تا چند روز دیگه 6 هسته ای amd لانچ میشه و جالبه بدونی که با اینکه 45 نانومتریه ولی مصرفش در فرکانس 3.2 برابر 125 وات هست.
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
عزیز تا چند روز دیگه 6 هسته ای amd لانچ میشه و جالبه بدونی که با اینکه 45 نانومتریه ولی مصرفش در فرکانس 3.2 برابر 125 وات هست.
فعلا احتیاجی به 32 نانومتری نداره.
بعدش هم عزیز جان برای بار هزارم به شما فنهای عزیز میگم که برند با برند مقایسه نمیشه و مدل با مدل مقایسه میشه.
Last edited by sir payman; 20-04-2010 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)