تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: 5800 نوکیا یا Jet سامسونگ؟

داره خودمونی میشه land-dreams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Borujerd

پيش فرض

از همگی ممنونم بابت نظراتتون
    راستش من برای خودم این گوشی رو نمی خوام بخرم یکی از دوستام از من پرسید من هم همین حرفارو بهش زدم بعد رفته بود از مغازه دار پرسیده بود گفته بود Jet زیاد طرفدار نداره و چیزایی که تو بررسی ها و مجله ها می نویسن به سفارش تولید کننده های اون مدل گوشی هاست منم بهش گفتم برای اطمینان بیشتر برات از بچه های انجمن سوال میکنم
    پیشنهاد خود من Jet بود ولی بیشتر دنبال کسی میگردم که با این گوشی کار کرده باشه که یه موقع پس فردا من شرمنده دوستم نشم
    بازم ممنون

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز اکثربازاریها فقط فروشنده هستن و فقط هم به فکر پول هستن ... نه اطلاعاتی دارن و نه دلشون به حال شما میسوزه ...

نوکیا به دلیل نداشتن دم و دستگاه در ایران و کنترلی که سامسونگ داره بر روی محصولاتش بین مغازه داران محبوبیت بیشتری داره ... والا منم بودم بیشتر دوست داشتم ! چون میتونستم سود بیشتری کنم ...

در کل به حرف مغازه دار به نظرم توجه زیادی نکنید اینا دلشون به حال شما نمیسوزه ...

جت از لحاظ امکانات وسرعت و .. خوبه فقط سیستم عامل نداره ... تاپیک این مدل اینجاست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    د

فقط تنها نکته ای رو که لازمه یاداوری کنم مجدد اینکه اگر خودروی خانوادگی نیاز دارید اسپرت نخرید ! حالا برند بحثش جداست .. ببینید واقعا به سیستم عامل احتیاج ندارید؟ مزایا و معایب نداشتن سیستم عامل مثل مزایا و معایب خودروی خانوادگی و خودروی اسپرت میمونه ! ...که ممکنه یه خانواده با اینکه اون خودروی اسپرت خوبم باشه ولی ازش راضی نباشن ...

3. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه land-dreams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Borujerd

پيش فرض

از توجهت ممنون
    اینم بگم من تمام بررسی های مربوط به این گوشی رو خوندم من ماهانه مجله جیبی رو هم تهیه میکنم و توی جیبی هم در موردش خوندم از تمامی امکاناتش و برتری هاش نسبت به 5800 با خبرم و میدونم تنها برتری 5800 سیستم عامل سیمبینش هست.همون طور که گفتم گوشی برای خودم نیست اگه خودم بودم jet رو می خریدم من تا حالا 3 تا گوشی داشتم و هر سه سیمبین و البته نوکیا اما استفاده چندانی از سیستم عاملش نداشتم من خودم Jet رو معرفی کردم اما چون واسه خودم نیست نمیخوام بعدا ایرادی مثل خالی کردن باتری داشته باشه بعضی گوشی ها تو مشخصات خیلی فوق العاده هستن اما در عمل اصلا قابل توجه نیستن
    شاهد مثالم N85 خودمه که امکانات عالی ولی از کارش راضی نیستم که دیگه همه میدونن مشکلاتش چیه من سوالم رو اینجور موردهاست
    با تشکر فراوان ار توجهی که دارین

5. این کاربر از land-dreams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سر به تاپیکی که دادم بزنید .. ا دوستان جت رو دارند ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •